Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş faktörümü var ? Nedenini biliyor musunuzKizlar merhaba tup bebek icin tedavi goruyorum yumurtaliklarim buyumuyor prp yaptirdim 3 ay once onunda faydasi olmadi bnim durumumda olanlar varsa yardimci olabilirmi acaba lutfen
Bende 26 yaşındayım erken menopozdan dolayı tüp bebek tedavisi görüyorum.5 gündür yumurta geliştirici iğne kullanıyordum maalesef yumurtam büyümedi.doktor büyüme hormonu iğnesi verdi.Diger ay yeniden denicez insallahKizlar merhaba tup bebek icin tedavi goruyorum yumurtaliklarim buyumuyor prp yaptirdim 3 ay once onunda faydasi olmadi bnim durumumda olanlar varsa yardimci olabilirmi acaba lutfen
Ah bnde bir igne asamasina gelebilsem gittigim hastane ozel memorial aygul demirol doktorum ama surekli vitamin veriyor birde adet olmam icin ilac verdi tiriseguens kullaniyorum kac aydir gidiyorum hep ayni durum ilerleme yok piskolojik anlamda cok yiprandimBende 26 yaşındayım erken menopozdan dolayı tüp bebek tedavisi görüyorum.5 gündür yumurta geliştirici iğne kullanıyordum maalesef yumurtam büyümedi.doktor büyüme hormonu iğnesi verdi.Diger ay yeniden denicez insallah
Canım bende bugün yumurta takibine gittim ilk defa bu ay tedavi başladım dokr yumurtaların olgunlaşmış dedi çatlatma iğnesi bugün oldum klomen kullandım ben bilmiyorum bakicam bu ay tutacakmi olmasa önümüzdeki ay bal çörekotu tarçın kullanicam en son esimide sperm tahlil yaptircamKizlar merhaba tup bebek icin tedavi goruyorum yumurtaliklarim buyumuyor prp yaptirdim 3 ay once onunda faydasi olmadi bnim durumumda olanlar varsa yardimci olabilirmi acaba lutfen
E bu arada yasim 23 yumurtaliklarim buyumuyor hormonlarim biraz olsun duzeldi 1 yillik evliyimAh bnde bir igne asamasina gelebilsem gittigim hastane ozel memorial aygul demirol doktorum ama surekli vitamin veriyor birde adet olmam icin ilac verdi tiriseguens kullaniyorum kac aydir gidiyorum hep ayni durum ilerleme yok piskolojik anlamda cok yiprandim
Canım bende bugün yumurta takibine gittim ilk defa bu ay tedavi başladım dokr yumurtaların olgunlaşmış dedi çatlatma iğnesi bugün oldum klomen kullandım ben bilmiyorum bakicam bu ay tutacakmi
Gerçekten çok zor bı süreç.benim daha çok yeni.Gecen yumurtada büyüme var dediler.bugun de görünen ya kist ya da inatçı bı yumurta tedaviye cevap vermiyor dediler.Diger ay adet olunca gidicem inşallah bı yumurta elde edilirAh bnde bir igne asamasina gelebilsem gittigim hastane ozel memorial aygul demirol doktorum ama surekli vitamin veriyor birde adet olmam icin ilac verdi tiriseguens kullaniyorum kac aydir gidiyorum hep ayni durum ilerleme yok piskolojik anlamda cok yiprandim
yumurta oluşması için veya desteklemek için herhangi bir ilaç verdiler mi?Gerçekten çok zor bı süreç.benim daha çok yeni.Gecen yumurtada büyüme var dediler.bugun de görünen ya kist ya da inatçı bı yumurta tedaviye cevap vermiyor dediler.Diger ay adet olunca gidicem inşallah bı yumurta elde edilir
merhaba bbişey sorucam özel değilse prp ücreti neydi?Kizlar merhaba tup bebek icin tedavi goruyorum yumurtaliklarim buyumuyor prp yaptirdim 3 ay once onunda faydasi olmadi bnim durumumda olanlar varsa yardimci olabilirmi acaba lutfen
İki tane vitamin kullanıyorum.Maalesef her ay adet olmadigim için hap verdi adet söktürücü ve büyüme hormonu iğnesi verdiyumurta oluşması için veya desteklemek için herhangi bir ilaç verdiler mi?
umarım işe yararİki tane vitamin kullanıyorum.Maalesef her ay adet olmadigim için hap verdi adet söktürücü ve büyüme hormonu iğnesi verdi
Canim bn Ankara balgat memorialda 3000 tlye yaptirdimmerhaba bbişey sorucam özel değilse prp ücreti ney
anladım canım teşekkürlerCanim
Canim bn Ankara balgat memorialda 3000 tlye yaptirdim
canım amh kaç ben de 23 yaşındaykende bu durumdaydım ve şuan 40 yaşındayım hala aynı o yüzden allahın izniyle vakit kaybetmeden bu işte başarılı bi iyi bi doktor bul ve tedaviye acil başla amh ve genetiğine bakılsın ben çok zor günler geçirdim şimdi bir kez daha inşallah bahçeci cem bey de başlıcam bakalım kısmetGerçekten çok zor bı süreç.benim daha çok yeni.Gecen yumurtada büyüme var dediler.bugun de görünen ya kist ya da inatçı bı yumurta tedaviye cevap vermiyor dediler.Diger ay adet olunca gidicem inşallah bı yumurta elde edilir
canım amh kaç ben de 23 yaşındaykende bu durumdaydım ve şuan 40 yaşındayım hala aynı o yüzden allahın izniyle vakit kaybetmeden bu işte başarılı bi iyi bi doktor bul ve tedaviye acil başla amh ve genetiğine bakılsın ben çok zor günler geçirdim şimdi bir kez daha inşallah bahçeci cem bey de başlıcam bakalım kısmet