Yumurtalıklara Prp yaptıranlar

Alisa Nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
262
355
103
43
Merhaba arkadaşlar 3 cu tedavime başladım havuz yöntemi yapacağız cumartesi opu oldum opu sırasında prp yapıldı prp yaptırıp faydasını gören arkadaşlar bizlerle bilgilerini paylasabilirmi?

Ben Bülent Traş’ta prp yaptırdım. Amh değerm 0,8 di 1.1 oldu. Toplanan yumurtalarım tedavi başında 14 kadardı. Tedavi sonumda 9’a kadar düştü.
Prp konusunda kararsızım ben. Belki yumurtamı kaliteleştirmiş olabilir. Tıpta başka alanlarda da kullanılıyor ve ile yarıyor.

Ben Bülent Traş’ta prp yaptırdım. Amh değerm 0,8 di 1.1 oldu. Toplanan yumurtalarım tedavi başında 14 kadardı. Tedavi sonumda 9’a kadar düştü.
Prp konusunda kararsızım ben. Belki yumurtamı kaliteleştirmiş olabilir. Tıpta başka alanlarda da kullanılıyor ve ile yarıyo

Prp 3 aydan sonra işe yarar diyorlar ama o da tartışmalı
Bana da opu sırasında yapıldı ama oluşan folikul sayısında bir artış göremedik biz. Belki kalitesi artmıştır çünkü iki embriyo da sağlıklıydı ve ikisi de tutundu ama ondan mı kaynaklı bilemiyoruz
Yine de yaptirmasaydik belki pişman olurduk

Bana da opu sırasında yapıldı ama oluşan folikul sayısında bir artış göremedik biz. Belki kalitesi artmıştır çünkü iki embriyo da sağlıklıydı ve ikisi de tutundu ama ondan mı kaynaklı bilemiyoruz
Sakıncası yoksa yaşınızı öğrenebilir miyim?

Daha önce denemeniz olmuş muydu prp öncesi?

Merhaba

Merhaba bakalım inşallah ise yarar güzel sonuçlar alırız ben Memorial
Tekrar merhaba 1 hafta önce konuşmuştuk sanırım yakın zamanlarda prp yaptırdık birşey sormak istiyorum. Ben 18 kasımda yatırmıştım. Şuan benim adetime 2-3 gün falan var rahmimde kasılma hissediyorum sizde durum nedir?

Tekrar merhaba 1 hafta önce konuşmuştuk sanırım yakın zamanlarda prp yaptırdık birşey sormak istiyorum. Ben 18 kasımda yatırmıştım. Şuan benim adetime 2-3 gün falan var rahmimde kasılma hissediyorum sizde durum nedir?
Merhaba canım benimde 20 Kasım'da opu ile birlikte olmuştu 7 gün duphaston kullandim 3 gündür lekelenme oluyor adet olmayı bekliyorum hala

Hımm ben opu olduğunuzu unutmuştum farklı olabilir o zaman durumumuz. İnşaallah güzel neticeler alırsınız.

Arkadaslar selam 3 kasımda prp oldum, 1,5 ay oldu suan eski durumumdan daha kötüyüm, moralim çok bozuk, bu şekilde olan var mı? Prpden ne kadar zaman sonra net sonuc belli olur? Bir umut belki işe yarar diye prp denemek istedim, eskiden folikul oluyordu ama ilaçlara yanit vermiyordu suan hiç folikul görünmüyor 😔

Arkadaslar selam 3 kasımda prp oldum, 1,5 ay oldu suan eski durumumdan daha kötüyüm, moralim çok bozuk, bu şekilde olan var mı? Prpden ne kadar zaman sonra net sonuc belli olur? Bir umut belki işe yarar diye prp denemek istedim, eskiden folikul oluyordu ama ilaçlara yanit vermiyordu suan hiç folikul görünmüyor 😔
Biraz daha belke bakalım canım belki diğer aylarda görürsün faydasını

Hayırlı olsun çok sevindim tutunmasina bebisler sağlıkla gelsin 🥰 prp den ne kadar süre sonra tekrar opu oldunuz?

Merhaba arkadaşlar 3 cu tedavime başladım havuz yöntemi yapacağız cumartesi opu oldum opu sırasında prp yapıldı prp yaptırıp faydasını gören arkadaşlar bizlerle bilgilerini paylasabilirmi?
Yumurta toplama esnasinda prp yapilmasi bir sikinti olur mu

Sanmıyorum benimkini opuyla beraber yaptılar obur ay tekrar doktora gideceğim inşallah faydası olmuşturboyle bi i

Boyle bir imkan varken doktorun bana toplamadan sobra ogleden sonra bana gel sana prp uapayim demesi o kadar mantiksiz ki.. toplama sobrasi hassalasan bolgeyr anestrzi olmadan prp yapilmak istenmesi hk ne dusunuyorsunuz ben msjinizdan sonra sanirim vazgecegik islemden

Back
X