Gebeliğe Hazırlık Yumurtanız çatlıyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi sermik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sermik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
16
1
1
27
yeniyim burda kızlar, inşallah umarım birbirimize umut oluruz, 26 yaşımdayım amh düşüklüğüm östrojen düşüklüğüm var, ama diğer hormonlar güzel, açıkçası amh düşüklüğünü pek önemsemiyorum tek bir kaliteli yumurta yeterli bir aydır hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi ısırgan tohumu çubuk tarçın kullanıyorum keçi boynuzu pekmezi falan , ama bitkilerden sonra henüz tahlil vermedim sadece yumurtlama gününde yapışkan sıvı gelmişti sabah akşam olmak üzere, 3 gün sonra yani bugün kasıklarımda sızı dolgunluk baskı birşey içeride patlayacakmış gibi hissediyorum dizime kadar vuruyor sızısı, umarım yumurtam çatlamıştır, sizde böyle olduğu oluyor mu

yeniyim burda kızlar, inşallah umarım birbirimize umut oluruz, 26 yaşımdayım amh düşüklüğüm östrojen düşüklüğüm var, ama diğer hormonlar güzel, açıkçası amh düşüklüğünü pek önemsemiyorum tek bir kaliteli yumurta yeterli bir aydır hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi ısırgan tohumu çubuk tarçın kullanıyorum keçi boynuzu pekmezi falan , ama bitkilerden sonra henüz tahlil vermedim sadece yumurtlama gününde yapışkan sıvı gelmişti sabah akşam olmak üzere, 3 gün sonra yani bugün kasıklarımda sızı dolgunluk baskı birşey içeride patlayacakmış gibi hissediyorum dizime kadar vuruyor sızısı, umarım yumurtam çatlamıştır, sizde böyle olduğu oluyor mu
Canım dusukluk derken kaç onu soylemen gerekiyor amh değerin kaç ? Benim de düşük yumurta çatlıyor

Benim Amh düşük ,yumurta çatlamıyor kist oluşuyor.Gebe kalamadım 2 yıldır.Tüp bebeğe yöneldik.Henüz başlamadık ama haftaya konuşma ve görüşme için randevu aldım.

Canım dusukluk derken kaç onu soylemen gerekiyor amh değerin kaç ? Benim de düşük yumurta çatlıyor
0,47 amh ama bir aydır civanperçemi aslanpençesi ısırgan tohumu çubuk tarçın hayıt maca kökü kullanıyorum 1, buçuk kaynar suya hepsinden birer tatlı kaşığı alıyorum demliyorum ılıyınca içiyorum sabah akşam inşallah bir ay sonra gidip tahlil vericem

Benim Amh düşük ,yumurta çatlamıyor kist oluşuyor.Gebe kalamadım 2 yıldır.Tüp bebeğe yöneldik.Henüz başlamadık ama haftaya konuşma ve görüşme için randevu aldım.
Bitkisel takviyeler kullandınız mı ? İnşallah bizde sevinenlerden oluruz asla umudunu kaybetme

0,47 amh ama bir aydır civanperçemi aslanpençesi ısırgan tohumu çubuk tarçın hayıt maca kökü kullanıyorum 1, buçuk kaynar suya hepsinden birer tatlı kaşığı alıyorum demliyorum ılıyınca içiyorum sabah akşam inşallah bir ay sonra gidip tahlil vericem
Amh artan bir değer değil ne kadar yumurta rezervin kaldığını gösteriyor azalır ama artmaz çünkü yumurtan artık azalmıştır benim de öyle düşük ama o kadar değil . Yine de düşük amh ile gebe kaliniyor çünkü önemli olan bir sağlıklı yumurta ile bir saglikli sperm

Aslında bende öyle biliyordum, beslenme ile yükseldiğini çoğu kişide çevremde gördüm çok şaşırmıştım 0 40 lardan 2 ye yükselmişti arkadaşımın

Aslında bende öyle biliyordum, beslenme ile yükseldiğini çoğu kişide çevremde gördüm çok şaşırmıştım 0 40 lardan 2 ye yükselmişti arkadaşımın
Ben bu işlere biraz daha bilimsel yönden bakıyorum canım. Doğuştan belli bir yumurta sayısı ile doğuyoruz ve bu zaman geçtikçe azalıyor bazı insanlarda daha erken azalıyor ve yumurta azalır ama tekrardan artmaz çünkü doğuştan bizimle olan şeyler hatta anne karnindayken. Bitkisel yöntemler ve ilaçlar kalan yumurtalarin kalitesini arttırır tabiki bende kullanıyorum ama senin 100 yumurtan kaldıysa bunu 120 yapmaz. Etrafta malesef çok yalan yanlis bilgi var insanlari boş yere heveslendiren. Gerçekçi olup doğru tedavilere bir an önce başlamak lazım Allah hepimizi en kısa zamanda kavuştursun muradına

