zelalcim ya senin nasıl kaç ayda oldu ilaç kullandınmı ne yaptın? bendede aynı dert var bana acil cevap yazarmısın zira çok bunalımdayım........senağlama
kızlar korkulacak birşey yok bende aynı sorundan hamile kalamıyordum..dr um gonaphene diye bir hap verdi tedaviyle kızıma hamile kaldım..kızım iki yaşında..şimdi aynı tedaviyle ikinci bebek için uğraşıyorum..darısı sizler kızlar hayırlısıyla..amiiinn.
kızlar korkulacak birşey yok bende aynı sorundan hamile kalamıyordum..dr um gonaphene diye bir hap verdi tedaviyle kızıma hamile kaldım..kızım iki yaşında..şimdi aynı tedaviyle ikinci bebek için uğraşıyorum..darısı sizler kızlar hayırlısıyla..amiiinn.
canım kilo artışı vücutta kıllanma adet düzensizliği.ben doktora hamile kalmadan önce genel kontrol için ve bide adet düzensizliğim vardı doktor ultrosonla baktı ondan sonra teşhis koydu.