Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin dediğin hangi kistler için benim çikolata kistim var iki yumurtalıkta 3 cm içi boşaltıldı 2 kere yine çıktıda.ben 3 kere haimledde kaldım ama çikolata kisti yüzünden adetim geçiyo beta hcg 30larda iken düşüyo.eğer fayda edicekse içiyim onuda ben soğan suyu içmiştim önceden bi kaç kez.AALLAHHH şifa versin tez vakitte hepimzeyumurtalıkta oluşan kistleri için sabah akşam tarçn kaynatılıp içiliyo her gün iki bardak yeterli oluyo ben denedim gerçektende doğru çıktı sizde rahatsızlığınızı bildirin sizin için araştırıp kürlerle şifa bulmanız için yardimcıolayım arkdaşlar
canım senin dediğin hangi kistler için benim çikolata kistim var iki yumurtalıkta 3 cm içi boşaltıldı 2 kere yine çıktıda.ben 3 kere haimledde kaldım ama çikolata kisti yüzünden adetim geçiyo beta hcg 30larda iken düşüyo.eğer fayda edicekse içiyim onuda ben soğan suyu içmiştim önceden bi kaç kez.AALLAHHH şifa versin tez vakitte hepimze
canım ilk önce ben sorayım sana ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama 2 aydır adet olamadım kist oldu sogan suyu içiyorum 3 gunum acaba onu bırakıp tarcınımı içsem ceviz yapragınıda hemen içebilirmiyim
bende de pcos var ona fayda edermi o hamilen kalamayan kişinin nedir rahatsızlıgı ona göre kullanalım
çok tşk ederim canım çok saol verdiğin bilgiler için
merhaba bendede kist var diane kulanıyorum doktorumun demesi üzerine bir dönem soğan kürünü denedim ama çok kötü koktugu için 10 günden fazla dayanamadım.. başka bir yol varm? ve diane kullanmak istemiyorum metmorfin kullansam onun yerine bi zararı olurmu?ve cocugumda yok sanırı kistler yüzünden olmuyor..
mrb canım öncelikle hoşgeldin birincisi kist yüzünden çoçuk olmuyo diye bişey yok çok tanıdığım kadında kist olmasına rağmen çocuk oluyo soğan kürünü denediysen bide istersen çubuk tarçını dene kaynat sabah akiam iç oda iyi geliyo. doktora gittiğinde sadece kist olduğunumu söyledi eşinde ve sen de başka rahatsızlık yokmu ilaca gelince onu eczacıya sorsan yinesöyler tatlım
soğan suyu içtiğinde faydası olmadımı en çok önerilen soğan suyu ve düzenli devam etmek
yumurtalıkta oluşan kistleri için sabah akşam tarçn kaynatılıp içiliyo her gün iki bardak yeterli oluyo ben denedim gerçektende doğru çıktı sizde rahatsızlığınızı bildirin sizin için araştırıp kürlerle şifa bulmanız için yardimcıolayım arkdaşlar