Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayır bu gün bakıcam alamadım bakamadım daha doğrusu unututm almayı:KK43:
Onu tahta birseyle yemeni tavsiye ederim.metal kesinlikle degmeyecek diyor satanlar.ammaa balın icinde birsey olmaz sanırım.ilk zamanlar bal ve bu ikisinin karışımını metal tatlı kasıgıyla yedim.lokman hekim soylemedi birsey.sonra mersinden gelende uyardılar.kac gündur boyle yiyorsun

Son düzenleme:
Onu tahta birseyle yemeni tavsiye ederim.metal kesinlikle degmeyecek diyor satanlar.ammaa balın icinde birsey olmaz sanırım.ilk zamanlar bal ve bu ikusinin karışımını metal tatlı kasıgıyla yedim.lokman hekim soylemedi birsey.sonra mersinden gelende uyardılar.kac gündur boyle yiyorsun
aldığımdan beri 3 gün falan oldu:( elimden geleni yapıcam evet akşam bakayım bir yerden sağol

bence satanlar zaten dünya para alıyor, içine bir de tahta kaşık koysa hiçte fena olmazdı hani:))
:KK9:hehehe benim mersindeki amca cay karıstirma cubugunu gonderdi ben "neydi o vb." Sorunca fazla varmıs gonderdi.senin cok olmamıs bugün artık bir sekilde tahta kasıkla ye bence.iri nohut tanesi kadar olsun maliyetten kısma :-)

Ben o Mersindeki "arı sütü satan arıcı amcanın kızı" olarak nacizane bir şey söylemek istiyorum hanımlar:) Ben sabah uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp hemen buzdolabına koşuyorum. Tahta kaşık yerine işaret parmağımı azıcık batırıp nohut tanesi kadar alıp yiyorum:) Dondurmalardan çıkan tahta çubuklar da aynı işi görür.

Ben o Mersindeki "arı sütü satan arıcı amcanın kızı" olarak nacizane bir şey söylemek istiyorum hanımlar:) Ben sabah uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp hemen buzdolabına koşuyorum. Tahta kaşık yerine işaret parmağımı azıcık batırıp nohut tanesi kadar alıp yiyorum:) Dondurmalardan çıkan tahta çubuklar da aynı işi görür.
evet aynı şeyi bende düşündüm aslında parmakta olur:) bende bal kaşığımla alıyorum 2 gündür:) teşekkürler bu arada

Merhaba Kızlar,
Ben 2014 yılında dış gebelik geçirdim ve laparoskopiyle tek tüpüm alındı. Jinekoloğum rahim filmi istedi. Çektirdim ve diğer tüpümde tıkanık çıktı. Tek çaren tüp bebek denildi ve tüp bebek tedavisine başladım.
3. negatifimden sonra yine rahim filmi istediler bu sefer tüpüm açıldı fakat açılalı 1 yıl olmasına rağmen hala hamile kalamadım. geçen ay 5. denemem de olumsuz oldu.
Bizim kaliteli embriyomuz çıkmıyor. Hep 7-8 yumurtam çıkıyor ve neredeyse hepsi dölleniyor. 3. güne kadar A kalite gidiyorlar fakat 4. günden itibaren duraksıyorlar.. 1.2.ve 3. denememde embriyo kalitemiz grade 1, 4.deneme de grade3, ve son denemem de grade 5BC 'ydi. Sonuncusu iyi kalite geldiği için genetik teste gönderildi ve genetik test sonucu olumsuz çıktı.
Eşimin sperm problemi yok, sperminin genetik testleri yapıldı sıkıntı çıkmadı. Benim rezerv veya hormonlarımda hiçbir sıkıntı yok.. Doktor hiçbir neden bulamıyor.
Sürekli arka arkaya deneyeceğiz ve kaliteli olan embriyoyu bulacağız diyor.
Sizce mantıklı mı?
Kalitesiz embriyo çıkarken, kendiliğinde A kalite embriyosu çıkan oldu mu? Lütfen yorum yapar mısınız? tavsyelerinize ihtiyacım var :( boşu boşuna uğraşıyorsam, hayatıma bakıcam.. Boşuna uğraşmak istemiyorum..

