Yumurtalık

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Merhaba arkadaşlar bende gebe kalmak isteyenlerdenim söyle bir durum oldu ovulusyon testi ile yumurtanın çatladığını gördüm bugünde kadınndoğumda bi ilaç yazdırmak için gittiğimde muayene de oluyum dedim. , birtane çatlamamış yumurta görüyorum dedi genel olarak kaç yumurtan olduğunu bilmiyorum gibi konuştu kadınlarda normalde kaç yumurta oluyo bilgisi olan var mı ??? Birde simir testi veren biri oldu mu daha önce

Merhaba arkadaşlar bende gebe kalmak isteyenlerdenim söyle bir durum oldu ovulusyon testi ile yumurtanın çatladığını gördüm bugünde kadınndoğumda bi ilaç yazdırmak için gittiğimde muayene de oluyum dedim. , birtane çatlamamış yumurta görüyorum dedi genel olarak kaç yumurtan olduğunu bilmiyorum gibi konuştu kadınlarda normalde kaç yumurta oluyo bilgisi olan var mı ??? Birde simir testi veren biri oldu mu daha önce
Öncelikle bir sürü yumurta var sanırım öyle 1 2 tane saymakla olmaz 🥰ama 1 tane çatlamamış olması sorun olacağını düşünmüyorum önemli olan diğer çatlayanların çalışmış olması yani bende de ilaç kullanmıştım yumurta geliştirici baktığında hepsi olgunlaşmış umarım çalışmıştır demişti şuan 25.haftalık hamileyim darısı sana olsun inş 🥰

Back
X