Gebeliğe Hazırlık Yumurtam çatladı şimdi ne yapmam lazım tutunması için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

htc_45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
14
4
36
30
Merhaba bayanlar 12 nisan yumurtam çatladı ovülasyon gördüm pik yaptı ve çatladı şimdi sol kasık ağrım başladı sağa mı sola mı yatmalıyım döllenmesi için yenmesi gereken veya yatılması gereken taraf var mı annem sıcak duş alma ani hareket yapma diyor önerileriniz nedir

Eklentiler

• 118A9D41-A92C-42A8-ACDF-CC5ADD9DA11B.webp
    118A9D41-A92C-42A8-ACDF-CC5ADD9DA11B.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba bayanlar 12 nisan yumurtam çatladı ovülasyon gördüm pik yaptı ve çatladı şimdi sol kasık ağrım başladı sağa mı sola mı yatmalıyım döllenmesi için yenmesi gereken veya yatılması gereken taraf var mı annem sıcak duş alma ani hareket yapma diyor önerileriniz nedir
Evet ilişkiye girdiysen iki gün hep yat hatta mümkünse iki gün duş alma belin islanmasın normal yat canım poponun altına yastık koy ilişkiden sonra en az yarım saat yat nromal gündelik hayatında agiir iş yapma ağır birşeyler kaldırıp indirme rabbim inşallah kucağını doldurur birde sağlıklı beslenmeye çalış bol su iç

Merhaba hamilemisn senin yazdigin konuyu yeni gördüm de merak ettim yöntemlerini de anlatırmısn

Back
X