Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar ben dusu merak ediyorum. onun ne oldu anamadım ben. döllenmedimi bölünmedimi neyi bekliyorlar anlamadm. yarın görüşücekti sanırım merkezle. inşallah iyi haberlerle gelirin duşcum bunca emek boşa gitmez. hayırlı ve güzel haberlerini bekliyprum.

sevgiler..

meldicim doktorum burda degil yurtdısında onun gelmesini ve acıklama yapmasını bekliyoruz.salı günü geliyomus ben hemsiresiyle konustum hicbir acıklama yapmadı halit beyi bekleyin diyo .bende
2 tanesinin döllendi haberini aldım ertesi gün büyümedi dedi nasıl oluyo bende anlamadım bi gidim hayırlısı ile ne oldugunu söylerim bende bekliyorum .cok korkuyorum arkadaslar

Imocuum, serseme döndüm bugünlerde, kist çok canımı sıktı tabii :25: Bu kestirme mikro sürpriz oldu, ama çok umut etmek de doğru deil tabii... Bir kere demekki bu yumurta geçen ay çatlayamamış değil mi, var herhalde bir arızası ki duruyor orada diye geçiyor aklımdan :26: Sonra boi çıkması olasıymış, dolu olursa 1 yumurtaya mikro, bakalım döllenir mi ? Döllense de bu kez dondurulacakmış, çünkü rahim reglin bu döneminde hazır değil, bir de sağlıkla çözülmesi ardından da tutması gerek... Yani pek kolay iş değil imocuum, ama yine de denemekte fayda var boş duracağıma tabii, nasılsa ilaç almadım :21:

Akucu da iyi para istemiş :19: Zaten biz bütün çalıştığımızı bu sektöre yatıracağız herhalde :37:

Beyazcığım, haydi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, ne zaman test şimdi, yarın mı ?? Umutla bekliyoruz arkadaşım güzel haberini :61:

Saydocan, hoşgelmişsin :61: Hatırlıyorum canım son denemeni, gayet iyi giderken herşey tutmamıştı, üzülmüştük.. Senden sonra benimki de tutmadı ... İnşallah bu sefer alalım müjdeni buradan :61: Birileri kırsın iu ieytanın bacağını artık yaaaaa, bizler de gelelim peşinizden !!

Oynakbaşım, canıııım, tatlıııım, gel bir öpeyim de affet :54::54::54: Vallahi şu Haydarpaşa tersimi döndürdü, boru moru çalacak hal bırakmadı bende :47::47: Gidip bir onlara çalacağım boruyu görecekleeeeer :82::82:[/QUOTE

ahahahaha özledim kız seni.hadi bakalım bol şans bu işler kısmet .olacaksa olacak buda bahanesi olacak:6:bekleyip görcez:)))

meldicim doktorum burda degil yurtdısında onun gelmesini ve acıklama yapmasını bekliyoruz.salı günü geliyomus ben hemsiresiyle konustum hicbir acıklama yapmadı halit beyi bekleyin diyo .bende
2 tanesinin döllendi haberini aldım ertesi gün büyümedi dedi nasıl oluyo bende anlamadım bi gidim hayırlısı ile ne oldugunu söylerim bende bekliyorum .cok korkuyorum arkadaslar

düş bakalım doktorun ne diyecek?şimdi herşey iptal mi?

saydocan bol şans cnm.sonucunu heyecanla bekliyoruz...

önce beyaz sonra senden mutlu haberler alacagız inşallah...Beyaz Beyaz nerdeeesiiinn ???

sanırım iptal oldu dönücem basa

cnm benim Allaha sığındık.elbet bi sebebi vardır çok canımız yanıyor sıkıntı yaşıyoruz ama ödülümüzü de

alacagız .inanıyorummmm:7:

2011 de bu hedefimize ulaşır inşallah...bende sürekli araştırma moddundayım...
reçetemi açıklamıştım eklemeler yaptım.

şuanda da maca bitkisini araştırıyorum.yabancı sitelerde tavsiye ediyor.yumurta kalitesi için özellikle.

cnm benim Allaha sığındık.elbet bi sebebi vardır çok canımız yanıyor sıkıntı yaşıyoruz ama ödülümüzü de

alacagız .inanıyorummmm:7:

2011 de bu hedefimize ulaşır inşallah...bende sürekli araştırma moddundayım...
reçetemi açıklamıştım eklemeler yaptım.

