Selam yeni üye 1.5 senelik evliyim yaş 41. 2 ay once normal yolla hamile kaldim ama 6 haftalik dusuk yaptim. Ardindan hemen tup bebek tedavisine basladim. Yaş ve yumurta sayimin azligindan. Tedavide yumurtalarim 18-15.5 -15.5 degerleri en son alindi zaten eetesi gun tekrardan gobekten ignrlerim ve gecesindede catlatma ignesini kullandım. Yumurta toplama isleminde 3 yumurtadan 1 tanesi boş cikti. Diger 2 yumurta transfer edildi. Bugun 8 ci gunum cikmayacagini bildigim halde idrar testi denedim tabiiki negatifti. Cok dikkate almadim forumlardada belirtiliyor zaten. Ama dayanamadik tseti yaptik :)) Ayin 25 inde test yapmam gerek. Su an bekliyorum. Hayırlısıyla bekliyoruz.
Herkes farkli belirtilerden bahsetmis kimindede yok. Asiri derecede göğüs agrisi ve hassaslik var zaten igneler zamanindada vardi. Alt karinda ara ara sızı seklinde agri oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Fitil kullandigimdan dolayi akinti olusuyor. Aşırı derece şişlik var karinda zaten mide rahatsizligiminda etkisiyle bazen dayanilmaz oluyor.
Tesekkurler
merhaba arkadaşım ben 6. denememde olumlu sonuç aldım. internette yazan belirtilerin hiç biri yoktu bu sefer de olmadı diyordum 12. gün test yaptık sonuç 500 yani yüksek bi değer ama ne belirti ne bişey yani diyeceğim sııkntı stres yapma bunlar en büyük düşmanlarımız test de yapma zaten öğreneceksin sonucu negatif çıkınca üzülmedin mi oda etkiliyor belki tutundu yavrucak . bu benim şahsi kanaatim ama zamanı gelmeden test yapma taraftarı değilim. inşallah yavrucaklar tutunmuş ve sağlıklı bir şekilde gelişiyorlardır her zaman olumlu düşün Rabbm herşeyin hayırlısını versin

Benim rezervem bitti, onun da morfoloji 1%. Nerde bulduk birbirimize be... 6 yil evliyiz, tık yok