Kızlar iki gun once doktora gittim bebegimi gördük çok şükür suan tam 5 haftalik. Haftaya carsamba gunu insallah kalp atışlarını duymaya gidecegim . Rabbim dileyen isteyen herkese su duygulari nasip etsin mubarek gunlerde kimin ne istegi varsa kabul olsun insallah❤❤❤❤Merhabalar kızlar
Ben 2senedir evliyim 1 yıldır da bebek düşünüyorum. Esiminde benimde hormonlarimizda hicbir problem olmadigi icin doktorum klomen kullanmami soyledi adetimin 6. Gunu başladım 5 gun gunde iki defa kullandim. Sonrasinda kontrole gittim yumurtamin buyumesi 10 gunu buldu tam büyüdü derken doktorum iki gun sonra tekrar gel istedigim boyutta olmus olursa catlatma ignesi yapicam dedi. Dun gittim ve yumurtam kendiliğinden çatlamışiki gun ust uste ondan sonra birer gun arayla ilişki söyledi. Bunu soylediginde adetime 5 gun vardi suan 4gunum kaldi karmançorman duygular içerisindeyim göğüslerim şiş ve cok hassaslasti surekli kasiklarimda agri var ve aşırı terliyorum ates basiyor bir haftadır bu durumdayim. Benim gibi yumurtasi kendiliğinden çatlayan varmi ayni durumda olanlar varmi cok merak ediyorum cok heyecanliyim sizlerin fikirlerinizi bekliyorum
❤sevgiler
![]()