- 3 Haziran 2015
- 1.703
- 2.770
- 63
Merhaba canım bu mübarek günde dualarım seninle, Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eylesin... Tedavin de bizim durumumuzdakilere yapılması gereken bir tedavi diye düşünüyorum...Ben varim canim. 3 mini tup bebek yaptim 7 ayda. Toplamda 7 embryo olustu donduruldu. Bu ctesi ilk transferim var. yani cok iyi kalite degiller. Cok umutlu degilim acikcasi bilemiyorum yinede rabbim bilir. Bnm amh cok dusuk fsh coook yuksek oldugu icin sadece clomen verdi doktor. Ben yurt disindayim. Burada bi kac yer beni kabul etmedi imkansiz dediler. Bide basari oranlarini dusurmek istemediler. Simdiki gittgm doktoru buldum. Oda sadece naturel ve mini tup yapiyo baska bsy yapmiyo. Ama cok hatta asiri yogun bi klinik bole ne bilim cok ilgilenemiyolar cok bilgi vermiyolar kafam karisik moralim bozuk acikcasi. Elim mahkum oldugu icin buraya gidiyorum ama icimden bi his bu transferin gumburtiye gideceginisoyluyor. Zaten bu rakamlarla benim sansim normal tuple imkansiz. Eger basari elde edemezsem baska beni kabul edecek yer yok yine bu klinige devam etmek istemiyorum. Yasim 34 olacak yakinda. Bi cocugum var 5 yasnda. Ama kardessiz kalacaga benziyo. Bilemiyorum henuz basari elde etmedim ben mini tuple ama inan nirmal tuplede cok bi sans yok. Bari mini tup yapayimda ilac ve extra masraftan kacayi diye dusundum. Normal tuplede en fazla 4-5 yumurta cikiyo inan mini ile de ole cikiyo yani bnm en azindan oyle oldu. Allah yolunu acik etsin ins iyi tecrubeli bi doktora denk gelirsin.