Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün idi ama dediğim gibi adet oldum sanmıştım 4gün önceAdetine kaç gün var
Ya gerçekten miEvet çizgiyi ben de gördümtest markası nedir?
Silik de olsa görünüyorEki Görüntüle 3596559 kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptım 2adet kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın çatlamamış olduğunu öğrendim doktor belki bir umut bundan sonraki günler olabilir dedi reglime dört gün kala kanamam geldi adet kanaması desem değil yerleşme kanaması desem değil anlayamadığım bir şeydi üç gün sürdü normalde daha uzun ve yoğun geçer hiçbir şekilde yoğun değildi erken gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi görüyorum bilmiyorum sizler de görüyor musunuz ama sizce gebelik durumum var mı
Ben de klomen artı çatlatma iğnesi kullandım bu ayEki Görüntüle 3596566 Bende klomen kullandım şimdi benim bu 3 test böyle çıkıyor iki gündür cuma tekrar edip koyulaşmaya bakacağım ben sizin teste gördüm çizgi
Pozitif görünüyor ama bence yarın sabah başka marka ile tekrarlayın.Eki Görüntüle 3596559 kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptım 2adet kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın çatlamamış olduğunu öğrendim doktor belki bir umut bundan sonraki günler olabilir dedi reglime dört gün kala kanamam geldi adet kanaması desem değil yerleşme kanaması desem değil anlayamadığım bir şeydi üç gün sürdü normalde daha uzun ve yoğun geçer hiçbir şekilde yoğun değildi erken gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi görüyorum bilmiyorum sizler de görüyor musunuz ama sizce gebelik durumum var mı
Kızlar bir tane çatlamamış yumurtam olduğundan pozitif çıkmış doktorum dedi sizinde bilginiz olsunEki Görüntüle 3596559 kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptım 2adet kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın çatlamamış olduğunu öğrendim doktor belki bir umut bundan sonraki günler olabilir dedi reglime dört gün kala kanamam geldi adet kanaması desem değil yerleşme kanaması desem değil anlayamadığım bir şeydi üç gün sürdü normalde daha uzun ve yoğun geçer hiçbir şekilde yoğun değildi erken gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi görüyorum bilmiyorum sizler de görüyor musunuz ama sizce gebelik durumum var mı