S selot Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2010 11 0 36 Ankara 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selot #1 2 aydır infertelite tedavisi gorüyorum.5adet klomen kulandım.progesteronun 0,7cok dusuk cıkıyor hamile kalmak icin ne yapmalıyım.
2 aydır infertelite tedavisi gorüyorum.5adet klomen kulandım.progesteronun 0,7cok dusuk cıkıyor hamile kalmak icin ne yapmalıyım.
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 11 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selot #2 selot .!.: 2 aydır infertelite tedavisi gorüyorum.5adet klomen kulandım.progesteronun 0,7cok dusuk cıkıyor hamile kalmak icin ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Merhaba Progesteronu adetin kaçıncı gününde baktırdınız.Adetin 20. günü civarında ise progesteronunuz düşüktür.Gebe kalamazsınız .Ama adetin ilk 3 günü içerisinde ise normaldir. İyi günler dilerim
selot .!.: 2 aydır infertelite tedavisi gorüyorum.5adet klomen kulandım.progesteronun 0,7cok dusuk cıkıyor hamile kalmak icin ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Merhaba Progesteronu adetin kaçıncı gününde baktırdınız.Adetin 20. günü civarında ise progesteronunuz düşüktür.Gebe kalamazsınız .Ama adetin ilk 3 günü içerisinde ise normaldir. İyi günler dilerim