Yumurtam yeterince gelişir mi ????

meltqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
328
158
33
30
Merhaba kizlar. Dün yumurta büyüklügüme bakildi ve 16 mm oldugu söylendi. Bugün ise ovuslasyon testinde pik gördüm. Acaba yarin catlarsa yeterince büyümüs olur mu? Ideal yumurta kac mm olmali ?

Merhaba kizlar. Dün yumurta büyüklügüme bakildi ve 16 mm oldugu söylendi. Bugün ise ovuslasyon testinde pik gördüm. Acaba yarin catlarsa yeterince büyümüs olur mu? Ideal yumurta kac mm olmali ?
Merhaba hangi marka test kullanıyorsunuz

Yaklaşık 18 mm olması lazım diye biliyorum. 16 mm olan yumurtalıkta 48 saat içinde catliyor 26 aralıkta gitmiştim bende aynı 16 idi doktorum gün aşırı ilişkiyi önermişti.

İdeal yumurta diye bi şey var mıdır bilmem ama hamilelik için illa 20mm olması gerekmiyor bunu bi çok kişide görüp okumuştum. Belki 2 gün pik devam eder belki 3 belki de yarın çatlar o belli olmaz. Siz bu aralar değerlendirin. Bu testi nerden aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…