Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtaliklari döllenip bölünmeyen varmi
Sen kac defa tupbebek yapdirdin doktorun ne duruma nededi sana cevap yazarsan sevinirim .bu durumda olupda hamile kalan varmi acaba.
Senden kac tane yumurta aliniyodu kactane embriyo yasiyodu.benden 20 tane yumurta aliniyodu hepsi dolleniyodu ama bölünme olmuyodu.2 ay sonra gene denicem ben Allah izin verirse insallah bu sefer hayirlisiyla olur insallah.
benim durumumda ayni seninki gibi ikici gunu oluyolar embriyolar bende 7 defa denedim bu 8 ci denemem olcak 11 ci ayda gene denicez bu sefer konyada bir doktor duydum onla konusdum olumlu konusdu ama bakalim ne olacak insallah bu sefer olur hayirlisiyla allahim olmayan herkese versin
benimde bu son denemem olcak maddi manevi yorulduk bizde buda son umut ne duyduksak hepsini yapdik bakalim belkide hakkimizda boylesi hayirlidir.ben avusturyada kaliyorum 4 defa burda denedim 3 cusu tuttu 1 hafta surdu burda embriyoyu koyma islemi oldu hepp....... 3 defada turkiyede denedim istanbul aci badem hastanesinde 3 dede hep ayri tedavi uyguladilar ama tedavim hep yarida kaldi embriyoyu koyma islemi olmadi sonundada bize bu fazla gorulmeyen birsey dedi yani nadir bir olaymis artik tupbrbek denemeyin cocugunuz olmaz dedi doktor.biz yikildik oonu duyunca esimle .ssonrada bize doktor esinizin spermiyle baskasinin yumurtalindan hamile kalabilirsin dedi oda kibrisda yapiliyomus biz bunu arasdirdik hocalardan falan osorduk cok gunahmis o yuzden gecdik..artik birakmisdik tedaviyi bu sene izne giddimizde konyadaki doktoru duyduk randevi aldik ve konusduk dbu doktorda bize her adetinde insanin ayri yumurtaliklari oluyode dedi pes etmeyin gucunuz yeddinizce tupbebek yapdirin dedi doktor bizi yeniden umutlandirdi daolsun .
ınsallah ikimizde hayirlisiyla hamile kaliriz allahim bizide bu duygudan mahrum birakmaz insallah bizede evlat duygusunu yasatirr her seyin hayirlisi