Merhaba Kızlar,
Ben 2014 yılında dış gebelik geçirdim ve laparoskopiyle tek tüpüm alındı. Jinekoloğum rahim filmi istedi. Çektirdim ve diğer tüpümde tıkanık çıktı. Tek çaren tüp bebek denildi ve tüp bebek tedavisine başladım.
3. negatifimden sonra yine rahim filmi istediler bu sefer tüpüm açıldı fakat açılalı 1 yıl olmasına rağmen hala hamile kalamadım. geçen ay 5. denemem de olumsuz oldu.
Bizim kaliteli embriyomuz çıkmıyor. Hep 7-8 yumurtam çıkıyor ve neredeyse hepsi dölleniyor. 3. güne kadar A kalite gidiyorlar fakat 4. günden itibaren duraksıyorlar.. 1.2.ve 3. denememde embriyo kalitemiz grade 1, 4.deneme de grade3, ve son denemem de grade 5BC 'ydi. Sonuncusu iyi kalite geldiği için genetik teste gönderildi ve genetik test sonucu olumsuz çıktı.
Eşimin sperm problemi yok, sperminin genetik testleri yapıldı sıkıntı çıkmadı. Benim rezerv veya hormonlarımda hiçbir sıkıntı yok.. Doktor hiçbir neden bulamıyor.
Sürekli arka arkaya deneyeceğiz ve kaliteli olan embriyoyu bulacağız diyor.
Sizce mantıklı mı?
Kalitesiz embriyo çıkarken, kendiliğinde A kalite embriyosu çıkan oldu mu? Lütfen yorum yapar mısınız? tavsyelerinize ihtiyacım var :KK43: boşu boşuna uğraşıyorsam, hayatıma bakıcam.. Boşuna uğraşmak istemiyorum..
Hiç boşu boşuna olur mu? İlla ki kaliteli embriyo çıkacaktır.normal gebeliklerde de durum aynı olabiliyor. Yumurta dölleniyot ancak 3. 4. Gün belkide hasarlı olduğundan tutunamayıp düşüyor ve biz bunu bilemiyoruz adetle atıyoruz. 5.6.7. Güne gelirse de işte hamileyim diyoruz. Takviyelerle güçlendirmeye çalış yumurtanı. Arı sütü polen vitaminler vs.ile bir dene bakalım

Hiç boşu boşuna olur mu? İlla ki kaliteli embriyo çıkacaktır.normal gebeliklerde de durum aynı olabiliyor. Yumurta dölleniyot ancak 3. 4. Gün belkide hasarlı olduğundan tutunamayıp düşüyor ve biz bunu bilemiyoruz adetle atıyoruz. 5.6.7. Güne gelirse de işte hamileyim diyoruz. Takviyelerle güçlendirmeye çalış yumurtanı. Arı sütü polen vitaminler vs.ile bir dene bakalım

çok teşekkürler, morale ve iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var. :(
koenzim, folic asit, balık yağı hepsini içiyorum, sigarayı bıraktım, organik beslenmeye çalışıyorum, hazır ve paket ürün yemiyorum ama bana mısın demiyor... :(
Arı sütü ve polene başladım şimdi. Umarım kaliteli bir embriyo çıkarabilirim.

çok teşekkürler, morale ve iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var. :KK43:
koenzim, folic asit, balık yağı hepsini içiyorum, sigarayı bıraktım, organik beslenmeye çalışıyorum, hazır ve paket ürün yemiyorum ama bana mısın demiyor... :KK43:
Merhaba ari sutu dhea(biesteron), vitamin,kuru incir,protein agirlikli beslenin,kuru baklagiller ve pirinc yerine bulgur pilavi tuketmeye calisin,bol su icin ve gunde 1 saat yuruyus yapin ceviz badem avakado tuketin mutlaka faydasi olacaktir

koenzim, folic asit, balık yağı hepsini içiyorum, sigarayı bıraktım, organik beslenmeye çalışıyorum, hazır ve paket ürün yemiyorum ama bana mısın demiyor... :KK43:
Bu arada gecenlerde tvde tup bek doktoru balik yagini pek tavsiye etmedi bilim adamlari arastirma yapmislar balik yagi kullananlarla kullanmayanlar arasinda bir fark gorememisler bence haftada iki kere balik tuketin daha iyi kesinlikle

Bu arada gecenlerde tvde tup bek doktoru balik yagini pek tavsiye etmedi bilim adamlari arastirma yapmislar balik yagi kullananlarla kullanmayanlar arasinda bir fark gorememisler bence haftada iki kere balik tuketin daha iyi kesinlikle

Çok teşekkürler bilgi için.. Arı sütü ve polen aldım ben organik ama sizce tablet mi alsaydım.. (dhea dediğiniz)??

