Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya vallahi ne talihsizlik olmuş. hiç haber alamadık yazmadında demek 180 leri buldu he
ben de memorial de yaptırdım bugün 9. gündü 27 si test günüm. geçen seferde beraber gitmiştik teste sanırım. kız kimin reglisi şaştı acaba geçen başa baştı şimdi sen geri kalmışsın benden:)))
iki hafta rapor aldım bu sefer yattım. geçen sefer biliyorsun ramazandı misafir bile ağırlamıştım.:)
sen yatıyormusun. pek nete girme istersen ben ilk üç dört gün pek girmedim.
ah kader arkadaşım benim bakma sen okuldakilere. sadece çocuklara yazık oluyor..
sen rapor aldın mı?
kız girseydin memorial de karşılaşırdık belki tühh
kimdi doktorun benim semra hanım
bu sefer olmazsa ben de değiştireceğim merkezi işallah gerek kalmaz
benim de yumurtayı mustafa acet topladı transferi semra hanım ve tek emriyo. ben de ekimin 7 sinde histereskopi oldum. ay ne çok benzer şeyler yaşamışız ya işallah gelir bu sefer bebişler. var mı belirti?Benimde semra hanımdı ,, yumurta toplama hariç herşeyimi yaptı benim ordaki ilk denemem valla keşke hep buraya gitseymişim ,, kız belki karşılaşmışızdır ha ne dersin ...
Benim adet şaştı çünkü ekimde laparoskopi oldum ,, sol yumurtalığımda tümör varmış ama alınamıyo yumurtalıkda gidiyo ,, patoloji sonucu temiz ama şimdilik yani off neyse
tek embriyo transfer edildi bakalım bekliyoz ,, hadi hayırlısı olsun bu sefer tersi olsun beraber sevinelim artık yaaa
benim de yumurtayı mustafa acet topladı transferi semra hanım ve tek emriyo. ben de ekimin 7 sinde histereskopi oldum. ay ne çok benzer şeyler yaşamışız ya işallah gelir bu sefer bebişler. var mı belirti?
timör demişsin bu çikolata kisti mi?benimde ekimin 1 inde oldu laparoskobim semra hanım ve mustafa bey yaptı ,, mustafa beyide çok sevdik biz bakalım sonuç nolucak ???
Hafif adet sancısı gibi oluyor başka bi durum yok ,, ama buda progesteronun bana yan etkisi bu diye düşünüyorum ,, sende durum ne öncekinden farklı bişey varmı
timör demişsin bu çikolata kisti mi?
neyse geçmiş patoloji zaten temiz gelmiş geçmiş olsun.
öncekinde iğne batması gibi olurdu bu sefer arada adet sancısı gibi ama çok çok hafif bir sancı şiddetli değil.allahım çok korkuyorum cidden. beklemek çok zor.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
yasemin beş aylık hamile biliyorsundur sanırım?
ben yatıyorum görüşürüz gene iyi geceler
soydacan merhaba.. Insallah sen ve beyazim guzel haberlerle bu topigi costurursunuz... (Amin)
duscugum yumurtalarin dollendikten sonra embryo haline donusmuslermi donusmemisler mi onu tam anlayamadim tatlim? cunku arada baya fark var... seninle konusmak istemislerse kesinlikle gitmelisin. neden boyle oldugunu ogrenmelisin tatlim...
çok üzüldüm canım işallah birdahaki sefere...Selam Arkadaşlar,
Benimde yumurta rezervimde azalma var.Bana mikroenjeksiyon yapıldı, 6 yumurta oluştu 4 tanesi gelişti 2 tane transfer edildi fSH 5 lerdeydi tüm tahlillerimde iyidi ama bugün negatif sonucu aldım olmadı.Çoook zor.Allah hepimize kolaylık versin.
