Yumurtalık testi pozitif mi?

skpl2118

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
15
2
1
24
Kizlar ilk kez yumurtlama testi yaptım pozitif mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• 16696324123965824415110260702752.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 50
Tamam teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için
aksam da boyle cıkarsa yarın tekrar yapman gerekıcek :) pik cıksa da siliklesene kadar yapmaya devam etmelısın :) pikse bugunu degerlendır ve bundan sonraki 2 gunu de :)

Kizlar ilk kez yumurtlama testi yaptım pozitif mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Sanki bi tık daha koyulaşır gibi. Elinizde test varsa 6 saat sonra yeniden yapın 2 saat öncesinde sıvı almayı bırakarak. Ve yarın yine yapmanızı tavsiye ederim

Yaa cok şükür yakaladim 10 aydir deniyoruz gecen ayda test yaptim hep silikti ilk defa bu kadar koyu gördüm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah cok saolun
Ben de 10 aydır deniyorum
İnşaAllah sıra bendedir

Kızlar 28 kasımda yumurtlamayı görmüştüm 4 araliktan bu yana 9 gündür gecmeyen göğüs hassasiyeti dokunamıyorum bile arada sirada adet olacakmışım gibi kasık ağrıları oluyor adetime 4 gun kaldi sizce hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…