Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben genelde paketli gıda tavuk ve tuketmiyordum. Kola tarzı asitli içecekler yoktu hayatimda. Ama ilk Tup bebek tedavisi kimyasal ile sonuçlanınca çok moralim bozuldu. Yemedim de ne oldu sanki deyip elime ne geçerse yaşım tavuk bile bolca tukettim. Yesem de olmadı dedim. 2. Tedavi de beslenmeye cok dikkat etmedim ama öncesinde 8 kilo verdim zayiflayinca iyi olur diye. O da negatif ile sonuçlanınca kılına dikkat etmeyi de biraktim ve tekrar 73 oldum. Moral yerlerde. Cidden çok üzücü bir durum.
Şimdi tekrar kilo vermek istiyorum insanla kalıcı olur.

Evet ben de kullandım bende de hiç etki etmedi hatta büyüme hormonu da kullandım o da bi işe yaramadı. Her yerde yazıyorum herkese söylüyorum bende işe yarayan tek şey glütensiz beslenme oldu, yumurta sayım değişmedi hep bir taneydi ama transfere girdiğimde doktorum çok çok çok kaliteli bir yumurta diye üstüne basa basa söyledi. çok şükür şimdi 11 aylık kızım var allahım her isteyene nasip etsin, en sağlıklısından en hayırlısından :nazar::dua:
Bebeğiniz ve size güzel sağlıklı ve mutlu ömür diliyorum :) Bebişe hamile kalmadan önce adetleriniz düzenli miydi ve Fsh kaçtı? Bir de eğer beslenme listenizi atmadıysanız (listenin fotosu vs) lütfen bizimle paylaşır mısınız?

Mrb arkadaslar bende hikayemi kısaca paylaşayım amh 0.16 idi öğrendiğimde sonrasında tüp bebek tedavileri ve cok şükür Rabbime şuan bebeğim 1 yasında adetlerim genelde düzenliydi 26 günde falan olurdum yalnız agsts ayında ve ekim ayında 21 günde oldum agstsda işe basladım ekimde ev tasıdım stresten mi acaba diyordum bu ay da 10 gün gecikti ve hala olmadım içimi bir korku sarmadı değil bu ay adetle c life diye bir macun nette görmüştüm onu deneyecektim aranızda duyan varmı

Mrb arkadaslar bende hikayemi kısaca paylaşayım amh 0.16 idi öğrendiğimde sonrasında tüp bebek tedavileri ve cok şükür Rabbime şuan bebeğim 1 yasında adetlerim genelde düzenliydi 26 günde falan olurdum yalnız agsts ayında ve ekim ayında 21 günde oldum agstsda işe basladım ekimde ev tasıdım stresten mi acaba diyordum bu ay da 10 gün gecikti ve hala olmadım içimi bir korku sarmadı değil bu ay adetle c life diye bir macun nette görmüştüm onu deneyecektim aranızda duyan varmı
Öncelikle bebeğinizi tebrik ederm sağlıklı mutlu seneler dilerim. Fsh 24.. 3 kutu c life bitirdim adeti zamanında yapmak dışında bir etkisi olmadı bana bebek konusunda aksine fsh ımı yükseltti

Bebeğiniz ve size güzel sağlıklı ve mutlu ömür diliyorum :) Bebişe hamile kalmadan önce adetleriniz düzenli miydi ve Fsh kaçtı? Bir de eğer beslenme listenizi atmadıysanız (listenin fotosu vs) lütfen bizimle paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim, kısaca özetlemeye çalışayım. Evet adetlerim düzenliydi fsh normalin biraz üstündeydi ama doktorum fsh a takılmıyordu. Üç doktor değiştirdim her birinde 2 kez transfer oldum. Yumurta toplama sayamadığım kadar çok oldu. Beslenme listesi hiç yapmadım, bol bol yumurta et süt balık ve salata tükettim. Ceviz fındık yer fıstığı ve leblebi kurtarıcım oldular. O kadar kararlıydım ki kayınvalidemin böreğinden bile bir lokma almadım, dışarda yemek yiyen arkadaşlarımın yanında yutkunarak oturdum. Sonuçta maddi manevi o kadar yıpranıyoruz ki emeklerimin karşılığını almak istedim. Lütfen vazgeçmeyin en basit ilaç bile birkaç ay kullandıktan sonra etkisini gösteriyor, vücudumuzun da kendini yenilemesine zaman tanıyın. Hep dua ediyorum allahım her isteyene nasip etsin :anne::nazar:En Büyük KK

Öncelikle bebeğinizi tebrik ederm sağlıklı mutlu seneler dilerim. Fsh 24.. 3 kutu c life bitirdim adeti zamanında yapmak dışında bir etkisi olmadı bana bebek konusunda aksine fsh ımı yükseltti
Tşk ederim amin inşallah Allah ım en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin.bizim durumumuz cok zor bir durum c life ınstagram sayfalarında hergün yeni hamile haberleri geliyo.bende bi an umutlandım kendiliğinden olurmu acaba belki bitkiler yarar saglar diye.bu arada gecmiş sayfaları cok okuyamadım sizin varmı cocugunuz

