yumurtalıkta oluşan kistleri yok etmek istiyosanız okuyun............

gullu23

neredesin bebeğim :(((
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
210
0
46
38
Gaziantep
yumurtalıkta oluşan kistleri için sabah akşam tarçn kaynatılıp içiliyo her gün iki bardak yeterli oluyo ben denedim gerçektende doğru çıktı sizde rahatsızlığınızı bildirin sizin için araştırıp kürlerle şifa bulmanız için yardimcıolayım arkdaşlar

arkadaşlar hamile kalmak için bişey daha biliyorum ve burada uygulayıpta hamile kalan çok ceviz yaprağını tazeykaen toplayıp kaynatıp sbah akşam içilece bir ay veya 15 gün boyunca bunu içenler 1 veya 2 ayda hamile kalıyorlar.sizde deneyin denemeden zarar çıkmaz hatta 1 çocuğu olupta 2. çocuğu olmayanın bile bunu denedi ve hamile kaldı daha fazla bilgi istiyosanız yazın

canım senin dediğin hangi kistler için benim çikolata kistim var iki yumurtalıkta 3 cm içi boşaltıldı 2 kere yine çıktıda.ben 3 kere haimledde kaldım ama çikolata kisti yüzünden adetim geçiyo beta hcg 30larda iken düşüyo.eğer fayda edicekse içiyim onuda ben soğan suyu içmiştim önceden bi kaç kez.AALLAHHH şifa versin tez vakitte hepimze

soğan suyu içtiğinde faydası olmadımı en çok önerilen soğan suyu ve düzenli devam etmek

bende de pcos var ona fayda edermi o hamilen kalamayan kişinin nedir rahatsızlıgı ona göre kullanalım

canım ilk önce ben sorayım sana ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama 2 aydır adet olamadım kist oldu sogan suyu içiyorum 3 gunum acaba onu bırakıp tarcınımı içsem ceviz yapragınıda hemen içebilirmiyim

soğan suyunu söylendiği şekilde iç galiba 15 gün kadar bunu içtiğine göre ne kadar süre devam edeceğinide biliyosundur bi doktora git ve ultrasyonla kistin kaç mm olduğunu öğren eskisinin ölçüsünü biliyosundur muhakkak karşılaştır bi yararı olmuşmu olmadıysa tarçını dene çubuk tarçını kaynat iç.bu arada 2 aydır adet olmamışsın gebelik testi yaptınmı negatif çıkarsa bunları dene çünki kist var diye çocuk olmuyo değil benim arkadaşımın kisti olmasına rağmen 2 tane çocuğu oldu.ceviz yaprağına gelince bu mevsimde taze bulunmuyo anca baharı bekliceksin canım takılırsan yine yaz

bende de pcos var ona fayda edermi o hamilen kalamayan kişinin nedir rahatsızlıgı ona göre kullanalım

evet canım fayda eder düzenli kullan ve sende kistlerini takibe al ultrasyonla kaç mm olduğunu öğren kullandıktan sonra yine kontrol et bu arada sende tüylenme ve adet düzensizliği varmı?

çok tşk ederim canım tarcını denicem bırde adetin söktürmek için ne kullanabilirim sogan suyu içtim 1 hafta ama adet olmadım daha

Adet düzenlemesi için bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi kaynamakta olan 1 bardak kadar damacana suyuna ilave edilir. Kısık ateşte 5 dakika kürün demlenmesi beklenir. Demlenen kür ılıdıktan sonra süzülür ve her gün 1 bu adet söktürücü kürden birer bardak içilir. 1 ay bu küre devam edildikten sonra 1 haftalık ara verilir. Küre ara verdikten 1 hafta sonra ise adet düzenleyici kür 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yukarıdaki adet düzensizliği için hazırlanan kürün, kahvaltıdan 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içilmesinin daha iyi etki edeceğini söylüyor. Ayrıca bundan sonraki dönemlerde adet düzensizliği tekrar başlarsa aynı kürün tekrar uygulanmasını tavsiye ediyor.

canım bu kür işe yarıyor hem söktürüyor hemde düzenliyor geçmiş olsun tatlım:79::79::79:

merhaba bendede kist var diane kulanıyorum doktorumun demesi üzerine bir dönem soğan kürünü denedim ama çok kötü koktugu için 10 günden fazla dayanamadım.. başka bir yol varm? ve diane kullanmak istemiyorum metmorfin kullansam onun yerine bi zararı olurmu?ve cocugumda yok sanırı kistler yüzünden olmuyor..

mrb canım öncelikle hoşgeldin birincisi kist yüzünden çoçuk olmuyo diye bişey yok çok tanıdığım kadında kist olmasına rağmen çocuk oluyo soğan kürünü denediysen bide istersen çubuk tarçını dene kaynat sabah akiam iç oda iyi geliyo. doktora gittiğinde sadece kist olduğunumu söyledi eşinde ve sen de başka rahatsızlık yokmu ilaca gelince onu eczacıya sorsan yinesöyler tatlım

eşim gitmedi ama bna kist var dedi bu ilacı kullan biter bitmez çocugun olur dedi.

Eski bir konuymuş ama bunu öğrendiğim iyi oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…