aminn canım inşallah evet toplandı ikisi de şükür döllenmiş çarşamba haber gelecek kaan beyle konuşup karar vericez sonrası için hayırlısı bakalım.. inşallah rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin..canım kaan bey bende face de ekli seni zaten formdan takip ediyordum orda gördüm. kaan bey paylaşmış..biri kız biri erkek ahaa dedim bu
kalbiminozu
nün bebişleri maşallah rabbim bizlere de nasip eder inşallah ne güzel bir mutluluktur dedim. yok canım dün öğleye doğru aradılar yok yok sıkıntı etmedim canım dün aradılar çarşamba tekrar arayacaklar haber verceklermiş..dün sabah bi ağlama krizi yaşadım şükür daha iyiyim...arı sütünü içtikten sonra 10 yada 15.dak bişey yememek gerekiyormuş (ben eutrox u kahvaltıdan 30 dak.önce içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum koştur koştur işe ) eğer ilaç kullanıyorsanız ilacın etkisini kırar diye söylediler onun için alınan yere telefon açıp sordum gece de içebilirsiniz diye söylediler hayırlısı canım bundan sonrası nasip kısmet varsa nasipte olur gelişimleri de iyi olur..