Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar ben yeni bir merkezle görüşmeye gittim.biyığın tetkik falan istesi.ben ekstra yapılacak birşey var mı diye sordum.zorunlu tutmamamkla birlikte genetik testler var.kromozon testleri.istersen yaptır.dışarda yapılıyor bizle alakası yok dediler.araştırdım.1000 civarı.aranızda yaptıran var mı acaba.gerek mi.yapsak bi tütlü yapmasak bi türlü.nedersiniz??

DUS canım inşallah doktorun yorumu seni rahatlatır.açıklayıcı olur.zira ben şahsen bu doktora güveneceğimi sanmıyorum.eğer hastamsa benim yurtdışı da olsa telefon denen birşey var,alo durum böyle böyle der yani.adamlar hastayla muhatap bile olmuyo.ben çok kızıyorum bu durumlara .malesef biçok tüb bebek merkezleri böyle.bazen yüzlerini bile görmek nasip olmyo.ne üzücü birşey bizler için.

semramus bende aslında ayn seyleri düsünmüyo degilim .Merkez cok iyi diye gittim acıkcası doktor sanki 4o yıllık dostum gibiydi usg den sonra zaten yüzünü görmüyosun hemsireler devreye giriyodu ben de dedim cok yogun sanırım ondan .ama bende bir telefon beklerdim budur sudur diye daha ne oldugunu bile düsün bilemiyorum .ilk tedavimde doktorum cok muhtesemdi onunlada esim devam etmedi valla doktor kendisi kartını elime tutusturdu ne zaman kafana takılan birsey olursa saate bile bakma istedigin zaman ara dedi .bu klinikte hep hemsirelerle muhatap olusun görmüyosun bile doktoru

kızlar ben yeni bir merkezle görüşmeye gittim.biyığın tetkik falan istesi.ben ekstra yapılacak birşey var mı diye sordum.zorunlu tutmamamkla birlikte genetik testler var.kromozon testleri.istersen yaptır.dışarda yapılıyor bizle alakası yok dediler.araştırdım.1000 civarı.aranızda yaptıran var mı acaba.gerek mi.yapsak bi tütlü yapmasak bi türlü.nedersiniz??

seramus hangi merekeze başladın?tüp denemen vrdı degil mi?

ben baslarken yaptırdım benim doktorum ben böyle calısıyorum dedi istedi istanbuldaysan
istanbul genetik grubu var orada baya uygun

seramus hangi merekeze başladın?tüp denemen vrdı degil mi?

BEN ANK.DAYIM.ANKARA TÜP BEBEK var.kubilay vicdan.onunla görüşmem oldu.adet olmama gerek bugün yarın.kist vardı.eski doktorum farlutal verdi.sonrası 2-3 günde adet olacaksındedi.ama 4 gündür hala ses.yok.oda beni ayrı rahatsız ediyor.adetin 2.günü testlerimi yaptırıp sonraki aya tüp düşünüyodum.acaba biraz daha mı beklesek.kist tedavisi etkiler mi bilgisi olan var mı?

canım benim inşallah olumlu haberlerle çıkarsın.iyiki bugün gidiyorsun 1 gün daha beklemek daha yıpratıcı olabilirdi.
bakalım doktorun ne diyecek?onunla konuşmadan bilemeyiz!!!!

aklımdasın düş...bugün senin ve beyaz için dualarımızz

suziscom iyice kafam bugun degil canım yarın 4 de .bugun gelmis ama alamadım randovi ccooooooooooook yogunmus
sagol canım yarın insallah bekliyorum dualarını

canım benim inşallah olumlu haberlerle çıkarsın.iyiki bugün gidiyorsun 1 gün daha beklemek daha yıpratıcı olabilirdi.
bakalım doktorun ne diyecek?onunla konuşmadan bilemeyiz!!!!

aklımdasın düş...bugün senin ve beyaz için dualarımızz

suziscom iyice kafam bugun iyi degil canım yarın 4 de .bugun gelmis ama alamadım randovi ccooooooooooook yogunmus
sagol canım yarın insallah bekliyorum dualarını

düş ,,,bu nasıl bi sorumsuzluk örnegi böyle yaaaa....yorgunsa yorgun.insanın yaptığı işe saygısı bu şekilde mi olur !!!!

o kadar emek maddi manevi yıpranıyoruz .yorgunmuş.arayıp konuşabilir ama...

çok sinirlendim :47:

buarada TİKKAT TİKKATedaaaa eda edajannımmm

konuşmamız lazım homeopati ile ilgili konuşmamız lazım acil...

düş ,,,bu nasıl bi sorumsuzluk örnegi böyle yaaaa....yorgunsa yorgun.insanın yaptığı işe saygısı bu şekilde mi olur !!!!

o kadar emek maddi manevi yıpranıyoruz .yorgunmuş.arayıp konuşabilir ama...

çok sinirlendim :47:

buarada TİKKAT TİKKATedaaaa eda edajannımmm

konuşmamız lazım homeopati ile ilgili konuşmamız lazım acil...

Suziiiiiiiiiiiişşşşşşş :16::16:

cuma gününden beri günler gecmek bilmedi .insallah güzel gecer korku icinde bekliyorum mesajın beni mutlu etti sagol:54:

Duşcuğum, bu merkez çok bekletti seni :47:, inşallah rahatlatsınlar artık içini canım yaa ... Bekliyoruz yarın güzel haberlerini...

Son düzenleme:
meldicim doktorum burda degil yurtdısında onun gelmesini ve acıklama yapmasını bekliyoruz.salı günü geliyomus ben hemsiresiyle konustum hicbir acıklama yapmadı halit beyi bekleyin diyo .bende
2 tanesinin döllendi haberini aldım ertesi gün büyümedi dedi nasıl oluyo bende anlamadım bi gidim hayırlısı ile ne oldugunu söylerim bende bekliyorum .cok korkuyorum arkadaslar

Dus, merhaba sanırım Bahçeci merkezin benimde Halit beydi doktorum,tamam iyi hoş da hep hemşirlerle muhattap oluyoruz.Sonucum negatif çıktı onu bile hemşireyle konuştum. Randevuyuda cuma gününe verdiler.

Dus, merhaba sanırım Bahçeci merkezin benimde Halit beydi doktorum,tamam iyi hoş da hep hemşirlerle muhattap oluyoruz.Sonucum negatif çıktı onu bile hemşireyle konuştum. Randevuyuda cuma gününe verdiler.

arkadaş merkezini gözden geçirmelisin sonuçta zor günler yaşıyoruz ve doktorumuzun desteği önemli...

yok yoğun olduklatrı için bile olsa etik degil b:47:u davranış

arkadaş merkezini gözden geçirmelisin sonuçta zor günler yaşıyoruz ve doktorumuzun desteği önemli...

yok yoğun olduklatrı için bile olsa etik degil b:47:u davranış

Sanırım reklamlarını çok iyi yapıyorlar,ona kanıyoruz ..tüm tahlillerim her şey iyidi ama olmadı benimde.

evet benimde kızdıgım nokta bu bende halit beyi cok seviyorum birsey demiyorum ama
herseyi hemsireler hallediyo binbir umutla gitmistim merkeze arkadas hayırlısı böyleymis

evet benimde kızdıgım nokta bu bende halit beyi cok seviyorum birsey demiyorum ama
herseyi hemsireler hallediyo binbir umutla gitmistim merkeze arkadas hayırlısı böyleymis

Aynen canım bende öyle ne umutlarla gittim...hiç kolay değil bu tedavi süreci çok,çok yıpratıcı.

Back
X