M merlady Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2022 262 88 13 34 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi merlady #1 Merhaba 9 aylık evliyim bebek sahibi olamıyorum bir kaç sene önce doktora gittiğimde tek yumurtanda tembellik var demişti bu gebeliğe engel mi kızlar ??
Merhaba 9 aylık evliyim bebek sahibi olamıyorum bir kaç sene önce doktora gittiğimde tek yumurtanda tembellik var demişti bu gebeliğe engel mi kızlar ??
G gizem321 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2022 118 48 28 31 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi merlady #2 Evet engel ablamda da aynı sorun vardı doktor yumurtaların çalışması için bir hap vermiş ikizlere hamile kaldı darısı başına canım
Evet engel ablamda da aynı sorun vardı doktor yumurtaların çalışması için bir hap vermiş ikizlere hamile kaldı darısı başına canım
M merlady Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2022 262 88 13 34 18 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi merlady #3 gizem321 .!.: Evet engel ablamda da aynı sorun vardı doktor yumurtaların çalışması için bir hap vermiş ikizlere hamile kaldı darısı başına canım Genişletmek için tıkla... Yaa ay inşallah canım çok istiyorum
gizem321 .!.: Evet engel ablamda da aynı sorun vardı doktor yumurtaların çalışması için bir hap vermiş ikizlere hamile kaldı darısı başına canım Genişletmek için tıkla... Yaa ay inşallah canım çok istiyorum