Gebeliğe Hazırlık Yumurtam çatlamıyormuş:((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 28
Yumurtlama gerceklesmis demek ertesi günde siliklesme olmuş orada da yumurtan catlamıs demek oluyor... gün asırıda deniyormussunuz zaten test yapmanıza gerek yok artık
Çok teşekkür ederim yanıtın için. Sen de sağ sağlam bebeğine kavuş inşallah. Banada dua et bol bol 🥰

Ben 9 aylık evliyim. Daha henuz hamilelik yok. Bakalım ne zaman kısmet olacak ☺️
Ben de 4 aydır deniyorum ama 4 sene gibi geldi inşallah sizede nasip olsun. Siz de benim gibi Her şey normal olduğu halde mi gebelik elde edemediniz acaba burdan konuşalım birbirimize destek olalım istiyorum hep 🥰🥰

Ben de 4 aydır deniyorum ama 4 sene gibi geldi inşallah sizede nasip olsun. Siz de benim gibi Her şey normal olduğu halde mi gebelik elde edemediniz acaba burdan konuşalım birbirimize destek olalım istiyorum hep 🥰🥰
Biz basta birkac ay korunduk. Daha 2-3 aydir denemeye basladik. Aslında bende pcos var. Ama cok sukur bu ay yumurtlama gordum. Adete de 4 gun var bakalim heyecanla bekliyorum. İnsallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🥰

Biz basta birkac ay korunduk. Daha 2-3 aydir denemeye basladik. Aslında bende pcos var. Ama cok sukur bu ay yumurtlama gordum. Adete de 4 gun var bakalim heyecanla bekliyorum. İnsallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🥰
Biz de öyle canım 6 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz biz de işte. Biz de korunmuştuk ilk iki ay sadece 😀 geçen ay aşırı umutlanmıştım hamile gibi hissediyordum kendimi. Adet hiç gecikmeyen adetim 6 gün gecikmişti. Dedim kesin hamileyim griplere girdim ama ne göreyim adet oldum 😁😁 o psikoloji kötü etkiliyor. Mesela şu an hamilelik beklentim hiç yok. Sadece yumurtlamaya odakladım kendimi. Oluyor mu olmuyor mu diye. Üzülmeyim diye. Ama senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir🥰🥰

Offf once bi testin nasil okunacagini ogrenin 🤦🏼‍♀️ t koyuyken yumurtladiniz, siliklesmeye baslayinca yumurtaniz catladi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Merhaba Bi şey sorucam hiçbirimiz tecrübeli değiliz. Bilsem zaten burada sormam. Hassas günümüzdekiniz galiba. Rahatlayın bi, ya da hiç bulaşmayın konuya. Alla alla ya ne gereksiz insanlar var. Off Muş sana offf asıl. Senin gibi patavatsızlara off 😤

Back
X