Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz beslenmeyle,biraz sporla destekleyebilirsiniz. Tabi ki şansınız var. Adat döngünüz kaç ? Tam olarak Pcos sunuz diyemem. Hormonları da görmek gerek.Kızlar yumurtalıklarda tembellik polikistik över mi demek adetlerim düzenlidir ama doktor tembellik var dedi hamile kalma şansım var mı![]()
33 günde birBiraz beslenmeyle,biraz sporla destekleyebilirsiniz. Tabi ki şansınız var. Adat döngünüz kaç ? Tam olarak Pcos sunuz diyemem. Hormonları da görmek gerek.
Hormon testi yaptırdım normal çıktıBiraz beslenmeyle,biraz sporla destekleyebilirsiniz. Tabi ki şansınız var. Adat döngünüz kaç ? Tam olarak Pcos sunuz diyemem. Hormonları da görmek gerek.
Kilo problemi varsa zayıflamanız lazım. Düzenli ve sağlıklı beslenme de olmalı. Bana da doktor tembellik demişti. Yumurtaları uyarıp büyütmek için ilaç ve iğne kullanmıştım doktor kontrolünde. Ben gebelik elde etmedim ama gebe kalan çok oluyor bunun hakkında doktor bir şey demedi mi size?Kızlar yumurtalıklarda tembellik polikistik över mi demek adetlerim düzenlidir ama doktor tembellik var dedi hamile kalma şansım var mı![]()
Klomen verdi ama kilom yok 50 kiloyum inşallah olur en kısa zamandaKilo problemi varsa zayıflamanız lazım. Düzenli ve sağlıklı beslenme de olmalı. Bana da doktor tembellik demişti. Yumurtaları uyarıp büyütmek için ilaç ve iğne kullanmıştım doktor kontrolünde. Ben gebelik elde etmedim ama gebe kalan çok oluyor bunun hakkında doktor bir şey demedi mi size?
Anladım. Ilacı aynı saatlerde almaya özen gösterin, doktor gün verip gelmenizi istemiştir zaten. Gerek görürse iğne de verecektir. Gönlünüzce olsun her şeyKlomen verdi ama kilom yok 50 kiloyum inşallah olur en kısa zamanda
Allah razı olsun canım benim klomen kullandın mi faydası var mıAnladım. Ilacı aynı saatlerde almaya özen gösterin, doktor gün verip gelmenizi istemiştir zaten. Gerek görürse iğne de verecektir. Gönlünüzce olsun her şey![]()
Ben klomen ve ovitrelle iğne kullanmıştım ama geçen sene ramazan ayındaydı. Doktor günde 2 kere tam 12 saat arayla iç demişti ramazan ayı olduğu için içemedim. Yumurta 2 tane gelişti iğne oldum ilişkiler de oldu ama gebelik olmadı başka bi sıkıntım vardı. Umarım sende tutarAllah razı olsun canım benim klomen kullandın mi faydası var mı
Ben ilk denememde olmamıştı inşallah bunda olurBen klomen ve ovitrelle iğne kullanmıştım ama geçen sene ramazan ayındaydı. Doktor günde 2 kere tam 12 saat arayla iç demişti ramazan ayı olduğu için içemedim. Yumurta 2 tane gelişti iğne oldum ilişkiler de oldu ama gebelik olmadı başka bi sıkıntım vardı. Umarım sende tutar![]()
3-4 kere deneme oluyormuş doktorum öyle demişti. Bol su için ve sağlıklı beslenin bu süreçte çok yararı oluyorBen ilk denememde olmamıştı inşallah bunda olur
Tamam canım3-4 kere deneme oluyormuş doktorum öyle demişti. Bol su için ve sağlıklı beslenin bu süreçte çok yararı oluyor
25 yaşındayım. Haşimato tiroidi var o da yumurtlamada sıkıntı oluşturuyor hormon ilacı kullanıyorum onun için. Sen kaç yaşındasınTamam canımteşekkür ederim inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın yaşın kaç senin sıkıntın ne
Bende 20 yaşındayım25 yaşındayım. Haşimato tiroidi var o da yumurtlamada sıkıntı oluşturuyor hormon ilacı kullanıyorum onun için. Sen kaç yaşındasın
Hamilelik yaşamadın mı peki hiç25 yaşındayım. Haşimato tiroidi var o da yumurtlamada sıkıntı oluşturuyor hormon ilacı kullanıyorum onun için. Sen kaç yaşındasın
Kimyasal oldu bir kereHamilelik yaşamadın mı peki hiç
Kimyasal oldu bir kere
İnşallah, isteyen herkes içinUmarım sende yaşarsın en kısa zamanda annelik duygusunu