yumurtaliklari döllenip bölünmeyenler buraya

Sen kac defa tupbebek yapdirdin doktorun ne duruma nededi sana cevap yazarsan sevinirim .bu durumda olupda hamile kalan varmi acaba.

Sen kac defa tupbebek yapdirdin doktorun ne duruma nededi sana cevap yazarsan sevinirim .bu durumda olupda hamile kalan varmi acaba.

canım ben 6 defa denedim 3 defa transfer oldu dr gücün yettiği kadra denene mutlaka olacak allahın izni ile diyor

Senden kac tane yumurta aliniyodu kactane embriyo yasiyodu.benden 20 tane yumurta aliniyodu hepsi dolleniyodu ama bölünme olmuyodu.2 ay sonra gene denicem ben Allah izin verirse insallah bu sefer hayirlisiyla olur insallah.

Senden kac tane yumurta aliniyodu kactane embriyo yasiyodu.benden 20 tane yumurta aliniyodu hepsi dolleniyodu ama bölünme olmuyodu.2 ay sonra gene denicem ben Allah izin verirse insallah bu sefer hayirlisiyla olur insallah.

CANIM 2006 YILINDA 22 YUMURTAM OLDU BUNUN 5 TANESİ İŞLEM GÖRDÜ(bu işlem görenleri tam hatırlamıyorum karıştırıyor olabilirim)1 EMBİRYOM OLDU AMA 2. GÜN BÖLÜNMEYİ DURDURDU 2008 YILINDA ÖNCEKİNE ORANLA ÇOK DAHA AZ İLAÇ KULANDIK 12 YUMURTAM OLDU 3 TANESİ İŞLEM GÖRDÜ 2 EMBİRYOM OLDU(1.kalite idi 2.si ikinci gün bölünmeye başlayan bir embiyordudr ikisinde tarnfer etti )AMA SONUÇ NEGATİF OLDU 2010 YILINDA 20 YUMURTAM OLDU 3 TANE İŞLEM GÖRDÜ 1 EMBİRYOM OLDU 2. GÜNBÖLÜNMEYİ DURDU 2010 YILINDA YENİDEN TEDAVİ OLDUM 18 YUMURTAM OLDU İŞLEM GÖRENİ HATIRLAMIYORUM 2. KALİTE 1 EMBİRYOM OLDU TRANFER EDİLDİ AMA NEGATİF ALDIM YİNE 2010 YILINDA NATUREL (ilaçsız) BİR TEDAVİM OLDU TEK YUMOŞ OLDU BOŞ ÇIKTI 2013 YILINDA (bu sene şubat ayında )BİR TEDAVİM OLDU 6 YUMURTAM OLDU 3 TANESİ İŞLEM GÖRDÜ 1 EMBİRYOM OLDU 2. GÜN BÖLÜNMEYİ DURDU AMA 3. GÜN YENİDEN BÖLÜNDÜ TRANSFER YAPILDI AMA NEGATİF ALDIM BU SON DENMEDE YAŞADIĞIM BÖLÜNMENİN DURUP YENİDEN BAŞLAMA OLAYININDA NORMAL BİR HASTADA TEDAVİ İPTAL EDİLİR AMA BENİM ÖZEL DURMUM DOLAYISYLA DR İSTRESEN TARNSFER YAPALIM DEDİ BEN KENDİ İSTEĞİMLE TARNFERİİSTEDİM EĞER BAŞKA EMBİRYO OLSAYDI BU EMBRİYO TARNFERİ OLMAYACAKTI

Benim durumumda ayni seninki gibi ikici gunu oluyolar embriyolar bende 7 defa denedim bu 8 ci denemem olcak 11 ci ayda gene denicez bu sefer konyada bir doktor duydum onla konusdum olumlu konusdu ama bakalim ne olacak insallah bu sefer olur hayirlisiyla Allahim olmayan herkese versin

benim durumumda ayni seninki gibi ikici gunu oluyolar embriyolar bende 7 defa denedim bu 8 ci denemem olcak 11 ci ayda gene denicez bu sefer konyada bir doktor duydum onla konusdum olumlu konusdu ama bakalim ne olacak insallah bu sefer olur hayirlisiyla allahim olmayan herkese versin

bizde eylül ekim gibi deneyeceğim 7. Olacak ilk denediğim merkezle görüştüm artık çok yoruldum hem maddi hem manevi devlat desteği olmadan çok zor bu işler

