YUMURTALIKLARIM YAVAS CALISIYO HAMILE KALMAMA ENGEL MI LUTFEN YARDIM :(

asimelek77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
136
25
38
35
elam arkadaslar ben aranızda yenıyım bız yaklasık 1 veya 1 bucuk sene korunmadan ılıskıye grdık ama hamıle kalmadım doktora falanda gtmedım umıdı kesmıstım yanı ama 27 agustosta dusuk yaptım hamıleymısım 2 aylık ve ben bunu bılmıyordum cunku hıc bı hamılelık belırtısı yoktu (bulantı kusma bas donmesı vs) adet gecıkmesı oldu ama stresten dıye dusundum ve ustune adette olunca degılımdır dedım test falan yaptırmadım. doktora gıttım doktor kurtaj olmana gerek yok dedı parca falan kalmamıs dedı ve yumurtalıgın yavas calısıyo dedı ve folık asıt verdı 3 ay kullan hamıle kalırsın ılk 3 daha devam et dedı. benım sıze sorum su belkı aranzda basından gecen vardır dıye sormak ıstedım ben 1 sene korunmadan hamıle kalmayı bekledım ve 1 sene sonra dusuk yaptım yumurtalıgımın yavas calısması mı etkılıyo hamıle kalmamı ve bı daha hamıle kalabılrmıyım

canım eğer yumurtalıkların yavaş çalışıyor ise doktorlar hap ya da iğne vererek büyütme işi yapıyorlar sonra da çatlatıyorlar senin doktorun sadece folik asit vermiş bu hamile kalmanı kolaylaştıracak bir ilaç değil sadece bebeğin gelişimi için önemli bir vitamin takviyesi gibi birşey...çocuk çok istiyorsanız başka doktora gidiğ tedaviye başlamalısın bence...bende de adet periyodum 30-35 gün arası yumurtalarım 20.21.gün çatlıyor ama doktorlar buna normal diyor eğer seninde böyle ise sıkıntı yok hamile kalabilirsin...hayırlısı olsun hakkında

bana hıc bır sey demedı sadece 3 ay boyunca folık asıt kullan hamıle kalırsan kalırsın olmadıysa tedavıye baslarız dedı

bana hıc bır sey demedı sadece 3 ay boyunca folık asıt kullan hamıle kalırsan kalırsın olmadıysa tedavıye baslarız dedı
sen peki yumurtalıkların yavaş çalıştıştığını o doktordan mı öğrendin??? zaten doktorlar belirli bir süre doğal yoldan olmasını bekliyorlar olmayınca hap iğneye geçiyorlar bende de öle oldu...ama benim bu ay ilaç kullanmadan da büyüdü çatladı...doktor da bana gerek yok ilaca dedi...belki seninde öledir canım

evet canım bılmıyodum dusuk yaptıktan sonra ogrendım doktordan ogrendım

evet canım bılmıyodum dusuk yaptıktan sonra ogrendım doktordan ogrendım
benimde bir düşüğüm var doktorlar birazda ondan bekletiyorlar sanırım dün bana doktor öle diyor sen hamile kaldın biraz daha bekle falan dedi benim eşimde hareketlilik ve morfoloji sıkıntılı işte...doktor ben sana tedavi uygulamam dedi yolladı :) beklemedeyim anlayacağın...sende bekle bakalım rabbim inşallah nasip eder en yakın zamanda mis kokulu bebişlerimizi :)

ıns canım ya :) bende beklıyorum ıns rabbım dualarımızı duyar hakkımzıda hayırlı eyler

Bana doktor uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için yumurtalıkların baskılanmış demişti. ve verdiği ilaçtan bir süre sonra hamile kaldım şimdi bebeğimi bekliyorum.
Bence birrkaç doktora da gidebilirsin çünkü ilk gittiğim doktor bana adet düzenlemek için diane 35 vermişti bir sonraki ise kesinlikle olmaz zaten senin yumurtalıkların tembelleşmiş diane 35 olmaz dedi ilacımı değiştirdi. şimdi hamileyim... darısı senin basına

amın ıns rabbım banada nasıp eder sen hangı ıacı kullanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…