• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtam büyümemiş :(

iremmm22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
38
6
6
27
kızlar 17 eylülde adet oldum adetin 2.gününden itibaren 4 kutu sabah 2 akşam 2 klomen kullandım sonra sabah öğle akşam estrafom kullandım bugün randevum vardı yumurtam 15 cm gelişme olmamış hiç çatlatma iğnesi vermedi doktor o yüzden :( bu ay umudu kestik bi dahaki regliye gel tekrar tedavi baslıcaz dedi, yaşayanınız var mı :( hormonlarımda hic bir sorun yok amh da da yok ama büyümüyo yumurtalarım

kızlar 17 eylülde adet oldum adetin 2.gününden itibaren 4 kutu sabah 2 akşam 2 klomen kullandım sonra sabah öğle akşam estrafom kullandım bugün randevum vardı yumurtam 15 cm gelişme olmamış hiç çatlatma iğnesi vermedi doktor o yüzden :( bu ay umudu kestik bi dahaki regliye gel tekrar tedavi baslıcaz dedi, yaşayanınız var mı :( hormonlarımda hic bir sorun yok amh da da yok ama büyümüyo yumurtalarım
Sınırda kalmış ben tüp Bebek te gonal f kullandım o iyi geldi büyüttü sen kullanmadın mı üç günlük transfer oldu ama tutmadı

Doktor bı gun sonra çagırıp baksaydı gelışmış olucaktı ben ılk gıttım 13 ve 15 dedi ertesi gunu gittim 17 ve 19 mm yumurtan var dedı ve iğne vurduk

Back
X