Benimde bu son denemem olcak maddi manevi yorulduk bizde buda son umut ne duyduksak hepsini yapdik bakalim belkide hakkimizda boylesi hayirlidir.ben avusturyada kaliyorum 4 defa burda denedim 3 cusu tuttu 1 hafta surdu burda embriyoyu koyma islemi oldu hepp....... 3 defada turkiyede denedim istanbul aci badem hastanesinde 3 dede hep ayri tedavi uyguladilar ama tedavim hep yarida kaldi embriyoyu koyma islemi olmadi sonundada bize bu fazla gorulmeyen birsey dedi yani nadir bir olaymis artik tupbrbek denemeyin cocugunuz olmaz dedi doktor.biz yikildik oonu duyunca esimle .ssonrada bize doktor esinizin spermiyle baskasinin yumurtalindan hamile kalabilirsin dedi oda kibrisda yapiliyomus biz bunu arasdirdik hocalardan falan osorduk cok gunahmis o yuzden gecdik..artik birakmisdik tedaviyi bu sene izne giddimizde konyadaki doktoru duyduk randevi aldik ve konusduk dbu doktorda bize her adetinde insanin ayri yumurtaliklari oluyode dedi pes etmeyin gucunuz yeddinizce tupbebek yapdirin dedi doktor bizi yeniden umutlandirdi daolsun .

benimde bu son denemem olcak maddi manevi yorulduk bizde buda son umut ne duyduksak hepsini yapdik bakalim belkide hakkimizda boylesi hayirlidir.ben avusturyada kaliyorum 4 defa burda denedim 3 cusu tuttu 1 hafta surdu burda embriyoyu koyma islemi oldu hepp....... 3 defada turkiyede denedim istanbul aci badem hastanesinde 3 dede hep ayri tedavi uyguladilar ama tedavim hep yarida kaldi embriyoyu koyma islemi olmadi sonundada bize bu fazla gorulmeyen birsey dedi yani nadir bir olaymis artik tupbrbek denemeyin cocugunuz olmaz dedi doktor.biz yikildik oonu duyunca esimle .ssonrada bize doktor esinizin spermiyle baskasinin yumurtalindan hamile kalabilirsin dedi oda kibrisda yapiliyomus biz bunu arasdirdik hocalardan falan osorduk cok gunahmis o yuzden gecdik..artik birakmisdik tedaviyi bu sene izne giddimizde konyadaki doktoru duyduk randevi aldik ve konusduk dbu doktorda bize her adetinde insanin ayri yumurtaliklari oluyode dedi pes etmeyin gucunuz yeddinizce tupbebek yapdirin dedi doktor bizi yeniden umutlandirdi daolsun .

bu yıl adanada acıbadem has dr görüştümkonuştum aynışeyi bana söyledi dediki 6 defa denemişsin bence artık bırakmalısın olacak olsaydı olurdu şimdiye kadar dedi sonra bendaha önce gitim merkezin dr gittim o bana dediki bak nasılki tüp bebekte %100 garanti ahmile kalırsın diyemiyorsak senin içinde %100 olmaz diyemeyiz neden olmasın yumurta var sperm bir bebek için lazım olan bu dedi gücün yetiği kadar dene dedi her ay başka yumruta üretirsin farklı olur allahda ol dedikten sonra he rşey boştur dedi bakalımkısmette ne varsa o

Insallah ikimizde hayirlisiyla hamile kaliriz Allahim bizide bu duygudan mahrum birakmaz insallah bizede evlat duygusunu yasatirr her seyin hayirlisi

ınsallah ikimizde hayirlisiyla hamile kaliriz allahim bizide bu duygudan mahrum birakmaz insallah bizede evlat duygusunu yasatirr her seyin hayirlisi

amin amin amin inşşşşşşşşşş

Back
X