Etki göstermesi 3 ay civarı. Devam et.olacak.

Çok teşekkürler bilgi için.. Arı sütü ve polen aldım ben organik ama sizce tablet mi alsaydım.. (dhea dediğiniz)??
Bende suan arisutu polen bal karisimi tuketiyorum bitince sadece ari sutu kullanacam daha bi etkisi varmis dhea doktorum vetmisti yumurtalarin kalitesini arttiriyor ve bazi kisilerde sayisinida arttiriyor anladığım kadariyla sizin kalitede sorun var bendede rezerve azligi var dheanin yaninda teatrio diye bir bitkisel vitamin verdi ikisi birbirini destekliyor sizde zaten vitamin kullaniyormussunuz dheayida yaninda kullanabilirsiniz ben 2m5 aydir kulkaniyorum zaten 3 ayda anca faydasini gosteriyormus

Amh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi.Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip ama 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Amh değerim 0,40 çıktı. 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi.Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip ama 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Valla ne terbiyesiz adamlar böyle.evet istiyorsan bu embriyolarini 5. Gune getirip genetige gonderilmesi gerekir.ngs veya pgt acgh denilen tum kromozomların incelendigi her embriyo icin 350 dolar alinan.once bir saf ari sütünü kullan ondan sonra cok iyi bir merkezde cok iyi bir labaratuvari olan yerde iyi bir doktorla dene.bana da yumurta bos dendi ilk.bundan 3 yil önce.dogru duzgun igne kullanmadı klomenle halt ediyor.özelden yazışalım.evet saglikli embriyo hemen bulunmuyor.3. Opuyu oldum.1 de tup bebek negatif deneyimim var.birde 3 yil once beceriksiz doktorla yumurta saklama cabam var.
10 embriyodan 3 u saglıkliymıs.biz bunu bulmak icin embriyoyu genetige gonderelim ki transfer edilmeden sonuc alalim ve bosa üzülmeyelim.ha tum bunlara rağmen olmazsa Allah boyle nasip etmis deriz.ama eminim stresten daha da kotu sonuc alıyorsun.bir kez iyi haber geldiginde ne kadar bosa uzuldugunu goreceksin.benimde daha transfer olmadı.era testi ve cd56 testi yapilmak uzere.ondan sonra transferim olacak :KK62:

Yok ole bsy canim. Benm amh iki sene once 0.50 idi. Banada aynisini demislerdi. Hatta bazi klnikler beni kabul etmedi yurt disinda yasiyorum ben. Daha sonrasinda da neler neler yasadim. Dusukler, 3 tup bebek tedavisi , kromozom bozuklugu teshisi... yumurta donasyonu veya evlat edinme tavsiyelerii.. anlatsam sigmaz. Ama noldu biliyomusun dogal yolla hamile kaldim ben saka gibi. Hikayemi anlattigim her doktorun yuz ifadesini gormen lazimdi. Rabbim ol derse oluyor. Nokta
Tesadufen rastladim yazina. Sakin umitsizlige kapilma. Vercek olan allah. Sen sadece uzerine dusenleri yap. Gerisi allahu alem
Sevgiyle kall

Ayyy cevabınızla nasıl umutlandım. Şu anda iyi bir klinik araştırıyoruz. Denizlide yaşıyorum ve burda tek bir merkez var mecburen onlara gidiliyor. İnşallah benim içinde umut vardır.

Aaa bu grubu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Yumurtalık rezervim azdı ve şimdi 35+5haftalık hamileyim. 3 hafta sonra bir aksilik olmazsa doğumum olacak :)

Back
X