Bitkisel takviyeler kullandınız mı ? İnşallah bizde sevinenlerden oluruz asla umudunu kaybetme
Şimdi doktordan geliyorum bu ay da çatlamamış ve 4.5 cm kist olmuş.Bitkisel hiçbir şey kullanmadım açıkçası.Ara ara ümitsizlik göğsümün üstüne çöreklenip yüreğimi ezse de yine de doğrulmaya çalışıyorum.İnşallah 🙏

Günlerce belki hiç uyumadan ağladığımı bilirim çok zor yüreğinin tam ortasında birşeyler yanıyor ama söndüremiyorsun öncelikle kendinle konuştum saatlerce ümitsizliğe kapılmak ağlamak Yok sonuçta yumurta var ve ben onu iyi edebilirim nasıl kafaya takmayarak dua ederek çok beklemeyecek bitkilerle başladım inan aklımdan çıkarmışım çünkü stres daha beter ediyor inan, hayıt civanperçemi aslanpençesi kullan inan hiçbir şey kaybetmezsin

Şimdi doktordan geliyorum bu ay da çatlamamış ve 4.5 cm kist olmuş.Bitkisel hiçbir şey kullanmadım açıkçası.Ara ara ümitsizlik göğsümün üstüne çöreklenip yüreğimi ezse de yine de doğrulmaya çalışıyorum.İnşallah 🙏
Hani tahlillerin nedir yaşın vs problemin nedir

Hani tahlillerin nedir yaşın vs problemin nedir
Yaşım 33,Amh düşüklüğü dışında(Amh 0.800) eşimde de bende de sorun çıkmadı ama ben ovülasyon testlerinde hiç pozitif göremiyorum.Doktor ultrason ile baktı bugün .4.5 cm lik kist olmuş dedi.Takibe aldı

Yaşım 33,Amh düşüklüğü dışında(Amh 0.800) eşimde de bende de sorun çıkmadı ama ben ovülasyon testlerinde hiç pozitif göremiyorum.Doktor ultrason ile baktı bugün .4.5 cm lik kist olmuş dedi.Takibe aldı
Peki kist olunca ovulasyon testleri pik çıkmıyor mu ben öyle biliyorum sanki

Canım , amh düşüklüğünü problem etme kaliteli bir yumurta Allah'ın izniyle yeterli anne olmaya , gelişmeyen kist oluşumuna miyoma çatlamayan yumurtaya hayıt civanperçemi aslanpençesi birebirdir dene zarar etmezsin inan

Canım , amh düşüklüğünü problem etme kaliteli bir yumurta Allah'ın izniyle yeterli anne olmaya , gelişmeyen kist oluşumuna miyoma çatlamayan yumurtaya hayıt civanperçemi aslanpençesi birebirdir dene zarar etmezsin inan
Hiç duymamıştım gerçekten mi?Nasıl tüketmem gerekiyor peki ?

Peki kist olunca ovulasyon testleri pik çıkmıyor mu ben öyle biliyorum sanki
İnan hiç ovulasyon testi yapmadım östrojen düşüklüğüm var LH FSH iyi progesteron iyi prolaktin iyi amh düşük zaten o ne kadar yumurta kaldığını gösterir onu hiç problem etmiyorum. Rahmini sıcak tut iltihap varsada rahim soğukluğu varsa çocuk olmayabiliyor . Sadece bu bitkileri bu ay reglinin birinci gününde kullanmaya başla tabiki tercih senin

Hiç duymamıştım gerçekten mi?Nasıl tüketmem gerekiyor peki ?
Her aktarda bulabilirsin hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi de verirler sana , bir buçuk kaynamış su bardağına öğütülmüş hayıtı bir tatlı kaşığı koy civanperçemi aslanpençesi birer tatlı kaşığı koy bardağın üzerini kapat ılıyınca süz tatlandırmak için limon sık sabah akşam iç inşallah miyom kist benzeri hicbirseyi bırakmaz , düzenli iç inan pişman olmazsın araştırabilirsin buradaki hanımların çoğunluğu bilir içine sinmezse hepsine Sor ben okudum maşallah çoğu bundan hamile kalmış sana da şifa olur inşallah. Birde yumurta döneminde ki akıntın ile sonraki günlerdeki akıntın nasıl

Back
X