Perimasali3737
hiçbir şey senin sagligindan onemli değil hic kendini strese sokma herşey hallonur ben bunu cok yaptim kendime bir kere tedaviye baslicaksan pozitif dusunmeye calis aksi gibi bu donemde daha cok stres oluyor ama daha sonra pişman olmaman için tedavi olurken basta kimseye deme kafan daha rahat eder inan bana, sen ve esin bu donemde cok hassas olursunuz heleki biz kadinlar alinganliklarimizda cok olur hormonlar yuzunden onun icin basta güçlü olacaksin hep pozitif dusunmeye tevekkül etmeye gayret et.tedavi surecinde tup bebekte en çok 3-4 defa dr gitmiş olursun hic korkulacak birşey yok igne ilaçların kullanirsin yumurtan buyudumu buyumedimi dr ultrasonla bakar seni yonlendirir opu isleminde yani yumurta toplama islemi en fazla 10 dk surer onada zaten uyutacaklari icin hic bişey hissetmezsin uyandiginda adet sancisi gibi hafif agrin olur eger yumurtan 20-25 gibi olursa agrin biraz fazla olur onada zaten agri kesici yapiyorlar yani korkulacak bisey yok canim.transfer gunune kadar muhakkak dinlen ki rahim dinlenmis tutunmaya hazirlasin kendini. Transferde uyutmazlar oo çok basit islem ultrasonla bakiyor gibi iki dk bişey ama size tavsiyem idrara cok sıkışık olmayin transfer olduktan sonra muhakkak 30 dk idrarinizi tutun bu önemli o kadar emek veriliyor.eve gittiginizde dr yatmayin gezin deseler bile yatin siz 10 gün en az zaten adi ustunde tup bebek yapiliyor normal bi hamilelik degilki drlar kafanizi takmayin diye bence kan dolasiminiz hizlansin diye yatormiyorlar bir de normal hamile gibi davranin diyor bu dogru ama tehlike gidene kadar dinlenin inşallah rabbim bizlerede nasip eder bizlerede tattirsin.(opu işlemi olduktan sonra muhakkak protein li beslenin ki agrinizi karninizin sisi insin bebeginizin tutunmasida kolaylaştırır takiii gebelik testinede kadar..)
Birde transferden sonra belirti hic aramayin hepsi yanilticidir yok ağrı var yada hic ağrı yok batmalar bunlarin hepsini yaşadım kendinizi dinlememeye calisin sadece o anin bile tadını cikarmaya calisin bol bol dua salavatlar getirelim inşallah. .rabbim bizlerede ver allahimmm