İyi geceler..
15 yaşımdayken her ay düzenli adet görürken bir anda gecikmem hiç olmadan 4 ay adet görmedim. Doktora gittiğimizde yumurtalık tembelliği tanısı konulmuştu. Kilo vermem gerektiğini söyledi ve doğum kontrol hapı vermişti. Hap kullandıktan sonra adet gör meye başladım, kiloda verdim ama tedaviden 4 ay sonra yeniden kesilmişti. Gerçi bu hep böyle gitti şuan 18 yaşındayım 6 ay adet görüyorsam bi 6 ay görmüyorum. İlaç tedavisi de artık bi sonuç vermemeye başladı. Hala da kilo veriyorum ama olmuyor. Sık sık kasıklarım ağrıyor. Tıbbi ilaç dışında önerebileceğiniz bir şeyler var mı? :/
hem pko hem de yumurta tembelliği var bende de.aynı söylediğiniz gibi 6 ay adet görüyorsam 6 ay görmüyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum o sayede adetim düzene giriyor.bıraktığım an eski haline dönüyor.şiddetli kasık ağrıları mide bulantısı,kusma,kabızlıkta yapıyor bende
hem pko hem de yumurta tembelliği var bende de.aynı söylediğiniz gibi 6 ay adet görüyorsam 6 ay görmüyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum o sayede adetim düzene giriyor.bıraktığım an eski haline dönüyor.şiddetli kasık ağrıları mide bulantısı,kusma,kabızlıkta yapıyor bende
yasmin yetersiz kalıyor zaten diane35 kullanıyorum ben.yasmin bende de pek etki yapmıyr.tarlusal sadece adet söktürücü ama günün çok geçtiğinde kullanıyorsun
Bendede pko var ve Dr um Diane 35 ile birlikte diğer hormonlarimi da duzenleyeck ilaçlar verdi ilk 3 ay Diane bile sokturmedi adetimi 3 günde 1 ped dolmayack kdr geliyordu bu ay tedavimin 4u ayi düzelir ins ..bu arada hepimize geçmişler olsun.
arkadaşım ben 26 yaşında 1 yıllık evliyim adetlerim düzensiz hafta başı dr a gittim bana yumurta tembelliği teşhisini koydu zayıflamamı istedi ayrıca adet söktürücü ilaç verdi ardından diane35 son olarakda diabet ilacı verdi.. tedavimin 5. günündeyim inşallah adet olacağım bebiş için 6 aylık tedavi den sonra çalışmalara başlanacak. geçmiş olsun herkese
ihmal ettirmeyin kendinizi dr a gidiniz.
arkadaşım ben 26 yaşında 1 yıllık evliyim adetlerim düzensiz hafta başı dr a gittim bana yumurta tembelliği teşhisini koydu zayıflamamı istedi ayrıca adet söktürücü ilaç verdi ardından diane35 son olarakda diabet ilacı verdi.. tedavimin 5. günündeyim inşallah adet olacağım bebiş için 6 aylık tedavi den sonra çalışmalara başlanacak. geçmiş olsun herkese
ihmal ettirmeyin kendinizi dr a gidiniz.