Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Faydasini gormedim dedinya yumurtanin sayisi ve kalitesi mi artmadi bu sebeple mi faydasi olmadi dediniz.bende ari sutu polen karisimi birde incir kuru uyguluyorum.allah yardimcimiz olsun

Merhaba benimde rezerv düşük ilk tedavimde 6 yumurtam toplanmıştı ikinci tedaviden önce üç ay boyunca biesteron dhea kullandım 11 yumurtam toplandı ama çok kaliteli yumurtalar oluşmadı.tedavi negatif sonuçlandı
Geçen ay başka bir doktora gittim sordum dhea yı sende faydası olur belki başkasında olmaz dedi .bu tedavi çok garip bir şey herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor ilaçlara karşı o yüzden kesin birşey söyleyemiyorlar .. ama arı sütü ve poleni hergün yemeye çalışıyorum sabah kahvaltıdan önce . Birçok yerde doğurganlığı üç katı arttırdığı yazıyor
İnşallah bizlere de faydası olur

Degerleriniz gayet iyi aslında... biraz oluruna biraksaniz..bence olur..morali yüksek olsun.. bende şahin bey istiyorum daha hic gorusmemiz olmadı..onerirmisiniz orasını ve o doktoru
Merhaba Şahin beyle ön görüşmem oldu çok pozitif bir insan ben başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah .bursa art çok iyi deniliyor ama ben ön görüşme yaptım doktor çok itici :(

Merhaba Şahin beyle ön görüşmem oldu çok pozitif bir insan ben başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah .bursa art çok iyi deniliyor ama ben ön görüşme yaptım doktor çok itici :KK43:
Aynı şeyi bende duydum soğuk ve ukala dendi o doktor için bende uzak durdum o yerden..bende Şahin bey istiyorum bakalim

Insa
Merhaba benimde rezerv düşük ilk tedavimde 6 yumurtam toplanmıştı ikinci tedaviden önce üç ay boyunca biesteron dhea kullandım 11 yumurtam toplandı ama çok kaliteli yumurtalar oluşmadı.tedavi negatif sonuçlandı
Geçen ay başka bir doktora gittim sordum dhea yı sende faydası olur belki başkasında olmaz dedi .bu tedavi çok garip bir şey herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor ilaçlara karşı o yüzden kesin birşey söyleyemiyorlar .. ama arı sütü ve poleni hergün yemeye çalışıyorum sabah kahvaltıdan önce . Birçok yerde doğurganlığı üç katı arttırdığı yazıyor
İnşallah bizlere de faydası olur
Insallah faydali olur.2.tedavinizde kaliteli embriyo hic olusmadi mi yoksa embriyo asamasina hic gelmedi mi yumurtalar

Yumurta kalitesi nasıl belli oluyor ? Benim de amh değerim düşük ve bu kalitesiz oldugunumu gösteriyor?
İşte bu Harika bir soru.
Ben bunu doktora sordum sahin zeteroğlu na.yumurta kalitesinin sadece laboratuvarda tespit edilebileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla kastettiği döllenme oranı oluşan embriyon kalitesi felan.
valla Acıbadem ve sahin bey iyi hoş gibi ancak merkez çok kalabalık ve doktorunu çok az görebiliyorsun.çok standart bir tedavi. Extra 5dk doktoru görmek için sekreterlere kendini anlatıyorsun;kafandaki soruları doktora nerdeyse hiç soramıyorum; embriyologu hiç görmedim transferde görüşürüz dediği halde;bir kere aradı sadece; ben de transferden sonrA bir kere telefon ederek konuşabildim çok kısa.çunku çok yoğundu. Yani herkes fazla yoğun!!!mesela düşük oldu 2gunde bir hcg yaptırmak zorunda kaldım dış gebelik olmasın fite;hcg 150 ytl (indirimle 110)ve sadece 1000 tl da extra verdim. Ancak düşükten sonrA değerlendirme için doktoru görmek istediğimde 2saat bekledim ve yine muayene ücreti vererek (muayene de etti düşük sonrası parça var mı diye) sorularım için zaman ayırmasını sağlayabildim bence. Bu sektör bütün heryerde bir pazara dönüşmüş maalesef; Acıbadem hastanesi kalitesine güveniyorum hizmet olarak ancak aşırı kalabalık merkez.bu da 2saat beklemekten fazla sorun yaratıyor;mesela doktorunla çook az görüşebiliyorsun