Bende dhea yı tedavi sürecimde kullandım şimdi tekrar kendim alıp kullansammı bana drum 3 ay boyunca kesintisiz kullandırmıştı birde yanında teatrio diye vitamin vermişti kendim tekrar baslasam zararı olurmu acaba

Bende dhea yı tedavi sürecimde kullandım şimdi tekrar kendim alıp kullansammı bana drum 3 ay boyunca kesintisiz kullandırmıştı birde yanında teatrio diye vitamin vermişti kendim tekrar baslasam zararı olurmu acaba
Bende teatrio dan yarın kavanoz var ama kullanmıyorum acaba kullansak mi diyorum bende.
Clife macun kullanmaya basladim ben de bu adetimde. Su an 5. Gündemin. Bol su için yürüyüş yapın yazıyor ama ben yürüyüş yapamiyoru. Hava cok soğuk.bunu da deneyip bırakacağım ben bebek işini.
Fsh yükseltmiş olabilir sanırım çünkü ben 1 ay kullanmistim 10 du fsh. O ay 18 oldu.
Ne kaybederim diye başladım kullanmaya. Bakalım nasip.

Bende teatrio dan yarın kavanoz var ama kullanmıyorum acaba kullansak mi diyorum bende.
Clife macun kullanmaya basladim ben de bu adetimde. Su an 5. Gündemin. Bol su için yürüyüş yapın yazıyor ama ben yürüyüş yapamiyoru. Hava cok soğuk.bunu da deneyip bırakacağım ben bebek işini.
Fsh yükseltmiş olabilir sanırım çünkü ben 1 ay kullanmistim 10 du fsh. O ay 18 oldu.
Ne kaybederim diye başladım kullanmaya. Bakalım nasip.
Fsh ı yükseltiyosa bu macun nasıl insanlar adetimi düzene soktu die yorum yapıolar hergün yeni bir hamile haberi var ınstagramlarında bir unutla aldım ama şimdi olanı daha beter edermiyim diyorum şuan 10 gündür adetim gecikti zaten

Geciktiyse test yap. Benim kullandığım ay da 18 oldu. Ama tup bebek tedavisi de başlamıştı. Şimdi kararlıyım 3 ay kullanacağım. 3 kutu aldım.

Geciktiyse test yap. Benim kullandığım ay da 18 oldu. Ama tup bebek tedavisi de başlamıştı. Şimdi kararlıyım 3 ay kullanacağım. 3 kutu aldım.
Yaptırdım test canım 2 küsür cıktı :KK48: şimdi randevu aşabilsem dr a gtcm kacınılmaz son ama benim bir arkadasım ilk tüp bebek olduktan sonra kızı 10 aylıkken normal hamile kaldı bide benim fsh ım 15 den asagı düşmüyodu diyo

Işin ilginç yani benim normal yollarla olmuş bir cocugum var. Birkez oldu ama 2. Olmuyor. Mucizeymis kuzucum.
2 tane negatif tup bebek ve sonuç hüsran.

Işin ilginç yani benim normal yollarla olmuş bir cocugum var. Birkez oldu ama 2. Olmuyor. Mucizeymis kuzucum.
2 tane negatif tup bebek ve sonuç hüsran.
Bikere olmuş normal yine olabilir benim de tüpbebekle bi bebeğim var hiç normal hamilelik yasamadığım için normal olması mucize gibi kac yasında cocugun Allah bagışlasın

7 yaşında. Ama tup bebekle bile yüzde 10un altında gebelik sansin dedi devlet hastanesinde doktor. Sanırım kafaya yapmamakla alakalı. Hep rahat olun deniyor ama rahat falan olamıyorum.

7 yaşında. Ama tup bebekle bile yüzde 10un altında gebelik sansin dedi devlet hastanesinde doktor. Sanırım kafaya yapmamakla alakalı. Hep rahat olun deniyor ama rahat falan olamıyorum.
Drların her dediğinin doğru oldugunu düşünmüyorum daha doğrusu herkes kendi doğrusunu söylüyor bi dr arkadaşıma senin çocugun olsun mesleği bırakırım demiş şuan 2. Ye hamile.o yüzden yüzdelik şansları takmıyorum kafaya o yüzdelere göre benim çocugum da olmazdı cok şükür oldu 2. De olcak inanıyorum ama tabii cabalamak da lazım

3 uğraşıp olmayınca cabalayacak enerji kalmadı bende. Acaba soğan kuru de yapsam mi diyorum.Simdi o sayflara bakıyorum.

Prowomen diye bişey varmış duydunmu promolit women varmış yumurta kalitesi için hangisi iyi acaba kullanan varmıdır

3 uğraşıp olmayınca cabalayacak enerji kalmadı bende. Acaba soğan kuru de yapsam mi diyorum.Simdi o sayflara bakıyorum.
Ooohooo ben tam 1 yıl uğrastım napalım bu da bizim sınavımız en azından boş çıkmadık cok şükür soğan kürü değil de daha pratik seyler lazım bana devamlılık acısından c life diye bir macun aldım adet olsam baslayacaktım o da gelmedi bide prowomen ve promolit women gördüm nette biraz pahalılar ama drlar önermiş

Back
X