Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

İnşallah hayırlısı olsun bu tedavide kac ml gonal f kullandin

225 gonal 75 menopur / menogon kullandim.
Sabah aksam da lucrin.
Ayrica tedavi oncesi 2.5ay biosteron ve omepa q10 kullandim ve hayit,aslanpencesi,civanpercemi,corekotu yagi tukettim.
Bir de akupunktura gittim.
Baya hazirlandim 3 ayda. Insallah faydasi olur.

Senin kac doz?

225 gonal 75 menopur / menogon kullandim.
Sabah aksam da lucrin.
Ayrica tedavi oncesi 2.5ay biosteron ve omepa q10 kullandim ve hayit,aslanpencesi,civanpercemi,corekotu yagi tukettim.
Bir de akupunktura gittim.
Baya hazirlandim 3 ayda. Insallah faydasi olur.

Senin kac doz?
Benim kısa protokol oldu 300 gonalf 1 bir doz cetrotide

Selam arkadaşlar amh testim çok kötü 0,04. moralim çok bozuk. doktorumun ilaç vermemesine şaşırdım.acaba hiç uğraşma, bizi de uğraştırma mı demek. Anlamadım sadece çok kötüyüm.

Selam arkadaşlar amh testim çok kötü 0,04. moralim çok bozuk. doktorumun ilaç vermemesine şaşırdım.acaba hiç uğraşma, bizi de uğraştırma mı demek. Anlamadım sadece çok kötüyüm.
Bence öyle dusunme bizim problemimiz de 1 tane yumurta yeterli bence önce biesteron q10 bal polen arı sütü karısımi ve civan percemi aslan pençesi gibi bitkiler var onları tüket en az 3 ay kullanman gerek belki amh artmaz ama en azından kaliteli yumurta gelişiirsin bu arada 0.01 ile hamile kalan okudum o yüzden sakın canını sıkma en büyük düşmanımız stres

Bence öyle dusunme bizim problemimiz de 1 tane yumurta yeterli bence önce biesteron q10 bal polen arı sütü karısımi ve civan percemi aslan pençesi gibi bitkiler var onları tüket en az 3 ay kullanman gerek belki amh artmaz ama en azından kaliteli yumurta gelişiirsin bu arada 0.01 ile hamile kalan okudum o yüzden sakın canını sıkma en büyük düşmanımız stres

15 gün incir kürü yaptım şimdi aslanpençesine başladım. yarın da arı sütü polen alayım. Umut dünyası işte...

iki yumurtam oluyordu ilk tüp basarsiz oldu ikincisi tuttu.3. gün emb.beslenme konusundanda saglikli beslenme ve spor yaptim kur falan yapmadim

15 gün incir kürü yaptım şimdi aslanpençesine başladım. yarın da arı sütü polen alayım. Umut dünyası işte...

Prolaktin yuksekse incir kuru yapma canim.
Umut dunyasi olmadan hicbir sey olmuyor. Hepimiz bir umudun pesinden kosuyoruz.

Bence doktorunu degistir ve seninle mucadele edecek bir doktor bul.

demir6133 demir6133 ün de dedigi gibi bu bitkiselleri kullan.
Amh degerine takilma. Ultrasonda yumurta gorunuyor mu? Onemli olan yumis gorunmesi.

Katiliyorum canim.
0.01le dogal yoldan hamile kalan bile var.

Yumurtam geçen ay 1 taneydi şimdi görünmedi.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.bahçeciyi düşünüyorum ben.gölcükte yaşıyorum. Gidip gelebilir miyim bilmiyorum. Belki de tedavimi kabul etmeyecekler

Yumurtam geçen ay 1 taneydi şimdi görünmedi.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.bahçeciyi düşünüyorum ben.gölcükte yaşıyorum. Gidip gelebilir miyim bilmiyorum. Belki de tedavimi kabul etmeyecekler

Ben tedavimin birini istanbulda yaptirdim ve bursadan gidip geldim. Calismiyorsan gidip gelmen daha kolay.
Bahceci iyi bir merkez. Elbet seninle mucadele edecek bir doktor bulursun. Pes etme yeter ki.
Yumurtanin gorunmedigi ay olur,gorunsede bos ciktigi ay olur. Bunlarin hepsi olabilir. Pes etmeden devam etmelisin.

Back
X