- Konu Sahibi endoplazmik_tosbik
maalesef bende de adet düzensizliği var ilaç kullanıyorum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki düzelme oldumu cnm, benim ilaç içince geliyor ilaç içmeyince gelmiyor yaa![]()
doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?
düzelme oluyor mu peki :44:
ilaç içince geliyor içmezsem gelmiyor canımı sıkıyor bu durum
Doktorun Takip ediyormu ? 53 günden beri adet olmaman hafife alınıcak bişi değil çağırmadımı kontrole seni?offfffffffffffff
adet olamadığım için duphaston isimli ilacı kullanmamı adetten sonra da diane35 e başlamamı söylemişti.
7 gündür duphastonu kullanıyorum hala adet olamadım ben yaa .. 53 gün oldu resmen :18:
Doktorun Takip ediyormu ? 53 günden beri adet olmaman hafife alınıcak bişi değil çağırmadımı kontrole seni?
Gene Adet olmazsan gel demedimi sana ? benim doktorum sık sık cağırdı mesela adet olunca hemen gel olmazsan telefon aç bana ben sana 1 hafta sonraya gene randevu veririm dedi bende klomen kullandım yumurtalıklarım büyümedi mesela 14 şubat ta regl olman lazım olmazsan 21 inde gel dedi mesela sık sık kontrol etmedi gerekir1 hafta önce gittim işte adet düzensizliğinden..
hormon testi (FSH,LH, Prolaktin)
ultrasyon
sonuçlarına göre yumurtalık tembelliği var dedi.
önce 2 ilaç verdi.
1- duphaston ( adet olmanı sağlayacak olana kadar kullan dedi. bir haftadır kullanıyorum bişi yok hala 53 gün oldum ya :18: )
2- diane35 (bunuda adetinden sonra kullan düzene girmesi için dedi :26: )
Gene Adet olmazsan gel demedimi sana ? benim doktorum sık sık cağırdı mesela adet olunca hemen gel olmazsan telefon aç bana ben sana 1 hafta sonraya gene randevu veririm dedi bende klomen kullandım yumurtalıklarım büyümedi mesela 14 şubat ta regl olman lazım olmazsan 21 inde gel dedi mesela sık sık kontrol etmedi gerekir
Keşke Nişanlıyım evlenicem deseydin. Bekle Bakalım 3-4 gün daha olmazsan eğer gene randevu al gitdevlet hastanesinden gitmiştim ondan mı ilgilenmedi acaba
evli misin diye sordu değilim diyince önemsememiş olabilir mi acaba :26:
Keşke Nişanlıyım evlenicem deseydin. Bekle Bakalım 3-4 gün daha olmazsan eğer gene randevu al git
Bende bekarken bu konu için gittim kadın muayne etti beni. Sevgilin varmı dedi yok dedim Neden Sordunuz dedim Kadıncağızda Sevgilin varsa biran önce evlen dedi bana ondan 10 ay geçti eşimle tanıştık evlendimevli misin dediğinde değilim nişanlıyım dedim.
hatta o gün alyansımı sağ parmağım şiştiği için sola takmıştım,
sol elimde çeketimi tutuyordum ve alyansıma dikkat ettiğini fark ettim ... :26:
offf ne biçim bi dert yaa... düzensizlik yaşardım ama ilk defa bu kadar uzun sürdü![]()
Bende bekarken bu konu için gittim kadın muayne etti beni. Sevgilin varmı dedi yok dedim Neden Sordunuz dedim Kadıncağızda Sevgilin varsa biran önce evlen dedi bana ondan 10 ay geçti eşimle tanıştık evlendimbana demişlerdi yumurta tembbeliği diye Sonra muaynede pco çıktı canımmm
offf offf bizde bir an önce evlenmek için can atıyoruz ama atamalarımız olmayınca uzadı ne yazık ki
pco nasıl belli oldu ? ultrasyon sonuçlarım normal çıktı benim :44:
offf offf bizde bir an önce evlenmek için can atıyoruz ama atamalarımız olmayınca uzadı ne yazık ki
pco nasıl belli oldu ? ultrasyon sonuçlarım normal çıktı benim :44:
Benimde ultrasonda normal çıktı test yaptı doktor hormon testileri bir sürü bide hsg filmi istedi sende pco var dedi. çocuk istiyomusun dedi bende istiyorum dedim zaten çocuk istemen çok iyi hemen tedavilere başlayalım dedi