Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer değerleriniz kaçtı? Fsh Vs.. ne kadar süre tedavi gördünüz?Kızlar benimde 0,4 amh la ilk denemede tuttu içinizi ferah tutun
Canım onu hatırlamıyorum ama takılma rakamlara. Ben tedavi görmedim yokki tedavisi zaten. Ben öğrendikten 4 ay sonra tüp bebek denedim tuttu çok şükür.Diğer değerleriniz kaçtı? Fsh Vs.. ne kadar süre tedavi gördünüz?
Anladım.. insanlar burada bahsediyor ya tUP bebek tedavisine başladık 1 sene sürdü Vs ondan sordum.. bende yeni öğrendim ve maalesef çikolata kıstimde var.. Bursadayim ben buradakileri pek iyi anlatmıyorlar sizde istanbulda mi denedinizCanım onu hatırlamıyorum ama takılma rakamlara. Ben tedavi görmedim yokki tedavisi zaten. Ben öğrendikten 4 ay sonra tüp bebek denedim tuttu çok şükür.
Canım benim de çikolata kistim vardı her iki yumurtalıktada ve bende bursadayım. Jinemed te tedavi gördüm.Anladım.. insanlar burada bahsediyor ya tUP bebek tedavisine başladık 1 sene sürdü Vs ondan sordum.. bende yeni öğrendim ve maalesef çikolata kıstimde var.. Bursadayim ben buradakileri pek iyi anlatmıyorlar sizde istanbulda mi denediniz
Aaa inanmıyorum aynı durumdaymisiz :) Öğrendikten sonra başka bir doktora daha göründünüzmü yoksa direkt tüp bebeğemi yöneldiniz? Bü değerlerle doğal hamilelik çok mu zormuş bilgin var mı? neden bukadar soru soruyorum çünkü bende geçen hafta oldu öğreneli ve su An Ne yapacağıma hala karar veremedim?Canım benim de çikolata kistim vardı her iki yumurtalıktada ve bende bursadayım. Jinemed te tedavi gördüm.
Canım gittiğim doktorlar oldu ama hepsi aynı şeyi söyledi beklemenin bir faydası yok çünkü bunun bir ilacı yok. Tabiki kısmette varsa olur ama bekleyecek zamanımız olmadığı için hemen başladık. Zaman bizim aleyhimize işliyor maalesef. Hemen başla derim çünkü rahim filmi falan çekilebilir onlarda zaman alıyoAaa inanmıyorum aynı durumdaymisiz :) Öğrendikten sonra başka bir doktora daha göründünüzmü yoksa direkt tüp bebeğemi yöneldiniz? Bü değerlerle doğal hamilelik çok mu zormuş bilgin var mı? neden bukadar soru soruyorum çünkü bende geçen hafta oldu öğreneli ve su An Ne yapacağıma hala karar veremedim?
Adetin 2 3.gunleriEn doğru zaman ne zamn yumurta görünmesi için usg de? Ben adet bittikten 6 gün sonra gitmistim
Tesekkur ederim :)) ben ayri ayri aldim hepsini sabah kasik ucuyla ari sutu yedim de tadi baya kotuymus ama katlannicaz :))Merhaba Ben arisutu bal polen karışım olarak aldım, sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce bir tatlı kaşığı yiyorum.
Teşekkür ederimAdetin 2 3.gunleri
Anlıyorum..Haklısın.. Acıbademİ duydum ben orası ile görüşeyim ben olmadı bu haftaCanım gittiğim doktorlar oldu ama hepsi aynı şeyi söyledi beklemenin bir faydası yok çünkü bunun bir ilacı yok. Tabiki kısmette varsa olur ama bekleyecek zamanımız olmadığı için hemen başladık. Zaman bizim aleyhimize işliyor maalesef. Hemen başla derim çünkü rahim filmi falan çekilebilir onlarda zaman alıyo
Bursa Jinemed tüp bebek fiyatı nedir peki?Canım gittiğim doktorlar oldu ama hepsi aynı şeyi söyledi beklemenin bir faydası yok çünkü bunun bir ilacı yok. Tabiki kısmette varsa olur ama bekleyecek zamanımız olmadığı için hemen başladık. Zaman bizim aleyhimize işliyor maalesef. Hemen başla derim çünkü rahim filmi falan çekilebilir onlarda zaman alıyo
Canım hızlı değişiyor fiyatlar bir de bizde yüksek doz kullanılıyor ilaçlar rezerv düşük olduğu için ilaçlarla birlikte 7,5 gibi bir şeye mal olmuştu. Ama Murat beyi tavsiye ederim negatif konuşur ama sonuçları genelde pozitiftir.Bursa Jinemed tüp bebek fiyatı nedir peki?
Orası ilede bir görüşelim tabi.. Heh tam bana göreymis doktor :))) teşekkürler buarada zaman ayırıp yazdığın için... Allahtan sana sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahCanım hızlı değişiyor fiyatlar bir de bizde yüksek doz kullanılıyor ilaçlar rezerv düşük olduğu için ilaçlarla birlikte 7,5 gibi bir şeye mal olmuştu. Ama Murat beyi tavsiye ederim negatif konuşur ama sonuçları genelde pozitiftir.
Amin çok Teşekkür ederim. Bende senin için dua ettim.Orası ilede bir görüşelim tabi.. Heh tam bana göreymis doktor :))) teşekkürler buarada zaman ayırıp yazdığın için... Allahtan sana sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Benmde cikolata kistim vardı iki tarafta tüp bebek denedim tutmadı ameliyat oldum amh düştü tabi doğal yolla olur dedi doktr ama amelyttan sonra 4 ay geçti hala olmadı:-(Anladım.. insanlar burada bahsediyor ya tUP bebek tedavisine başladık 1 sene sürdü Vs ondan sordum.. bende yeni öğrendim ve maalesef çikolata kıstimde var.. Bursadayim ben buradakileri pek iyi anlatmıyorlar sizde istanbulda mi denediniz
Benmde her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı tüp bebek denedm tutmadı ameliyat oldm hala olmadı sen kistlerlemi tüp bebek yaptrdn cnm tuttu cnm Hayrli olsnCanım benim de çikolata kistim vardı her iki yumurtalıktada ve bende bursadayım. Jinemed te tedavi gördüm.
Siz ne düşünüyorsunuz, tüp bebek baslicakmisiniz? Şans işte kimini tutuyor kimini tutmuyorBenmde cikolata kistim vardı iki tarafta tüp bebek denedim tutmadı ameliyat oldum amh düştü tabi doğal yolla olur dedi doktr ama amelyttan sonra 4 ay geçti hala olmadı:-(
Evet canım ben hiç ameliyat olmadım gittiğim tüm drların hepsi ameliyata karşıydı. Kistlerin hamileliğe bir etkisi yokBenmde her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı tüp bebek denedm tutmadı ameliyat oldm hala olmadı sen kistlerlemi tüp bebek yaptrdn cnm tuttu cnm Hayrli olsn