Merhaba arkadaslar, kklubune bakmayalı uzun zaman oldu...Kısaca size durumumu anlatmak istedim belki ümit olur.Benim amh değerim bir laboratuvarda 0,1 başka birinde 0,3 çıktı.daha 36 yasındaydım ve 1 tüp bebek denemem vardı hiç tutmayan.Anliyacağınız belki bir yumurta bile zor çıkacaktı onun da kaliteli olup olmayacağı belli değildi. Ancak ben kendimi şu fikre alıştırdım. Bence en önemlisi bu : ' Son bir kez deneyeceğim olursa Allahım hayırlısı olsun olmazsa hayatta ona göre bir yön çizeceğim'.Yani demek istediğim kafama takıp ay ben napıcam vah nolcak şimdi elalem ne der kayınvalideler ne laflar eder vs. hiç umrumda olmadı.Hatta kocamla boşanır mıyızı bile düşünmedim. Çünkü herşeyin takdiri yüce Allahtandır.Bu arada endometriozis kistim var bir tane, hashimoto troidim var, pıhtı bozukluğu var falan.Herneyse tedaviye başladım ilk gittiğim doktor çok çeşitli hormonlarla seni 3 ay menepoza sokup sonra baslicaz kesinlikle yumurtan olmaz dedi...dhea falan birsürü bişeyler yazdı.. Ünlü doktorlardan biriydi buarada..Bu ne ya dedim içimden. Saçmalıyor adam ben hala regl oluyorum..İyce bozcak benim sistemi zaten çok kurcalatmaktan ve hormon hapı almaktan hoşlanmıyorum.Sonra bu dhea çok zararlıymış, bi işe de yaramıyomuş..Tabi ki başka bir doktora gittim.En ünlülerden biri ve Allah razı olsun ondan.o da 1 ay hormon hapı kullan gel dedi, ben de istemiyorum hemen başlayın dedim, tamam dedi. Basladık önce sadece 1 yumurta gelişiyor dediler zar zor, sonra 3 oldu. Toplandı 3ü de kaliteli çıktı.Hepsi döllendi.2 tane yerleştirildi. İkisi de tuttu . Hatta inanılmaz belki ama birini de dondurduk..Şimdi Allah'ın izniyle 14 haftalık ikizlere hamileyim. Hergün doktorumun isteğiyle Clexane vuruluyorum bir adet.Hiçbir ot içmedim. Özel hiçbirşey yapmadım .Tek içtiğim şey "polenli bal tableti"ydi, eczaneden aldım.Folik asit bile içmedim.öncesinde tabii, şimdi içiyorum.Tamamen takıntısızdım. "Olursa hayırlısıyla Allahtan olmazsa da hayırlısı Allahtan."Bence en önemlisi bunu hem düşünmek hem yaşamak. Hala da aynı şekilde düşünüyorum Rabbim bize herşeyin hayırlısını sağlıklısı nasip et..Çünkü ilk denememde bir sürü ot kürleri falan yaptım kafama çooook taktım, hergün kadınlar kulübü gibi sitelere bakıp ne uyguliycağımı şaşırdım.Buradaki herkes aynı/benzer şeyleri ruhunda yaşıyor. Ha bi de transfer sonrası 10 gün evdeydim..Sürekli yatmadım ama yatar durumda falandım.Bakıcak pek kimse olmadığı için bazen dışardan yemek söyledim bazen kendim basit pratik şeyler yaptım.işte bu kadar herkese bol şans inşallah...Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah..