yumurtalıkta kist olması hamile kalmaya engelmidir kızlar...

neferalem

realist
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
2.082
32
358
İstanbul
arkadaşlar yumurtalığımda 22 mm byutunda fizyolojik kist var doktor önemli değil dedi ama içim rahat değil yardımlarınızı bekliyorummm

yumurtalık kistleri basit yada içerisi kan dolu yani (çikolata) kisti şeklinde benim karşıma 6 senedir çıkıyor ikisinden de amaliyat oldum çikilota dedikleri kist ten açık ameliyat yöntemi ile oldum diğerinden ise yani içi sıvı dolu olandan ise bir şırınga yöntemi ile vajenden boşaltıldı ama şu kadarını biliyorum ki ikiside çok zor oluyo .ve benim çoçuğum yok 6 senelikte evliyim.korkmanı istemiyorum ama başta dikkatli olmakta fayda var ve kendine sabit bir doktor edin mutlaka .Allah şifa versin :17:

arkadaşlar yumurtalığımda 22 mm byutunda fizyolojik kist var doktor önemli değil dedi ama içim rahat değil yardımlarınızı bekliyorummm

yumurtalık kıstı basıttır ve bır cogu ılac daghı kullanmadan bıkac reglı ıle dagılır yada dogum kontrol hapı verılır.benım 2 tane oluştugu ay ben hap kullanmak ıstemedım ve hamıle kaldım sımdı bır oglum var.hamıleleıklede kıstler erıdı

canım kistin ufak ve en azından çikolata kisti değil.Allah şifa versin hayırlı cumalar..

sağol cnm sanada hayırlı cumalar açıkcası çikolata kisti olmadığından da emin değilim doktor pek net konuşmadı ama önemsiz bu kist dedi bütün doktorlar son gittiğim triquens adlı bir ilaç verdi kist için ama ondan korktum içemedim yan etkileri çok migrenim var atak yapıor hormon ilaçları doğum kontrol hapı dahi kullanamıyorum..o zaman kistten değilmi ki neden olmuyor anlamıyorum..

yumurtalık kıstı basıttır ve bır cogu ılac daghı kullanmadan bıkac reglı ıle dagılır yada dogum kontrol hapı verılır.benım 2 tane oluştugu ay ben hap kullanmak ıstemedım ve hamıle kaldım sımdı bır oglum var.hamıleleıklede kıstler erıdı

bana tiquens adlı ilaç verdi kanam durdurucu dedi eczacı ama bana kist için verdi kullanamadım korkudan yan etkisi baş ağrısı yapıor migren var bendede...offf ilaç ta alamıyorum ne yapayımm

yumurtalık kistleri basit yada içerisi kan dolu yani (çikolata) kisti şeklinde benim karşıma 6 senedir çıkıyor ikisinden de amaliyat oldum çikilota dedikleri kist ten açık ameliyat yöntemi ile oldum diğerinden ise yani içi sıvı dolu olandan ise bir şırınga yöntemi ile vajenden boşaltıldı ama şu kadarını biliyorum ki ikiside çok zor oluyo .ve benim çoçuğum yok 6 senelikte evliyim.korkmanı istemiyorum ama başta dikkatli olmakta fayda var ve kendine sabit bir doktor edin mutlaka .Allah şifa versin :17:

sana da çok geçmiş olsun cnm... kaç operasyon geçirmişsin hala da olmamış galiba...sebep kadermidir acaba... bana hiç olmayacak gibi geliyor.. yaşımda genç sayılmaz..

sakın öyle düşünme Allah dilerse verir Allah hepimizin yardımcısı olsun umudunu sakın kaybetme umut yolun yarısı canım ............

merhaba çok sıkıldım bu işlerden bnm bir tane çocugum var ama ben ikincisini istiyorum ne zamandır olmuyor şimdi de şubat 7 mart 7 de oldun nisan 7 olmadım dr. gittim kist olabilir dedi ne yapacağım artık pest ediceğim galiba...

Back
X