Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amh düşerken fsh yükselir ,
çünkü amh düşüklüğü rezervin azaldığını göstrdiği gibi fsh yüksekliğide rezervin azaldığını gösterir
aralarında ters orantı var .
yani doğal süreçleri böyle..

ama mesela benim amh 0,90 iken fsh ım 5,5 falan dı aslında değerim iyiydi
amh 0,65 lerde şuanda fsh 9-12 arasında gidip geliyor
amh duserken fsh yukselir
Yene fsh yukselirken bir de daha onemlisi e2 dir. O da cok dusukse iyi olmuyor
Yukarda ters yazmisim.

Bişey sorucağım kızlar ya!?
Yumurta rezevini artırmak için arı sütü öneriyorlar. Almak istiyorum ama gerçek arı sütü bulabilirmiyim şüpheli. Aktarlara güvenemiyorum. Nerden bulsam ki?

Bişey sorucağım kızlar ya!?
Yumurta rezevini artırmak için arı sütü öneriyorlar. Almak istiyorum ama gerçek arı sütü bulabilirmiyim şüpheli. Aktarlara güvenemiyorum. Nerden bulsam ki?
bazı güvenilir markalar var onlardan alabilirsin yada gerçekten arısütü işi yapan birini bulman ve ondan alman lazım. her ikisini de denemiş biri olarak söylüyorum, aktarlara kesinlikle güvenme. arısütünün 40 gün içinde tüketilmesi gerekir, güneş ışığı görmemesi gerekir ve soğuk zincir ile teslimat yapılır. şöyle söyliyim benim aldığım kişi beyaz kopuk bir kutunun içine buz poşetleri koyuyor, ve arısütlerinin etrafını da aleminyum folyo ile sararak getiriyor, üstelik sağım yaptığı günün ertesi günü elimde oluyor. böyle birini bulabilirsen ne ala, bulamazsan meyve aromalı bazı markaların sütleri var, onları kullanmak aktarlardan daha sağlıklı....

bazı güvenilir markalar var onlardan alabilirsin yada gerçekten arısütü işi yapan birini bulman ve ondan alman lazım. her ikisini de denemiş biri olarak söylüyorum, aktarlara kesinlikle güvenme. arısütünün 40 gün içinde tüketilmesi gerekir, güneş ışığı görmemesi gerekir ve soğuk zincir ile teslimat yapılır. şöyle söyliyim benim aldığım kişi beyaz kopuk bir kutunun içine buz poşetleri koyuyor, ve arısütlerinin etrafını da aleminyum folyo ile sararak getiriyor, üstelik sağım yaptığı günün ertesi günü elimde oluyor. böyle birini bulabilirsen ne ala, bulamazsan meyve aromalı bazı markaların sütleri var, onları kullanmak aktarlardan daha sağlıklı....
bahsettiğiniz kişi bana da gönderebilir mi acaba? iletişim kurabilirmiyiz.özelden mesaj atabilirsiniz..teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için evet ben de öyle biliyorum soğuk zincir olması gerek ..sevgiler

Merhaba kızlar benim amh de degerim 1.30 du. Yasim 35 doktor yumurtaliklarin 39 olmuş dedi. Tup bebek yapıldı ve hamileyimmm. Darısı başınıza.
Öncelikle hayırlı olsun ama bence amh değeriniz o kadar kötü değil bize nazaran

Merhaba kızlar benim amh de degerim 1.30 du. Yasim 35 doktor yumurtaliklarin 39 olmuş dedi. Tup bebek yapıldı ve hamileyimmm. Darısı başınıza.
YumurtaliklariN nolmus cnm anlamadm bu arada benm amh de 1.33 amelyttan sonra düştü doğal yolla olmasına engel değil dedi doktr ama 4 ay geçti hala olmadı:-(

YumurtaliklariN nolmus cnm anlamadm bu arada benm amh de 1.33 amelyttan sonra düştü doğal yolla olmasına engel değil dedi doktr ama 4 ay geçti hala olmadı:-(
Yasin 35 ama yumurtalık yasim 39' muş. Adet zamanı toplam 7-8 folikul olması gerekirken bende 3-4 folikul vardı.

Yasin 35 ama yumurtalık yasim 39' muş. Adet zamanı toplam 7-8 folikul olması gerekirken bende 3-4 folikul vardı.
Bizimki de öyle benim de yaşım 28 allah bilir benim folukul yaşım 45 dır :-) çünkü 2 tane görülmüştü muayenede

Merhaba, coenzimq10+omega3 ,arginmax, multivitamin, dhea, folibol.. bunları doktorunuz mu verdi, yoksa siz kendiniz mi başladınız? gittiğim doktorların hiçbir faydasını göremedim. tüpbebek için bir merkezle görüşeceğiz ama öncesinde birşeyler yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. soğan kürü yapmıştım ama faydası oldu mu anlayamadım. arı sütü bal polen e başladım. Testeredişli aslan pençesi yaptım ama Fsh ım düşmek yerine yükseldi..
Merhaba poleni nasıl kullanıyoruz bende aldım ama bilmiyorum

Bahçeci Fulya'ya gidiyorum şimdi dr hiç amh fsh sormadı bile önemsemiyormuş gideniniz var mı aranızda
Canım bende bahcecide tedavi oldum çok sukur Allahım izni sonra doktorumun vesilesiyle hamisim..bende yaş 37 Fsh tavan amh 0 rakamlarada menopozun eşiğindeydim 4 yillik mücadele sonrası hamisim amh ve Fsh hiç takilmayin canlar tedavi ve dualarinizi bırakmayın en uygun zamanda geliyor minisler..

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun

Canım bende bahcecide tedavi oldum çok sukur Allahım izni sonra doktorumun vesilesiyle hamisim..bende yaş 37 Fsh tavan amh 0 rakamlarada menopozun eşiğindeydim 4 yillik mücadele sonrası hamisim amh ve Fsh hiç takilmayin canlar tedavi ve dualarinizi bırakmayın en uygun zamanda geliyor minisler..
Düşük amh normal FSH ile bende tüp bebek düşünüyorum... sizde bu değerlerinizi ilk ogrendiginizde hemen tedaviyemi başladınız. Benim bir doktorla sınırla kalmayıp başka bir doktorà daha görünmemi önerirmisiniz? 5 aylik evliyim bu arada

Back
X