bekleyem bari bundan sona..şişkinlik hissediyorum bu hapları içince...ayrıca kilo aldırmaz umarım tanesi 25 kalori yazıyooooooooo![]()
Tanesi 25 mi Suziş, sabah sabah bismillah 250 kalori ile mi başlıyoruz yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekleyem bari bundan sona..şişkinlik hissediyorum bu hapları içince...ayrıca kilo aldırmaz umarım tanesi 25 kalori yazıyooooooooo![]()
Aaa ne güzel, yumurta kardeşliği büyüyor desenizeSuzişim moral vermiştir sana Beyazcığım, güzel güzel çatlasınlar da çıksınlar yola artık
Eeee nasıl oldu buluşma, karanfil mi taktınız hatunlarSadede gelin bakiiim, ne yidiniz, ne içtiniz ? MMmmm transfer öncesi kaçamak yapamamışsınızdır sanıyorum
![]()
pardon 15 yazıomuş..kontrol edem dedimm.ama az mı cnmmm..150 kalori yapıyoo...
ayy şişjez yemin ederim.![]()
delü...
yavru kurt incir ,ceviz ,vitamin ,hayıt ot , çim..ateş basmaya başladı beni enerji fazlam var
bunlara göbekte löp löp yağ olunca bebek olmayınca ne işe yarar..çifte sıkıntı hem bebek yok hemde yağlar..offff..
beyazım sağolsun beni sevdiği için öle mübala etti..benden olsa olsa etli butlu manken olur
delü...
yavru kurt incir ,ceviz ,vitamin ,hayıt ot , çim..ateş basmaya başladı beni enerji fazlam var
bunlara göbekte löp löp yağ olunca bebek olmayınca ne işe yarar..çifte sıkıntı hem bebek yok hemde yağlar..offff..
beyazım sağolsun beni sevdiği için öle mübala etti..benden olsa olsa etli butlu manken olur
Biz de öpüyoruz DuscuğumYalnız öptüğümüz yerde ot bitiyor artık haberin olsun
Sende nasıl haberler bakalım, başladı mı iğneler ?
Kizlar geri sayım başladı son 8 Gùn!!!!ise başladım cumarteside egitim varMeRhaba kamp sakinleri,
edajım imojuma katılıyorum pes etmek yok..bitkiler vitaminler ve çime güveniyoruz.))
ben bugün beyaz ile tanıştım..bu gece çatlatma iğnesi olacak..allahım emeklerini boşa çıkartmasın inşallah...
ses nerelerdesn?ses sonuca en yakın kampçı
heyecanla bekliyoruz sonucunu bak arkadan doğal siklus için bekleyenler var...
Kizlar geri sayım başladı son 8 Gùn!!!!ise başladım cumarteside egitim var
doktorum test gunüm pazara gelince benim daha fazla dayanamayachimi bilip 11. Gùn sabah erke den gel dedi:)
Canım çok saol inşallah hepimiz olumlu sonuclar alırız. Senin nasıl gidiyor tedavi hangi asamadasin?
yok kız ben onu sırtı dönük tanıdım vallahi:)Aaa ne güzel, yumurta kardeşliği büyüyor desenizeSuzişim moral vermiştir sana Beyazcığım, güzel güzel çatlasınlar da çıksınlar yola artık
Eeee nasıl oldu buluşma, karanfil mi taktınız hatunlarSadede gelin bakiiim, ne yidiniz, ne içtiniz ? MMmmm transfer öncesi kaçamak yapamamışsınızdır sanıyorum
![]()
yok kilo asla aldırmıyor. hatta bunu içince bağırsaklarınızın çalıştğını göreceksiniz. hatta ilk beş sonra 7 sonra ona çıkarırsanız karın ağrısı da yaşamamış olursunuz. semra kahraman buğday çiminin kilo vermede etkili olduğunu söyledi valalhi bizzat bana:)ama çocuk olması için faydası yok dedi de ben hücre yenilemesi özelliğinden dolayı güveiyorum.canım benim o senin güselliğin...sen sanki farklımısın çıtır bi hatun kendisi....senin hakkında hiç yanılmamışım kararlı ne istediğini bilen bir fıstık
tanıştığıma çok memnun oldum.
ama hamile kalınca çıtırlık kalmaz söliyimm..biz zaten razıyız gelsin kilolar yeterki bebeğimize kavuşalımmm....
buarada buluşunca ot yeriz dedik,biz buluşunca omega3 içtik beraber.ahahaha
şifa olsunnnn:)
ben de boyuma göre tombul sayılırım şiştim ama şişme sebebim buğday çimi değil. bal polen arısütü karışımı incir kürü omega 3 bunlar etkili olduHahaha, Beyaz şişmemişse biz niye şişelim Suzişim :34 Mankenlik ölçülerini mi korumak istiyorsun yoksa
İiiiiiiiiiiii mooooooooooooooooooo ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
bebek olcakta acele ediyorsun şekerim sabırlı ol gelecek merak etme:)delü...
sorma ne gergin bir bekleyiş .allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin...Kizlar geri sayım başladı son 8 Gùn!!!!ise başladım cumarteside egitim var
doktorum test gunüm pazara gelince benim daha fazla dayanamayachimi bilip 11. Gùn sabah erke den gel dedi:)
dus canım sen nasılsın?ses canım insallah bu kez hersey yolunda gider![]()
off karamsarlık yok bir kere baştan bunu sölim. senin yaşın çok çok genç senin daha 15 sene çocuk yapma şansın var. olmazsa hayırlısı demelisin. üzüle üzüle eline ne geçecek?valla beyaz cıkmamıstı daha ama sag taraf iyi duruyo ordan gelicek diyo doktor .ama sol taraf zayıf dedi.ama genelde gec yumurtluyorum ondan mı görünmedi acaba of ya bi yarın olsa rahatlıyacagım
bosa gidrse cok kötü olurum