- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
- Konu Sahibi Toprak ve su
Merhaba arkadaslar ben 23 yasindayim 5 yildir evliyim son iki yildir bebek dusunuyoruz yaklasik 3,5 ay once doktora gitik birsuru tahlil yaptirdi rahim filmi cektirdim ultrasondan baktilar dktor yumurta kisim oldugunu soyledi kis oldugu ogrendigim ve bir sonraki ay adet bitimiyle sogan kurune basladim kuru yaptigim ay olumlu bir sonuc alamadim bebek olmadi ve adetim iki gun fazla surdu vede oncesinde kasik agrisi oldu adet bitiminde ovulasyon testine basladim altinci gun yumurtladigimi ogrendim yedinci gun testim negatifti dun jinekolog randevumuz vardi gitik topladigimiz sonuclari goturduk kadin bakti bakti bir yumurtaliklarinizda 4cm lik bir kis var rahim bolgesindede kucuk kucuk bir kactane kis oldugunu soyledi ve ameliyat olmadan bu kislerden kurtulmanin imkansiz oldugu soyledi bu kislerden kurtulmadan da bebek sayibi olabilirsiniz ama zor olur dedi ameliyat olmak istemiyorum sogan kuru ise yaradimi yaramadimi onuda bilmiyorum ama onumuzdeki ay adetim bitikten bir hafta sonra tekrar sogan kuru yapmayi dusunuyorum ama ameliyatsiz kurtulamasin dedi doktor hic bir ilac vermedi bu konuda bilgisi olan tecrubesi olan hanimlarin yorumlarina ihtiyacim var moralim cok bozuk