- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
sizin amh iyi ama ne zaman yaptırdınız testi pekiEvet zaten onu sormak icin yazmistim.2 gun suruyo bazi aylar aferdesiniz sadece tuvalete gittigimde kanama oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin amh iyi ama ne zaman yaptırdınız testi pekiEvet zaten onu sormak icin yazmistim.2 gun suruyo bazi aylar aferdesiniz sadece tuvalete gittigimde kanama oluyo
Benimde 2 yil once 0.60 dı.bende olcturmedimmtestlerim iyi çıkıyor . Amh 2 yıl önce yaptırdım çok düşüktü 0.6 çıkmıştı, açıkçası simdi yapmaya korkuyorum , sizin de mi adetiniz azaldı .
Adetlerim son 4 - 5 aydır azaldı. ilk gün lekelenme 2 ve 3. Gunler adet oluyorum.bitiyor lekelenmeye devam.tup bebekte kasımda denedim negatif simdide havuz yonteminde tedaviye devam.senin nasıl bilseydik iyiydi ama ugrasamayacagımpeki âdetleriniz nasıl . Tüp bebek denediniz mi
Adetlerim son 4 - 5 aydır azaldı. ilk gün lekelenme 2 ve 3. Gunler adet oluyorum.bitiyor lekelenmeye devam.tup bebekte kasımda denedim negatif simdide havuz yonteminde tedaviye devam.senin nasıl bilseydik iyiydi ama ugrasamayacagım
Adetlerim son 4 - 5 aydır azaldı. ilk gün lekelenme 2 ve 3. Gunler adet oluyorum.bitiyor lekelenmey
malesef muayene olmak gerekiyor , doktorla yüzyüze görüşmek isterseniz giriş yapmanız gerek . Zaten tedaviyi başlatırsa verdiğiniz para pakete dahil oluyor . Ama her yerde geçerli değil bu.Kızlar, Bahçecide tüp bebek fiyatları nasıl şimdi? Bir de danışmak için muayne olmak şart mı? Her hastaneye gidip doktorlarla danışayım dersem heryerde 350 TL para bırakıp çıkmak demek.
Kızlar, Bahçecide tüp bebek fiyatları nasıl şimdi? Bir de danışmak için muayne olmak şart mı? Her hastaneye gidip doktorlarla danışayım dersem heryerde 350 TL para bırakıp çıkmak demek.
Kızlar, Bahçecide tüp bebek fiyatları nasıl şimdi? Bir de danışmak için muayne olmak şart mı? Her hastaneye gidip doktorlarla danışayım dersem heryerde 350 TL para bırakıp çıkmak demek.
Bende tabi ki bahceci fulyadayım sevindim aynı yerdeyiz.her ay opu oluyorsun 3 kez opu olup yumurta dolayısiyla embriyo biriktiriyorsun.sıkıntı olmaz beklemeden devam et bence.vakit varken.saf ari sütü yemeye calisin.yumurta cikiyor bal arı sutu polen arttirdi iki tanebenim de ayni sizinki gibi sürüyor, ben de şubatta denedim istanbul fulya da tutmadı . Önümüzdeki ay yine gidecem doktora bakalım ne olacak , siz nerde başladınız . Bu havuz yöntemi nasıl oluyor var mi yumurtaniz . Be. De başlayacam açıkçası endişeliyim ya yumurta çıkmazsa diye(
Bende tabi ki bahceci fulyadayım sevindim aynı yerdeyiz.her ay opu oluyorsun 3 kez opu olup yumurta dolayısiyla embriyo biriktiriyorsun.sıkıntı olmaz beklemeden devam et bence.vakit varken.saf ari sütü yemeye calisin.yumurta cikiyor bal arı sutu polen arttirdi iki tane
Guvenc bey ilgisizdi demek, ben bilmiyorum ama inanırım hissettigine.doktorum erbil beyde cok ilgili birisi aklında olsun.bahceci fulya hastaları buraya forumunu takip edebilirsin.orada yeni yazildı.egricayirın ampulunu yeni tedavisinde uygulayan arkadas 18 gun arı sütü ampulunu kullandı. hem yumurta sayısi 2 kat arttı.hem 5. Gune 4 embriyo kaldı.ben mersin toroslardan getirttim ama egricayirida tavsiye ederim.istersen mersinden getirtiriz arkadasimin telefonu verebilirim.Teşekkürler cevap için:)) geçen ayda güvenç beyde yaptırdım memnun olmadim . Çok ilgisiz biriydi açıkçası , asistanı geçen hafta aradı ona gelmem gelirsem de başka birini isterim dedim o da burçak hanimi önerdi .
Ben bu adette diyarbakir bahçeci de deneyecem şansımı çünkü çalışıyorum istanbula gidip gelemem öğretmenim izin de sıkıntı bu süreçte . Ari sütünü nerden alıyorsunuz internet üzerinden mi yoksa aktarlardan mi .
Guvenc bey ilgisizdi demek, ben bilmiyorum ama inanırım hissettigine.doktorum erbil beyde cok ilgili birisi aklında olsun.bahceci fulya hastaları buraya forumunu takip edebilirsin.orada yeni yazildı.egricayirın ampulunu yeni tedavisinde uygulayan arkadas 18 gun arı sütü ampulunu kullandı. hem yumurta sayısi 2 kat arttı.hem 5. Gune 4 embriyo kaldı.ben mersin toroslardan getirttim ama egricayirida tavsiye ederim.istersen mersinden getirtiriz arkadasimin telefonu verebilirim.
neler yaptiniz biraz bilgi verir misiniz çok ihtiyacım var iyi şeyler duymayaselam kuşlar bende burada çok yazardim 0.14 amh değeriyle tüp bebekle ikizlere hamile kaldim doğdular 5 aylik oldular umudunuzu yitirmeyin
Yazın mutlaka :) bebeklerden fırsat olursamüsait zamanmda yazicam olur mu
Evet ve bahceci söyledi sizi deyince % 20 indirim yapiyormus egricayir.Çok teşekkürler canım egricayir internetten mi almış