İnşallah canım inşallahUltrasonda yumurtanin boyutunu biliceksin. Umarim çatlamişdir canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahUltrasonda yumurtanin boyutunu biliceksin. Umarim çatlamişdir canim
14 mayısta pik olmus 15 mayısta çatlamaya baslamıs goruluyorİnşallah canım inşallah![]()
İşte bunun aynısı oldu ben de
Sadece bu iki teste bakip birsey diyemem ama uc gun onceki daha koyuydu dedigin duruyorsa onu da yanlarina koysana
Pik demek ne demek canım14 mayısta pik olmus 15 mayısta çatlamaya baslamıs goruluyor
Yumurtlama gerceklesmis demek ertesi günde siliklesme olmuş orada da yumurtan catlamıs demek oluyor... gün asırıda deniyormussunuz zaten test yapmanıza gerek yok artıkPik demek ne demek canım
Çok teşekkür ederim yanıtın için. Sen de sağ sağlam bebeğine kavuş inşallah. Banada dua et bol bolYumurtlama gerceklesmis demek ertesi günde siliklesme olmuş orada da yumurtan catlamıs demek oluyor... gün asırıda deniyormussunuz zaten test yapmanıza gerek yok artık
Çok teşekkür ederim yanıtınız için canım. Siz ne zamanda gebe kaldınız acaba.Aynen 14 mayis yumurtlama 15 mayis catlama görünüyor
Amin insallahÇok teşekkür ederim yanıtın için. Sen de sağ sağlam bebeğine kavuş inşallah. Banada dua et bol bol![]()
Ben 9 aylık evliyim. Daha henuz hamilelik yok. Bakalım ne zaman kısmet olacakÇok teşekkür ederim yanıtınız için canım. Siz ne zamanda gebe kaldınız acaba.
Ben de 4 aydır deniyorum ama 4 sene gibi geldi inşallah sizede nasip olsun. Siz de benim gibi Her şey normal olduğu halde mi gebelik elde edemediniz acaba burdan konuşalım birbirimize destek olalım istiyorum hepBen 9 aylık evliyim. Daha henuz hamilelik yok. Bakalım ne zaman kısmet olacak![]()
Amin canım isteyen herkese inşallahAmin insallahederim tabi tez vakitte sanada nasip etsin
![]()
Biz basta birkac ay korunduk. Daha 2-3 aydir denemeye basladik. Aslında bende pcos var. Ama cok sukur bu ay yumurtlama gordum. Adete de 4 gun var bakalim heyecanla bekliyorum. İnsallah hayırlı haberler alırız hepimizBen de 4 aydır deniyorum ama 4 sene gibi geldi inşallah sizede nasip olsun. Siz de benim gibi Her şey normal olduğu halde mi gebelik elde edemediniz acaba burdan konuşalım birbirimize destek olalım istiyorum hep![]()
Biz de öyle canım 6 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz biz de işte. Biz de korunmuştuk ilk iki ay sadeceBiz basta birkac ay korunduk. Daha 2-3 aydir denemeye basladik. Aslında bende pcos var. Ama cok sukur bu ay yumurtlama gordum. Adete de 4 gun var bakalim heyecanla bekliyorum. İnsallah hayırlı haberler alırız hepimiz![]()
Merhaba Bi şey sorucam hiçbirimiz tecrübeli değiliz. Bilsem zaten burada sormam. Hassas günümüzdekiniz galiba. Rahatlayın bi, ya da hiç bulaşmayın konuya. Alla alla ya ne gereksiz insanlar var. Off Muş sana offf asıl. Senin gibi patavatsızlara offOfff once bi testin nasil okunacagini ogrenint koyuyken yumurtladiniz, siliklesmeye baslayinca yumurtaniz catladi
![]()
Bilsem zaten burada sormam, öğrenmek için yazdım. Şimdi defolabilirsinOfff once bi testin nasil okunacagini ogrenint koyuyken yumurtladiniz, siliklesmeye baslayinca yumurtaniz catladi
![]()