Bursa'daki diğer merkezleri de bilmiyorum hiç;ancak bu haline rağmen Bursa'da yine aynı yere gidebilirim çunku hastane güvenli ancak İstanbul gibi olsaydı direk değiştirirdim daha iyi seçenekler için

Eurfertil altunzadede alev hnm doktor nasıl bi yer bilginiz varmı sisli memorial ile arasında kaldım karar veremiyorum eurfertil paket kapsamindaymis tam anlamıyla bilmiyorum yarın on görüşme için gidicem biraz uzak kalıyo bana karşıda benim için Haftaya da sisli memorial de görüşme yapmak istiyorum hiç bi fikrim yok en azından gidip on görüşme yapıp hangisi içime sinerse diye arayistayim ama çoğunluk çok önemli sizden ricam nasıl bi hastane duyum alan varmi iyu veya kotu

İşte bu Harika bir soru.
Ben bunu doktora sordum sahin zeteroğlu na.yumurta kalitesinin sadece laboratuvarda tespit edilebileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla kastettiği döllenme oranı oluşan embriyon kalitesi felan.
valla Acıbadem ve sahin bey iyi hoş gibi ancak merkez çok kalabalık ve doktorunu çok az görebiliyorsun.çok standart bir tedavi. Extra 5dk doktoru görmek için sekreterlere kendini anlatıyorsun;kafandaki soruları doktora nerdeyse hiç soramıyorum; embriyologu hiç görmedim transferde görüşürüz dediği halde;bir kere aradı sadece; ben de transferden sonrA bir kere telefon ederek konuşabildim çok kısa.çunku çok yoğundu. Yani herkes fazla yoğun!!!mesela düşük oldu 2gunde bir hcg yaptırmak zorunda kaldım dış gebelik olmasın fite;hcg 150 ytl (indirimle 110)ve sadece 1000 tl da extra verdim. Ancak düşükten sonrA değerlendirme için doktoru görmek istediğimde 2saat bekledim ve yine muayene ücreti vererek (muayene de etti düşük sonrası parça var mı diye) sorularım için zaman ayırmasını sağlayabildim bence. Bu sektör bütün heryerde bir pazara dönüşmüş maalesef; Acıbadem hastanesi kalitesine güveniyorum hizmet olarak ancak aşırı kalabalık merkez.bu da 2saat beklemekten fazla sorun yaratıyor;mesela doktorunla çook az görüşebiliyorsun

Bursa'daki diğer merkezleri de bilmiyorum hiç;ancak bu haline rağmen Bursa'da yine aynı yere gidebilirim çunku hastane güvenli ancak İstanbul gibi olsaydı direk değiştirirdim daha iyi seçenekler için
Maalesef bende aynı şeyleri duydum ve üzüldüm.. pembe mavi nasıl biryere acaba? Yoksa istanbul behceciye mi gitsem öf kafam iyice karıştı.

Insa

Insallah faydali olur.2.tedavinizde kaliteli embriyo hic olusmadi mi yoksa embriyo asamasina hic gelmedi mi yumurtalar

Embriyolar oluştu 8 adet üçüncü gün 2 adet transfer oldu.sanırım beşinci güne kadar danayanacak kalitede değildiler :(

Maalesef bende aynı şeyleri duydum ve üzüldüm.. pembe mavi nasıl biryere acaba? Yoksa istanbul behceciye mi gitsem öf kafam iyice karıştı.

Merhaba pembe mavi de tedavi oldum ben :( nevin hanımdı doktorum çok iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum ama tedavilerim negatif sonuçlandı :(
Acıbadem'de tekrar başlamayı düşünüyorum Bursa'daki Acıbadem'de de bi yoğunluk var sadece öngörüşme yaptım Şahin Beyle nerdeyse iki saat bekledim .ama doktor 40dkk boyunca bizi dinledi sorularımızı cevapladı . Bizim durumumuzda olup Doğum yapan hamile olan insanların bilgilerini falan gösterdi .gayet ilgiliydi.muayelerde nasıl bilmiyorum .birkaç test sonucum var onlar çıktıktan sonra muayeneye gideceğim tüp bebeğe başlamadan bi mıaene edelim dedi .bakalım hayırlısı ..

Merhaba pembe mavi de tedavi oldum ben :KK43: nevin hanımdı doktorum çok iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum ama tedavilerim negatif sonuçlandı :KK43:
Acıbadem'de tekrar başlamayı düşünüyorum Bursa'daki Acıbadem'de de bi yoğunluk var sadece öngörüşme yaptım Şahin Beyle nerdeyse iki saat bekledim .ama doktor 40dkk boyunca bizi dinledi sorularımızı cevapladı . Bizim durumumuzda olup Doğum yapan hamile olan insanların bilgilerini falan gösterdi .gayet ilgiliydi.muayelerde nasıl bilmiyorum .birkaç test sonucum var onlar çıktıktan sonra muayeneye gideceğim tüp bebeğe başlamadan bi mıaene edelim dedi .bakalım hayırlısı ..
Hayırlısı inşallah bu sefer olur.. acıbadem aşırı yoğun dediler bu da beni biraz düşündürdü açıkçası inanın ne yapacağımı bende bilemiyorum

Hayırlısı inşallah bu sefer olur.. acıbadem aşırı yoğun dediler bu da beni biraz düşündürdü açıkçası inanın ne yapacağımı bende bilemiyorum
Beni de yoğunluk korkuttu açıkcası ama art la görüşmeye gittim bürün psikolojimi bozdu döktür. Şahin bey enerji verdi resmen bize ve tek yumurtayla hamile kalan hastalarını örnek gösterdi bilgisayarından .ilgisi de hoşumuza gitti .
SiZin amh kaç daha önce bi yerde yaptırdığınız oldu mu yaş kaç

Bilmediğim için soruyorum; Size transfer edildi dimi? 3.gün mu transferi ediliyor neden daHa fazla beklenmiyor madem
Evet transfer oldu hepsinde en sonuncusunda doktorum üçüncü gün iki tane transfer etti kalanları tuttular eğer iyi devam Ederlerse 5.gün bir tane daha transfer edeceğim dedi ama kalmamış 5. Güne
Kalitelerine göre anlıyorlar sanırım devam edip etmeyeceğini

Beni de yoğunluk korkuttu açıkcası ama art la görüşmeye gittim bürün psikolojimi bozdu döktür. Şahin bey enerji verdi resmen bize ve tek yumurtayla hamile kalan hastalarını örnek gösterdi bilgisayarından .ilgisi de hoşumuza gitti .
SiZin amh kaç daha önce bi yerde yaptırdığınız oldu mu yaş kaç
Amh 0.39 çıktı çikolata kıstimde var..hiç yaptırmadim tüp bebek tedavi bile olmadım ilaçta kullanmadım çok tecrubesizim maalesef :(

Amh 0.39 çıktı çikolata kıstimde var..hiç yaptırmadim tüp bebek tedavi bile olmadım ilaçta kullanmadım çok tecrubesizim maalesef :KK43:

:( amh düşük bütün doktorlar sizin zaman probleminiz var diyorlar bence çok zaman kaybetme git bi görüş doktorla en azından sana ışık olacaktır .

:KK43: amh düşük bütün doktorlar sizin zaman probleminiz var diyorlar bence çok zaman kaybetme git bi görüş doktorla en azından sana ışık olacaktır .
Eşimde test yaptiracak o sonuçla beraber Ziya çetin gideceğiz sonra da bir tüp bebek kliniğine gideceğiz

Embriyolar oluştu 8 adet üçüncü gün 2 adet transfer oldu.sanırım beşinci güne kadar danayanacak kalitede değildiler :KK43:

Bilmediğim için soruyorum; Size transfer edildi dimi? 3.gün mu transferi ediliyor neden daHa fazla beklenmiyor madem
bakin evet embriyo gunu onemli bir kriter olabilir ama benim 2. gun embriyosu bir evladim var Yaradan bagislasin. 3 5 kalite farketmez bazi seyler dua ve kader.

Back
X