- 24 Mart 2016
- 28
- 94
- 3
- 40
Ah canım bende bilmiyorum ki, bu forumda yapan kişiler var sanırım bizi aydınlatsalar keşke. Okuduklarımdan anladığım kadarı ile hiç ilaç uygulamadan, hapla, hap ve iğne ile o ay elde edilen yumilere opu yapılıyor, donduruluyor, bir sene içinde 10 tane yumi toplanıp döllenip dondurulursa bunlara pgt yapılıp özürlü olmayanlar transfer ediliyor, bununla başarılı olanlar da var olamayanlar da, çünkü senin de önceki mesajda belirttiğin gibi iyi yumiler önce kullanılmış geride kalanlar kalitesi düşük olanlar, Allah büyük onların içinde de iyisi muhakkak vardır...
Canm bende rezerv azlığı var. martta mini tüp bebeğe başladık. yumurtaları toplayacaktık. 3 yumurta buyudu dollendi. doktor rahım kalınlığın çok ıyı taze transfer yapalım dedi. 3 yumurta transfer edildi. 2 kese vardı biri boştu. diğeri buyudu baya. 10. haftada kalbi durdu. tekrar mini tup yaptıracagm. bizim icin en uygun tedavi bu. Yuksek doz ilaçlara rağmen 1 yumurtam buyuyordu. cok az ilaçla 3 tane buyudu. 3 tedavimi normal tüp yaptırdım. 4. denemem mini tüp bebekti. kesinlikle mini tüp öneririm. iyi bir doktor bul. 3 tedaviye çok para verdik. onların yerine birkaç ay mini yapıp yumurta toplasaydık daha fazla yol katedecektik bence. parayı da geçtim çok iğne yedim. boşuna çok hormon. fazla ilaç yumurtayı kalitesiz yapıyor. bu sefer 2 ya da 3 ay yumurta toplatmayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı