• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yumurtalıkları zayıf çalışıp hamile kalanınız varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
slm kızlar yumurtalıkları zayıf çalışıp hamile kalan varmı klomen gonal f veya herhangi başka bir ilaçla hamile kaldıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Merhaba canım.Ben pco luydum ve çatlama problemim vardı.Klomen ve çatlatma iğnesiyle 2aylık bir tedaviyle hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Slm ben klomende ve bunun gıbı bı suru ılac kullandım ve en son tüp bebege karar vermıştık kı allah bıze bır cocuk nasıp ettı ve tedavısız kendılıgınden hamıle kaldım allahtan umudunuzu hıc yıtırmeyın arkadaslar bebek isteyen herkese allah nasıp eder inşallah

Slm ben klomende ve bunun gıbı bı suru ılac kullandım ve en son tüp bebege karar vermıştık kı allah bıze bır cocuk nasıp ettı ve tedavısız kendılıgınden hamıle kaldım allahtan umudunuzu hıc yıtırmeyın arkadaslar bebek isteyen herkese allah nasıp eder inşallah

ne güzel yaa çok sevindim canım hayırlı olsun bu arada sendede vardı demi yumurta tembelliği

slm kızlar yumurtalıkları zayıf çalışıp hamile kalan varmı klomen gonal f veya herhangi başka bir ilaçla hamile kaldıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

teyzemin kızında vardı bu problem. yumurta geliştirici hap da kullanmış. rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalmış.şu an 7 aylık. ben de çektirdim ve yumurtalarda problem yok görünüyor ama kısmet işte. alnımızda yazılnları yaşıyoruz sonuçta.

canım bakalım bende bu ay gonal f e başladım yumurtalarım 20 mm'ken ovitrelle vuruldum bakalım inşallah sonuç hüsranla bitmez...

Back
X