Yumurtalıklara Prp yaptıranlar

Aynı anda oldu. Önce kan aldılar, sonra yumurta topladılar ve prp yapıldı. Aynı sedasyon esnasında
Tup bebek merkezimden bir kere daha tiksindim anestezi istemedigimi soylememe ragmen bana bu secenek sunulmadigi gibi yumurta toplamada zaten anestezi almis olicam orda yapilamaz mi dedigim zaman ise doktorun sabh burda olmayacagini soyledi.yumurta toplayan kafin dogumcu yapamiyor muydu acaba prp yi Allahim kirtar insallah bunlardan

Tup bebek merkezimden bir kere daha tiksindim anestezi istemedigimi soylememe ragmen bana bu secenek sunulmadigi gibi yumurta toplamada zaten anestezi almis olicam orda yapilamaz mi dedigim zaman ise doktorun sabh burda olmayacagini soyledi.yumurta toplayan kafin dogumcu yapamiyor muydu acaba prp yi Allahim kirtar insallah bunlardan
Prp işlemi kanı belirli işlemlerden geçirip yumurtalığa enjekte etmek sadece. Çok bi zorluğu olduğunu düşünmüyorum ama bilemedim tabii

Ben Bülent Traş’ta prp yaptırdım. Amh değerm 0,8 di 1.1 oldu. Toplanan yumurtalarım tedavi başında 14 kadardı. Tedavi sonumda 9’a kadar düştü.
Prp konusunda kararsızım ben. Belki yumurtamı kaliteleştirmiş olabilir. Tıpta başka alanlarda da kullanılıyor ve ile yarıyor.
Bende bülent trasa yaptıracağım ıkı gün sonra ama tedırgınım amh 0.1 faydası olurmu bilmiyorum yumurta dondurma yapcam

Bende bülent trasa yaptıracağım ıkı gün sonra ama tedırgınım amh 0.1 faydası olurmu bilmiyorum yumurta dondurma yapcam
Benim 0.9 dan 1.1’e yükseldi. Toplanan yumurtalarımın sayısında bir fark olmadı. 35’den sonra yumurta sayısında çok hızlı düşüş oluyor. Ama ben kalitesinin arttığını düşünüyorum. Benim 5. Güne giden 3 embriyom vardı. 2.sini tranfer ettik. Biri tuttu ve kızım oldu. 🙏🏻

Bende bülent trasa yaptıracağım ıkı gün sonra ama tedırgınım amh 0.1 faydası olurmu bilmiyorum yumurta dondurma yapacağım
Benim 0.9 dan 1.1’e yükseldi. Toplanan yumurtalarımın sayısında bir fark olmadı. 35’den sonra yumurta sayısında çok hızlı düşüş oluyor. Ama ben kalitesinin arttığını düşünüyorum. Benim 5. Güne giden 3 embriyom vardı. 2.sini tranfer ettik. Biri tuttu ve kızım oldu. 🙏🏻

Allah bağışlasın vatkenaydusamtaym umut oldu banada . Bende bu ay gidecem prp ye Bülent tıraş sizin yaşınız kaç size ne gibi işlemler önerdi . Benim 4 başarısız denemem var bir tanede transfer dahi gidemeden emriyolarimiz öldü. bir kere kimyasal gebeliğim oldu geçen yıl . Ama Bülent hoca t şeklinde rahim dedi ( bu güne kadar nasıl fark edilmedi aklim almıyor) histeroskopi ve prp yapacağız dedi sana nasıl bir tedavi uyguladı yaşınız kaç bilgi verirmisin teşekkürler

Allah bağışlasın vatkenaydusamtaym umut oldu banada . Bende bu ay gidecem prp ye Bülent tıraş sizin yaşınız kaç size ne gibi işlemler önerdi . Benim 4 başarısız denemem var bir tanede transfer dahi gidemeden emriyolarimiz öldü. bir kere kimyasal gebeliğim oldu geçen yıl . Ama Bülent hoca t şeklinde rahim dedi ( bu güne kadar nasıl fark edilmedi aklim almıyor) histeroskopi ve prp yapacağız dedi sana nasıl bir tedavi uyguladı yaşınız kaç bilgi verirmisin teşekkürler
Ben de histeroskopi oldum ama Amerikan Hastanesinde. Bülent Traş’ta 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Transfer edilmedi kalitesiz dediler. Prp yapıldı. Antalya’daki 5. Tüp bebek tedavimde pozitif gördüm. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum. Doğumdan 4 ay sonra 2. Çocuğuma hamile kaldım. Onu da geçen ay doğurdum.

Allah bağışlasın vatkenaydusamtaym umut oldu banada . Bende bu ay gidecem prp ye Bülent tıraş sizin yaşınız kaç size ne gibi işlemler önerdi . Benim 4 başarısız denemem var bir tanede transfer dahi gidemeden emriyolarimiz öldü. bir kere kimyasal gebeliğim oldu geçen yıl . Ama Bülent hoca t şeklinde rahim dedi ( bu güne kadar nasıl fark edilmedi aklim almıyor) histeroskopi ve prp yapacağız dedi sana nasıl bir tedavi yaptı bilgi verirmisin teşekkürler
Ben de histeroskopi oldum ama Amerikan Hastanesinde. Bülent Traş’ta 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Transfer edilmedi kalitesiz dediler. Prp yapıldı. Antalya’daki 5. Tüp bebek tedavimde pozitif gördüm. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum. Doğumdan 4 ay sonra 2. Çocuğuma hamile kaldım. Onu da geçen ay doğurdum.
Bende 4 denemem oldu Amerikan Hastanesi'nde ne prp ne histeroskopi rahim t şeklinde imiş kimse söylemedi negatif sonuç tek açıklama kalitesiz emriyolarimiz vazgeçin hep 2.gün transferim yapıldı. Sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim teşekkür ederim cevabınız için .

Allah bağışlasın insalah çok güzel ya darısı başıma inşallah 🤲🏻

Bana da yardımcı olur musunuz benim amh 01 ve hiç bir şekilde maddi durumum yok😭

Bende anne olmak istiyorum lütfen biri bana da el uzatsi 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Back
X