- 2 Kasım 2023
- 21
- En iyi cevaplar
- 1
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi _mehlika18
-
Yok benimki de 13 gün sürmedi kanamam sadece prp'den önce alerji reaksiyonu geçirmiştim ben o yüzden kanamam böyle uzun sürmüştü şu an 2 ayım da PRP yapılı ilk adette gidip test verdim zaten 2. Adetimi gördüm tekrar gidip test vereceğim Bakalım inşallah faydasını görürüm Evet doktoruma ulaşıyorum sürekli bana normaldir korkmayın bir şey yok diyorPrp oldum ama 13 gün kanamam olmadı benim 3 gün taş çatlasa.... Ağrı ve kahverengi lekelenme varsa içerde bir yerlerde çok hafif kanaman var sonra o kan koyulasiyor kahverengi leke olarak geliyor doktorunuza ulaşamıyor musunuz ?
Merhaba, sendeki etkileri bilmiyorum merakta ettim insallah toplarlarsin erkenden,Merhaba arkadaşlar ben tedavi olmadan önce adetim 16 gün geçikti o sırda ben bir alerji reaksiyonu geçirdim doktora gittim testler yaptık gebelik falan yoktu ondan sonr iğneler verildi bende iğne yaptım 3 iğnemde yani 25 ekim çarşamba günü çamur gibi kahve rengi avuç içi kadar lekelenmeler oldu 5 gün o şekilde devam etti fakat pazartesi yani ayın 30 da tam kanamam oldu 1 kasımda doktora gittiğimde 3.günümdü yumurtalıklarıma prp yaptım ve adetim 13 gün devam etti ondan sonra kanamam durdu ilaçlarıma başladım 17 gündür ilaçlarımı yedim devam ettim bu 3 gündür ara sancım oluyor ve kahve rengi kanamam oluyor bu durumu Yaşa lar beni aydınlatabilir mi
Benimde prp yapalı 2. Ayım oluyor prden sonra ilk adett oldum test verdim E2 değerlerim 500 den 180 düşmüştü 2. Ayıma girdim 12 günüm daha var adet olmama ama bugün adet gördüm tekrar E2 ve fhs değerlerimi ölçtürücem inşallah bende faydasını görürümMerhaba, sendeki etkileri bilmiyorum merakta ettim insallah toplarlarsin erkenden,
Prp bende ekimde oldum reglim once 10 gün erken geldi daha sonra 17 gün gecikti (bugün) muayenemi oldum bugun folikül sayim atmis cok sukur
Yok benimki de 13 gün sürmedi kanamam sadece prp'den önce alerji reaksiyonu geçirmiştim ben o yüzden kanamam böyle uzun sürmüştü şu an 2 ayım da PRP yapılı ilk adette gidip test verdim zaten 2. Adetimi gördüm tekrar gidip test vereceğim Bakalım inşallah faydasını görürüm Evet doktoruma ulaşıyorum sürekli bana normaldir korkmayın bir şey yok diyorPrp oldum ama 13 gün kanamam olmadı benim 3 gün taş çatlasa.... Ağrı ve kahverengi lekelenme varsa içerde bir yerlerde çok hafif kanaman var sonra o kan koyulasiyor kahverengi leke olarak geliyor doktorunuza ulaşamıyor musunuz ?
Peki folikülde veya amh degerinde bir degisiklik olmadi mi ? Çünkü 2 ay epey bir zaman olmus.Benimde prp yapalı 2. Ayım oluyor prden sonra ilk adett oldum test verdim E2 değerlerim 500 den 180 düşmüştü 2. Ayıma girdim 12 günüm daha var adet olmama ama bugün adet gördüm tekrar E2 ve fhs değerlerimi ölçtürücem inşallah bende faydasını görürüm
Merhaba arkadaşlar ben tedavi olmadan önce adetim 16 gün geçikti o sırda ben bir alerji reaksiyonu geçirdim doktora gittim testler yaptık gebelik falan yoktu ondan sonr iğneler verildi bende iğne yaptım 3 iğnemde yani 25 ekim çarşamba günü çamur gibi kahve rengi avuç içi kadar lekelenmeler oldu 5 gün o şekilde devam etti fakat pazartesi yani ayın 30 da tam kanamam oldu 1 kasımda doktora gittiğimde 3.günümdü yumurtalıklarıma prp yaptım ve adetim 13 gün devam etti ondan sonra kanamam durdu ilaçlarıma başladım 17 gündür ilaçlarımı yedim devam ettim bu 3 gündür ara sancım oluyor ve kahve rengi kanamam oluyor bu durumu Yaşa lar beni aydınlatabilir mibirde fiyatı nedir?
