- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 34
- Konu Sahibi Neslihira2014
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi önceki testiniz pik olmuşsa eğer çatlamış demektirMerhaba kizlar yumurtam çatlamış dimi bu ay ilk defa yapıyorum ovulasyon testi pek bilgim yok emin olmak istiyorum bakarsaniz sevinirim
Evet olmuştu umarım catlamistir biraz akintimda varBi önceki testiniz pik olmuşsa eğer çatlamış demektir
Pik ten sonra silikleşem t çizgisi çatlam.Evet olmuştu umarım catlamistir biraz akintimda var
Peki sen hamilemisinPik ten sonra silikleşem t çizgisi çatlam.
Benim hafif silikleşmişti ertesi gün birgebeningünlüğüne mesaj attım çatlama olduğunu söyledi. Ertesi gün daha da silikti. Pik ve ondan sonraki 2 günü değerlendirdik.
Henüz yeni yumurtam çatladı. Değerlendirdik bakalım.Peki sen hamilemisin
Hayırlısı olsun inşallah hamiş oluruzHenüz yeni yumurtam çatladı. Değerlendirdik bakalım.
Kaç günü degerlendirdiniz. Biz 2 günü degerlendirdikHayırlısı olsun inşallah hamiş oluruz![]()
pik 13. gündü. 13,14,15 değerlendirdik.Kaç günü degerlendirdiniz. Biz 2 günü degerlendirdik
pik 13. gündü. 13,14,15 değerlendirdik.
ama en önemlisi 2 gün tabi. (13,14 benim için)
Bizde 14 ve 16 günü degerlendirdik.yumurtamin catladigini günü değerlendirdik. Öncesi Yokpik 13. gündü. 13,14,15 değerlendirdik.
ama en önemlisi 2 gün tabi. (13,14 benim için)
çatladığı günü değerlendirmişsiniz zaten endişelenmeye gerek yok.Bizde 14 ve 16 günü degerlendirdik.yumurtamin catladigini günü değerlendirdik. Öncesi Yok![]()
Öyle ama insan ister istemez stres yapiyo bu benim ilk ovulasyon test denemem 2 ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı ara verdim bu ay bakalım nolucakçatladığı günü değerlendirmişsiniz zaten endişelenmeye gerek yok.![]()
Benim de 4. ayım olacak ovülasyon ile takip ediyorum, gerçekten sabır istiyor.Öyle ama insan ister istemez stres yapiyo bu benim ilk ovulasyon test denemem 2 ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı ara verdim bu ay bakalım nolucak
İnşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberi alırızBenim de 4. ayım olacak ovülasyon ile takip ediyorum, gerçekten sabır istiyor.
İnş bu ay o aydır![]()
Benim de 4. ayım olacak ovülasyon ile takip ediyorum, gerçekten sabır istiyor.
İnş bu ay o aydır![]()
C çizgisi daha koyu görünüyor. T ile aynı ya da T daha koyu olmalı diye biliyorum.Kız ben tekrar mi yumurtladim bakarmisin ?