Günaydın İmoje ,, teşekkür ederim güzel dileğin için :) Bu akupunktur işini bende düşünmüştüm , bu sefer olmazsa yine düşüncem yani , nerde gidiyosun , 3 aylık dediğin kaç seans oluyor merak ettim , bitiminde hemen mi başlanıyor tüp bebeğe ?? Ne çok soru sordum bi anda dimi ,, ama çok merak ettiğim bir konu yani ...
canım şu detoks ile ilgili iddiaları duymuşşsundur öyle şeylere kalkışma bence tamam acu yapsınlarda detosk asla isteme. öptümsoydacanim ben yurtdisindayim. tr de bilmiyorum nekadar seanslar ne yapiyorlar ediyorlar hic bilmiyorum.. guvenilir bir merkez oldugunu tavsiyelerden biliyroum. evet artik o acu.cunun agzina bakicagim 3 ay derse 3 ay.. 3 ay icinde haftada iki seans gidecegim.. detoks programina da alacaklarmis.. acupunckture ile ilglil fertility seminerine de katilmam lazim mis.. bari boyle stresim i atarim belki... baklaim nekdar faydasini gorecegim... belkide son kez denerim artik ivf i...
edajanimmmm tatlim bak hersey nekadar tersine dondu.. ve bak varyaaaaaaaa sanki bu bir mucizeyede donusecekmis gibi geldi bana :) yani nebileyim hic hesapta yokken sen baska seylere uzulurken.. belki seninminigin yola cikmaya hazirlaniyor ? :) ayyyy insallah bitanem yaaaa...
benim durumumla ilgili vallahi kasim 15 de ultrasonda 6 folikul vardi. genetik test de bisi cikmadi esimle ikimizin ama kromozonla ilgili test istediler dr ama yaptirmadik... zaten kromozonla ilglil sorun cikarsa en kaliteli yumurta bile embriyo haline donmez bence... yada her ay yumurta toplanmasi lazim da iyisini bulmak icin.. bilmiyorum bu konuda bisi yapmadik... kismetimizde ne varsa onu yasayacagiz artik...
beyazim ne olsun acupunckture basladik.. ama persem be gunu bana uc aylik bir fiyat cikarttilar sok oldum.. icinde bunlarin bitkisel parasi bile yok.. toplam detos felan icindeymis 2650 DOLAR
sadece bu acu.cu dusun... ama adam diyor ki yumurta kalitesini bile artirabiliyoruz amh, fsh bunlarin hepsini degistirebiliyoruz dedi... fsh yi zaten hayitle 6.8 e dusurmustum.. zaten 2 aydir da iciyorum..
suziskom bu ay regl olmayabilirsin dediklerini tam anlayamadim.. yani kist mi olmus? (insallah olmamistir) emre bey rahim inceldiginde ne oluyormus ki ben bilmiyorum ne dedi?
suzimm nerelerdesin canım. ben çok sıkıldım beklemekten. çok zor allah herkese sabırlar versin gerçekten...
edacım canım hadi hayırlısı bakalım işallah böyle yüzün güler arkadaşım.
imoje senle karşılaşamıyoruz bu ara nasıl gidiyor?
Merhaba arkadaşlar , benimde yerim bu topik galiba yumurtalık rezervi düşük olanlardanım ve 4. tüp bebek denememin transfer sonrası bekleme aşamasındayım .
Bazılarınızla önceden konuşmuşluğumuz var ,, mesela KRİSHAZEL çok sevindim bebeğine inşallah sağlıkla kucağına alırsın .. EDA ve BEYAZ sizinlede aynı dönemde negatif almıştık ,, BEYAZ cım yanlış anlamadıysam sende transferden sonra bekliyosun ,, memorial damı yaptırdın yine ,, bende ordaydım bu kez aynı zamanlarda orda olmuşuzdur belki :))
İnşallah hepimiz yumurtalık rezervi az olupda başarılı olanlardan oluruz :))))
iyi geceler kampçılar...
edakuş görevini ihmal ediyosun.yat borusu çalmadan kaçmışsın:)))