Sadece o bölgeyi iğneyle uyuştursalar çok acırmı? Ben anestezi olmak istemiyorum da ama çok mu acır nasıl bir acı?dayanamazmıyım yani? Bilgilendirirseniz çok sevinirim:))
Sadece o bölgeyi iğneyle uyuştursalar çok acırmı? Ben anestezi olmak istemiyorum da ama çok mu acır nasıl bir acı?dayanamazmıyım yani? Bilgilendirirseniz çok sevinirim:))
cnm neden böle bişeyi kafana takıp istemideiğini anlayamadım ağrılı bi işlem olmasa neden uyutsunki doktorlar ayrıyeten ağrı dışında 1milim oynatmamman gerekiyor yumurta toplanrken kendini oyüzdende bence kesinlikle uyutularak yapılması çok daha mantıklı.
anestezi dedikleri ciddi bişey değil ki sadece propofol diye bir ilaç birazda gaz veriyolar sana ciddi bir zararı yok yani zaten işlem 15 ila 20 dk sürüyo kesinlikle anesteziyle yaptır
Neden anestezi yaptırmak istemiyosunki? Ben iki kez tüp bebek yaptırdım ikisindede uyutuldum. İlk tedavimde cok korkuyodum hic anestezi almadıgım icin dr um dediki öyle güzel bir uykuda olacaksınki uyandıgında bidaha uyutun beni diyeceksin ama uyutmayacagız dedi :)))) aynen öyle oldu ve hic acı hissetmiyosun güven bana kesinlikle anestezi almalısın. Benim bi akrabama anestezi yapmamıslar ve cok acı cekmis ben dayanamazdım şahsen. Hicte pisman degilim anesteziyi aldığım icin. Korkmanı gerektiren hicbisey yok inan bana, uyanmama yakın hemsirelere falan sürekli tesekkür ediyomusum hic acımadı diyomusum esim cok güldü bana hemsirelerde söylediklerini hatırlamaz demisler esime gercektende hicbirini hatırlamıyorum :)
ilk denememde salak gibi anestezi istemedim.22 yumurtam toplandı siz düşünün artık..
cidden salakmışım yani...çok feciydi..
ama diğerlerinde anestezi aldım cidden büyük rahatlık
kesinlikle anestezi almalısın..doktorun bir sorun teşkil etmediğini söylerse...
geçmiş olsun