Gebeliğe Hazırlık Yumurtanın çatlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
Herkese merhaba 33 yasindayim. Kizima evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim yani 23 yaşında. Ondan sonra düzensiz iliskimiz vardi cok fazla cocuk düşünmüyorduk. Simdi ise artik ikinciyi istiyoruz. 4 aydir duzenli iliskimiz var fakat bir turlu olmadi. Adet dongum 38 gun. Bazen gecikme bazen de erken gelme olabiliyor. Bu ay reglimin 24. gunu doktora gittim durumu anlattim belki bu ay olur dedi vajinal ultrasonla muayene etti. Yumurta cok guzel buyumus ve catlamis dedi ben de sansimiz bu ay devam ediyor mu hala dedim evet dedi. Benim anlamadigim sey su ki yumurta catlamasi bir gun olan bir sey degil mi yani 24 saat? Oyleyse eger, doktor bana neden bugun yumurtlamissiniz yumurtaniz catlamis bugunu degerlendirin özellikle demedi. Daha onceden catlamis bir yumurtayi gorme imkani var mi yani bu ay yumurtaniz catlamis uzerinden vakit gecmis o zaman iliskiye girdiyseniz olabilir demis olabilir mi? Ilk kizim beklemeden oldugundan daha once gebelik yasamama ragmen bu konularda cok bir bilgim yok. Lutfen bilenler yazabilir mi?

yumurta catladıktan sonrakı gun sıvı gıbı bısey gorunuyor. ama ondan sonrakı gunlerde sıvısı da kaybolunnca goremeyebılıyor. catladıgını gorduyse o gun degerlendırmıs mıydınız ya da ondan oncekı gunu? degerlendırdıysenız hhamılelık olusablır sansın var demek ıstemıs. bence.

Evet o gunden 2 gun oncesini ve o gunu degerlendirdik. Insallah olmuştur. 7 gun var reglime. Su anda tek yasadigim sey alt karında siskinlik ve yogun kabizlik. Normalde hic kabizlik yasamam. Bir de hafif mide bulantim var ama o bende regl oncesi de oluyor o yuzden reglimi bekleyip kan verecegim. Dileyen herkesin olur insallah. Kizima hamile kaldigimda gözümü acamiyordum uykudan. Su anda oyle bir sey yok, bakalim.

Benim doktorum da bana hiç su gunubdegerlendir demedi geçen gün gititm yumurtan büyümüş 3 gün sonra gel dedi o gelndedigi gün uygulamada tam yumurtlama günüm kafam allak bullak ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…