Merhaba, adet günümden 1 hafta önce lekelenme tarzı kanamam başladı 8. Gününde kadın doğum acile gittim normalde adetim 4 gün sürer diye endişelendim. Hem erken başlaması hem 8. Gün devam etmesi korkuttu beni. alttan muayene sırasında normal adet kanaması gibi kanamam başladı tabiri caizse söküldü sanırım. Doktor kanamanın adet kanaması olduğunu düşündüğünü, şuan için riskli birşey görmediğini söyledi. Fakat bana 4.5-5 cm civari hemarojik kiste benzer bir kist olduğunu, 2 ay gibi bir süre sonra polikliniğe giderek kontrol ettirmem gerektiğini söyledi. Ve eğer çok fazlaca ağrı gereksiz bir bir kanama ateş mide bulantısı gibi şikayetler olursa acile gitmemi çünkü kistin patlayabileceği söyledi. Bugün tam anlamıyla söküldüğüm günden itibaren 6. Gün fakat öncesi az az lekelenmelerle 13. Gün falan bıgün azaldı kanamam lekelenmeye döndü fakat hala tamamen bitmedi. Ayrıca midem bulanıyor öyle bariz bir ağrım yok doktorun dediği gibi dayanılmaz bir aprı yaşamıyorum ama çok korkmaya başladım. Bu nasıl birşey acaba kötü bir hastalık mı uoksa gerçekten normal bir hemorajik kistse patlarmı gidicek mi diye düşünürken psikolojim tamamen bozuldu.
Bu başladığında birde grip soğuk algınlığım vardı serumlar iğneler yedim yani sanki çok kötüyüm gibi hissediyorum bilmiyorum. Bu boyutlarda kisti olup kendiliğinden kaybolan var mı?
Bu başladığında birde grip soğuk algınlığım vardı serumlar iğneler yedim yani sanki çok kötüyüm gibi hissediyorum bilmiyorum. Bu boyutlarda kisti olup kendiliğinden kaybolan var mı?