Yumurtam mı toplanacakmış :(

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Günaydın bacı lar ablalar bacıgardaş lar :halay::KK47: biraz esprili giriş yapayım dedim çünkü artık düşünmekten yoruldum. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Sıkıntı eşimde olmadımak rağmen yinede o tedaviyi mecburen bana uyguluyolar. AH bu kadınlar ah... Her sıkıntıyı biz Çekelim. Adamı çocuğu olmasın. Ama tedaviyi de kadın görsün:mapus::KK43::KK17: neyse konya gelelim artık yumurta toplama vaktim gelmiş ya ben artık çok yoruldum ya bi de çok tırsıyorum:KK61::KK61::KK61: narkozla falan yapıcaklarmış ama ne bileyim düşününce bile indan tuhaf oluyor. :KK24:Oy oy bıktım artık ya. İlaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlama hissi. :KK61: sinir de çok yapıyo saatli bomba gibi geziyorum:KK42::KK64: aranızda benim çektiklerimi çeken var mı?:confused:

Olmaz mı ?
Eski esım azosperm idi, 3 kere tüp bebek denedik. 3. de oğlumu kucakladım.
Yeni eşimdede sorun varmış bu sefer morfoloji bozukluğu yeniden tüp bebek annesi olabilirim.
Ama bunlara takılmıyorum , tedavıyı o gorse demıyorum sadece anlayıs ısterız dıye dusunuyorum.
Buarada yumurta toplama ıslemı basıt bır ıslem korkmana gerek yok

Olmaz mı ?
Eski esım azosperm idi, 3 kere tüp bebek denedik. 3. de oğlumu kucakladım.
Yeni eşimdede sorun varmış bu sefer morfoloji bozukluğu yeniden tüp bebek annesi olabilirim.
Ama bunlara takılmıyorum , tedavıyı o gorse demıyorum sadece anlayıs ısterız dıye dusunuyorum.
Buarada yumurta toplama ıslemı basıt bır ıslem korkmana gerek yok
Evet bizde de morfoloji sıkıntısı var o_O napalım başa gelen çekiliyor

Evet bizde de morfoloji sıkıntısı var o_O napalım başa gelen çekiliyor

Morfoloji kaç sizin

Bizim 1 sizlerin kaç?

Biz nisan ayında ogrendık sıkıntıyı
Ondan önce 3 tane gebelıgım oldu ve hemen bekletmeden.
1 tanesını bız aldırdık
1 tanesı baska saglık sorunlarım yuzunden 4 aylık sonlandırıldı(saglıklı bebek ıdı)
1 tanesıde bos gebelık oldu

Allahım dermansız dert vermesin..sorun sendede olabilirdi..eşinde olması onun suçu değil..onun yüzünden tedavi görüyorum gibi hisselere kapılma bence..
bende tüp bebek tedavisi gördüm..yumurta toplama çok basit bir işlem hiçbir şey hissetmiyorsun..narkozda 15 dk lık bir şey veriyorlar sanırım..öyle ameliyat gibi değil..
onun yüzünden bunun yüzünden falan diye düşünme sadece dua et...ozaman herşey daha güzel olur..

Bizim 1 sizlerin kaç?

Biz nisan ayında ogrendık sıkıntıyı
Ondan önce 3 tane gebelıgım oldu ve hemen bekletmeden.
1 tanesını bız aldırdık
1 tanesı baska saglık sorunlarım yuzunden 4 aylık sonlandırıldı(saglıklı bebek ıdı)
1 tanesıde bos gebelık oldu
Bizimde %2 ama bazı doktarlar onun çok da önemli olmadığını söylüyolar ki sizin gibi örnekleri var. %0 Olmadıkça ihtimal var gibi.

Günaydın bacı lar ablalar bacıgardaş lar :halay::KK47: biraz esprili giriş yapayım dedim çünkü artık düşünmekten yoruldum. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Sıkıntı eşimde olmadımak rağmen yinede o tedaviyi mecburen bana uyguluyolar. AH bu kadınlar ah... Her sıkıntıyı biz Çekelim. Adamı çocuğu olmasın. Ama tedaviyi de kadın görsün:mapus::KK43::KK17: neyse konya gelelim artık yumurta toplama vaktim gelmiş ya ben artık çok yoruldum ya bi de çok tırsıyorum:KK61::KK61::KK61: narkozla falan yapıcaklarmış ama ne bileyim düşününce bile indan tuhaf oluyor. :KK24:Oy oy bıktım artık ya. İlaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlama hissi. :KK61: sinir de çok yapıyo saatli bomba gibi geziyorum:KK42::KK64: aranızda benim çektiklerimi çeken var mı?:confused:
4 defa yaşadım aynı şeyi hiiç sıkıntı yapma zaten uyuyorsun sadece iğne acısını hissedeceksin sonra hemen geçiyor rabbim inşallah boşa çıkarmasın emeğinizi :kahve:

O toplanan yumurtalarımdan biri uyanıp yanıma geldi şimdi

Sonrası güzel onu düşün

Bizde de eşimde sıkıntı vardı X beyin hastası diye niye sana diyorlar hasta olan benim diyordu

Bu tavır da acıtıyor emin olun bir de onu teselli etmeye uğraşıyorsun

Yumurta toplama kolay işlem

Sağlıkla kucağınıza alın umarım

O toplanan yumurtalarımdan biri uyanıp yanıma geldi şimdi

Sonrası güzel onu düşün

Bizde de eşimde sıkıntı vardı X beyin hastası diye niye sana diyorlar hasta olan benim diyordu

Bu tavır da acıtıyor emin olun bir de onu teselli etmeye uğraşıyorsun

Yumurta toplama kolay işlem

Sağlıkla kucağınıza alın umarım
Aynı dialog bizim Aramızda da geçti. .. inş benimde yanımda olur meleğim

Olmadı maalesef sorunda yok artık rabbimin takdiri demek istiyorum çünkü çok yıprandım daha dün akşam yine çok ağladım ama hayırlısı herşeyin elimizden birşey gelmiyor işte
Haddıme degıl ama evlat edınme zmısınız ? Benim 1 tane var oglum cok kardes ıstıyor eğer Rabbim nasip etmezse ben evlat edinmeyi düşünebilirim

TEdaviniz hayırlı olsun korkulacak bir işlem değil farketmiyorsunuz zaten ayrıca problem eşinizde diye onu suçlar gibi konuşmanız hoş değil

Merhaba 3 kez toplandı yumurtalarım sonuncusunu saklattim korkulacak bişey yok hiç bişey duymuyosun sitres yapma inşallah olumlu olur ve tamamina erersin

nasıl çıktı canım 9a
Eşim sürekli ilaç kullanıyo kullandığı ilaçta baya pahalı. Doğal bişiler mi yedi
Biz eşime hiç ilaç almadık canım.bende eşimde tamamen bitkisel ürünler kullandık 3 ay kadar kullandı eşim değerler yükseldi ama olmadı.sonra baktık tek taraflı olmayacak aklımıza yatan bilimsel olarakta faydalı ne varsa ikimizde kullandığımız ay oldu çok şükür :) o ay çok kararlı başlamıştık.

Back
X