Imocuum, serseme döndüm bugünlerde, kist çok canımı sıktı tabii

Bu kestirme mikro sürpriz oldu, ama çok umut etmek de doğru deil tabii... Bir kere demekki bu yumurta geçen ay çatlayamamış değil mi, var herhalde bir arızası ki duruyor orada diye geçiyor aklımdan :26: Sonra boi çıkması olasıymış, dolu olursa 1 yumurtaya mikro, bakalım döllenir mi ? Döllense de bu kez dondurulacakmış, çünkü rahim reglin bu döneminde hazır değil, bir de sağlıkla çözülmesi ardından da tutması gerek... Yani pek kolay iş değil imocuum, ama yine de denemekte fayda var boş duracağıma tabii, nasılsa ilaç almadım
Akucu da iyi para istemiş

Zaten biz bütün çalıştığımızı bu sektöre yatıracağız herhalde
Beyazcığım, haydi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, ne zaman test şimdi, yarın mı ?? Umutla bekliyoruz arkadaşım güzel haberini
Saydocan, hoşgelmişsin

Hatırlıyorum canım son denemeni, gayet iyi giderken herşey tutmamıştı, üzülmüştük.. Senden sonra benimki de tutmadı ... İnşallah bu sefer alalım müjdeni buradan

Birileri kırsın iu ieytanın bacağını artık yaaaaa, bizler de gelelim peşinizden !!
Oynakbaşım, canıııım, tatlıııım, gel bir öpeyim de affet

Vallahi şu Haydarpaşa tersimi döndürdü, boru moru çalacak hal bırakmadı bende

Gidip bir onlara çalacağım boruyu görecekleeeeer :82::82:[/QUOTE
ahahahaha özledim kız seni.hadi bakalım bol şans bu işler kısmet .olacaksa olacak buda bahanesi olacak

bekleyip görcez:)))
meldicim doktorum burda degil yurtdısında onun gelmesini ve acıklama yapmasını bekliyoruz.salı günü geliyomus ben hemsiresiyle konustum hicbir acıklama yapmadı halit beyi bekleyin diyo .bende
2 tanesinin döllendi haberini aldım ertesi gün büyümedi dedi nasıl oluyo bende anlamadım bi gidim hayırlısı ile ne oldugunu söylerim bende bekliyorum .cok korkuyorum arkadaslar
düş bakalım doktorun ne diyecek?şimdi herşey iptal mi?