Peki folikülde veya amh degerinde bir degisiklik olmadi mi ? Çünkü 2 ay epey bir zaman olmus.
Ben e2 degerime hic baktirmadim.
Ama fsh, progrestron, amh, prolaktin baktirmistim.
Bende ilk yaptirdigim ay 10 gün erken adet oldum ikinci ayimda neredeyse 1.5 ay gecikme yasadim ama cok sukur kist vs olmadi sanirim prp etkisiydi.
Hayir ilac kullanmadim doktorum dongun dogalliginda olsun hem belki gec dollenme vs diye de vardir dedi normalmis ama herkeste olmuyor iste doktordan dondukten 12 sonra regl oldum.Prp sonrasi ikinci reglin gecikince ilaç vs kullandın mı acaba ? Benim şu an 20 gün geçti endiseleniyorum
Hayir ilac kullanmadim doktorum dongun dogalliginda olsun hem belki gec dollenme vs diye de vardir dedi normalmis ama herkeste olmuyor iste doktordan dondukten 12 sonra regl oldum.
Bence de ondandir endiselenme ama yinede doktor ne dedi yazarsan sevinirim insallah guzel haberler alirsin.Cok teşekkür ederim cevabın için ben de yarın için randevu aldım umarım kötü bir durum yoktur da sadece opu prp üst üste olunca belki vücut kaldiramamistir anca toparlaniyordur diye ümit ediyorum
Bence de ondandir endiselenme ama yinede doktor ne dedi yazarsan sevinirim insallah guzel haberler alirsin.
Bu arada hem opu hem prp nicin beraber oldun ? Doktorun mu onerdi ?
Ayy aman iyi regl oldun en azindan cunku gebelik yok eminsin ama regl de gelmiyor cok yorucu bir surec.Merhaba doktor muayene edince herhangi bir problem olmadığını söyledi. Döngü değişmesi operasyondan sonra görülebiliyor dedi doktordan çıktık ertesi gün regl oldum. Yarin için tekrar randevu aldım tedavi aşamasını planlamak için. Benim amh değerim 0,02 o yüzden havuz yapmayı planlanmıştık 2. Regl işte dün olunca bakalım yumurta görünüyor mu doktor bey ne önerecek konuşacağız.opu ve prpyi birlikte yapalım dediginde Opuda anestezi zaten alacaksın hem rahat olur hem de iki defa rahmini yormuş olmayız işlemlerle diye açıklama yapmıştı doktorum bana olabildiğince enfeksiyon riskini azaltmak için olduğunu da düşünüyorum
Sizden bazı testler yapılıyor sonra 2 tüp kan kılınıyor o anlardan beyaz olan kanı ayıklayıp yumurtalıklara enjekte ediliyor tabi narkoz verilerek ben 1 kasım 2023de yaptım 30 bin ödedikPrp nasıl bir işlem nasıl gitmek lazım birde fiyatlar nedir
Sizden bazı testler yapılıyor sonra 2 tüp kan kılınıyor o anlardan beyaz olan kanı ayıklayıp yumurtalıklara enjekte ediliyor tabi narkoz verilerek ben 1 kasım 2023de yaptım 30 bin ödedPrp nasıl bir işlem nasıl gitmek lazım birde fiyatlar nedir
Doktorum bana fsh ve E2 baktırman gerektiğini söyledi amh ye hiç bakmadım aslında bakmak lazımPeki folikülde veya amh degerinde bir degisiklik olmadi mi ? Çünkü 2 ay epey bir zaman olmus.
Ben e2 degerime hic baktirmadim.
Ama fsh, progrestron, amh, prolaktin baktirmistim.
Bende ilk yaptirdigim ay 10 gün erken adet oldum ikinci ayimda neredeyse 1.5 ay gecikme yasadim ama cok sukur kist vs olmadi sanirim prp etkisiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?