şuanda da maca bitkisini araştırıyorum.yabancı sitelerde tavsiye ediyor.yumurta kalitesi için özellikle.

suziskom arastır faydası varsa onuda kaynatır iceriz yeter ki sonuc alalım

tamam şeker:)))
bu maca hap şeklinde kullanımı kolay o yüzden.
çok fazla karıştırıyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim.!!!!

nasılsa bitkisel diyorum ama adet olamadım acaba hormon dengemimi bozdum???
offf ne bileyim içsek bi türlü içmesek bi türlü...

rezerv azalması adetin 3 günü fsh değerlerinden belli olur genel ifadelere takılmayın 17 menapoz hiç kalmamış der ama 22 ile bile hamile kalan biliyorum. Her duyduğunuz içmeyin .Bi arkadasımın iki tane folekül oluyordu kilolarca incir kaynatıp içti 4 ay boyunca ardından artmıştır diye tup bebeğe başladı ama herkesde aynı şey olmuyor. Bu işiçin ithal besin takviyeleri var ama kanıtlanmış bişey değil .

rezerv azalması adetin 3 günü fsh değerlerinden belli olur genel ifadelere takılmayın 17 menapoz hiç kalmamış der ama 22 ile bile hamile kalan biliyorum. Her duyduğunuz içmeyin .Bi arkadasımın iki tane folekül oluyordu kilolarca incir kaynatıp içti 4 ay boyunca ardından artmıştır diye tup bebeğe başladı ama herkesde aynı şey olmuyor. Bu işiçin ithal besin takviyeleri var ama kanıtlanmış bişey değil .

4 tur mu döndü incir kürünü nasıl yani iyi geldi mi ?kaliteli cıktı mı peki?

serpilsumer hoşgeldin:)
evet fsh tam olarak sonucu belirlemiyor.başarı hikayeleri oldukça fazla yüksek FSH ile.

benim kullandıgım ürünler vitamin,minerallerden oluşan bi tavkviyeler zinciri:))

wheatgrass,omega3.6.9 , l-argine,coQ10,dong quai,hayıt ekstractı ve bir multi vitamin:))
şimdi buna maca eklemeyi planlıyorum:)

iyi gelmedi arkadasıma incir kürü aylarca içti tam ayını bilmiyorum ama folekülün artması önemlideğil zaten . Yapısı önemli , embriyo olduktan sonraki günde oluşan ölü hücre sayısının azlığı çokluğu önemli ,
35 yaşında biri biliyorum tek folekülü oluşturmak için 20 gun uğraştılar , aşılama yapalım dediler o kabul etmeki mikro ile hamile kaldı, kızı 4 yaşına gelince 39 yaşında bakkal gelir gibi yine tek embriyo ile 2.yi aldı gitti :) Herkese sağlıklı bebiş nasip etsin Allah kızlar

düş canım merhaba,
bende beyazdan haber bekliyorum.bu habere hepimizin ihtiyacımız var .

doktorun yarın gelecek değil mi?

simdi aradılar geliyomus 4 de burda ol diye.cok korkuyorum suzi insallah tedavi edilebilir birsey olsa bari

merhaba dus bayadır bu topiği okuyorum,umarım görüşmen iyi geçer.Olumlu ve güzel haberlerlerle geliceğine ben eminimm.

merhaba dus bayadır bu topiği okuyorum,umarım görüşmen iyi geçer.Olumlu ve güzel haberlerlerle geliceğine ben eminimm.[/QUOT
cuma gününden beri günler gecmek bilmedi .insallah güzel gecer korku icinde bekliyorum mesajın beni mutlu etti sagol:54:

simdi aradılar geliyomus 4 de burda ol diye.cok korkuyorum suzi insallah tedavi edilebilir birsey olsa bari

canım benim inşallah olumlu haberlerle çıkarsın.iyiki bugün gidiyorsun 1 gün daha beklemek daha yıpratıcı olabilirdi.
bakalım doktorun ne diyecek?onunla konuşmadan bilemeyiz!!!!

aklımdasın düş...bugün senin ve beyaz için dualarımızz

Hiç korkma , öle yada böyle elinde yumurtan var spermin var bebek için herşey var.bir sonraki tedavin daha ayrıntılı incelemeyle devam eder.ALLAHIN İZNİYLE anne olucaksın zamanı var işte sadece

DUS canım inşallah doktorun yorumu seni rahatlatır.açıklayıcı olur.zira ben şahsen bu doktora güveneceğimi sanmıyorum.eğer hastamsa benim yurtdışı da olsa telefon denen birşey var,alo durum böyle böyle der yani.adamlar hastayla muhatap bile olmuyo.ben çok kızıyorum bu durumlara .malesef biçok tüb bebek merkezleri böyle.bazen yüzlerini bile görmek nasip olmyo.ne üzücü birşey bizler için.

imojummmm minnoşumm:))ösledim yahuuu acupunture sonrası görüşemiyoruz.

edajanımm ne aşamadasın? ayy yok bu böle olmayacak kıstırcam sizi o olacak sonunda:1:

ösledim yaaaa.akşama buluşalım:4:öperim severimmm

Back
X