• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama pco

Üzüldüm,bu ay kimyasal gebelik geçirdim bu iyi bir şey değil mi
Yani kimyasal gebeliği gebelikten saymayan hekimler de var, ama bence yine de hamile kalabilmiş olmanız güzel diye yorumlardim ben de bunu :)

Tüp Bebek süreci çok maliyetli mi
Maalesef evet şu an başlasanız 150 200bin net gider özelde.. devlette de yapılıyor şartları vs var ama isterseniz araştırın bulunduğun ilde illa yaptıranlar olmuştur forumda illa yazanlar vardır.

Maalesef evet şu an başlasanız 150 200bin net gider özelde.. devlette de yapılıyor şartları vs var ama isterseniz araştırın bulunduğun ilde illa yaptıranlar olmuştur forumda illa yazanlar vardır.
2 yıl süresi içinde eşinin değerlerinde iyileşme olmadı mı Eşim 3 aydır takviye kullanıyor

2 yıl süresi içinde eşinin değerlerinde iyileşme olmadı mı Eşim 3 aydır takviye kullanıyor
Benim eşimde ve bende sorun yoktu diyebilirim. Takviye yanında yediklerinize içtiklerinize dikkat edin derim geçenlerde arkadaşımın eşinde de morfoloji sorunu çıktı doktor antioksidan beslenme yapmasını söyledi diyetisyen Kevser ile çalışmaya başladılar İnstagramda araştırıp onun kürlerini de yapabilirsiniz

Ne yapacağımı bilmiyorum artık çok yorucu bir süreç umutsuz olmaya başladım
Yok canım umutsuz olmanızı gerektiren bir şey yok. Tüp bebek tedavisi de öyle çok zor değil. Olur insallah 🙏🏼

Back
X