1 15aymerve Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Şubat 2023 17 2 1 23 13 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 15aymerve #1 Merhaba kızlar spiralim var bide yumurtalık larımda folikül kisti Çıktı adetim gecikti acaba normal mi
Merhaba kızlar spiralim var bide yumurtalık larımda folikül kisti Çıktı adetim gecikti acaba normal mi
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.478 En iyi cevaplar 1 6.062 198 17 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 15aymerve #2 dertaya .!.: Merhaba kızlar spiralim var bide yumurtalık larımda folikül kisti Çıktı adetim gecikti acaba normal mi Genişletmek için tıkla... yumurta buyuyup catlamayınca kıstlesıyo adet gorunce atılıyo yumurtlama olmadııgı ıcın gecıkıyosun adet olmuyosun yanı.normal:)
dertaya .!.: Merhaba kızlar spiralim var bide yumurtalık larımda folikül kisti Çıktı adetim gecikti acaba normal mi Genişletmek için tıkla... yumurta buyuyup catlamayınca kıstlesıyo adet gorunce atılıyo yumurtlama olmadııgı ıcın gecıkıyosun adet olmuyosun yanı.normal:)